TOOL.
کاربر سایت
خیلی مشهدیه ( من خودم مشهدیم )cillian murphy خیلی خوبه لعنتی
خیلی مشهدیه ( من خودم مشهدیم )cillian murphy خیلی خوبه لعنتی
اگه مشهدی بودی باید میگفتی خیلی مشتیهخیلی مشهدیه ( من خودم مشهدیم )
خب مشتی نیست: دیاگه مشهدی بودی باید میگفتی خیلی مشتیه
میان ستاره ای در مقایسه با اون دوتا فیلم تو یه سطح دیگست اصلا قابل مقایسه نیستن.اگه فنهاش دون نپاشند و جو کاذبی مثل سه فیلم اخیر او (میانستارهای، دانکرک و تنت) درست نکنند، میشه به اوپنهایمر اطمینان کرد.
رابطه مخاطب و نولان رو فن سرویسهاش خراب کردند!
Denis Villneuve سلام میرسونهواقعا نولان بهترین کارگردان دهه اخیر هست. هر فیلمی که می سازه فوق العاده عالی و خاص و نو هست . کم می سازه ولی شاهکاره
منتظرم فیلم بعدیش ببینم چی هست .
میان ستاره ای در مقایسه با اون دوتا فیلم تو یه سطح دیگست اصلا قابل مقایسه نیستن.
پ.ن : تنت به نظرم بد ترین فیلم نولان و پر از حفره داستانی بود و palindromic storytelling افتضاح بود
هرکسی که در مورد هر فیلمی بخواد فکت صادر کنه که بهترین فیلم تاریخ هست اراجیفی بیش نیستقضیه میان ستارهای را کامل به خاطر دارم؛ از همان زمان اکران فیلم و رسیدن نسخههای بیکیفیت و پردهای و سپس بلوری، تحلیل، نقد، گفتوگو و شبه نقد از در و دیوار این فیلم شروع به باریدن کرد. تحلیلهای فراآسمانی و نهج ابلاغهای از این فیلم به قدری دراومد که منجر شد «میان ستارهای به بهترین فیلم 2014» و «حتی تاریخ» از سوی مدعیان علم سینما تلقی بشه. همین جو و WOW گفتنها شد که نولان را بُت کنیم و این بُت هنوز هم شکسته نشده است. فن سرویس شدن نولان از زمان «میان ستارهای» به همین دلیل بود که هیچ رسانهای جرات نداشت یک نقد منفی یا نظر مخالف از فیلم منتشر کند، مثلا اگه من میگفتم که «میان ستارهای» تجربه خواب آور سه ساعت نشستن سر کلاس فیزیک است، قطعا از سوی قشر «فنها» له و لهورده میشدم.
این جو همچنان پابرجاست، همینکه نولان را بهترین سینماگر حال حاضر میدانید، نشان از همان جو درست شده از سوی فنهاش هست که ایجاد کردند.
پ.ن: ویلنوو هم داره به این ویروس دچار میشه. امیدوارم خوب توضیح داده باشم شرایط نولانیسم رو!
خیلی زیر پوستی یه آتیش تو تاپیک درست کردیدقضیه میان ستارهای را کامل به خاطر دارم؛ از همان زمان اکران فیلم و رسیدن نسخههای بیکیفیت و پردهای و سپس بلوری، تحلیل، نقد، گفتوگو و شبه نقد از در و دیوار این فیلم شروع به باریدن کرد. تحلیلهای فراآسمانی و نهج ابلاغهای از این فیلم به قدری دراومد که منجر شد «میان ستارهای به بهترین فیلم 2014» و «حتی تاریخ» از سوی مدعیان علم سینما تلقی بشه. همین جو و WOW گفتنها شد که نولان را بُت کنیم و این بُت هنوز هم شکسته نشده است. فن سرویس شدن نولان از زمان «میان ستارهای» به همین دلیل بود که هیچ رسانهای جرات نداشت یک نقد منفی یا نظر مخالف از فیلم منتشر کند، مثلا اگه من میگفتم که «میان ستارهای» تجربه خواب آور سه ساعت نشستن سر کلاس فیزیک است، قطعا از سوی قشر «فنها» له و لهورده میشدم.
این جو همچنان پابرجاست، همینکه نولان را بهترین سینماگر حال حاضر میدانید، نشان از همان جو درست شده از سوی فنهاش هست که ایجاد کردند.
پ.ن: ویلنوو هم داره به این ویروس دچار میشه. امیدوارم خوب توضیح داده باشم شرایط نولانیسم رو!
Contact از arrival سرتره... من زیاد از arrival نتونستم اون حس خفن بودن رو بگیرم.دیگه چون tenet بد بود قرار نیست زیر پوستی بقیه شاهکار های نولان رو ترول کنیم میان ستاره ای مشکل خاصی نداشت همین که Arrival با Interstellar مقایسه میشه نشون میده که مشکل در نگاه بیننده هست!
Arrival بهتره با فیلم هایی مثل Contact مقایسه بشه
بزرگترین مشکلی که با نولان دارم (تو بحث کارگردان های عام پسند طبیعتا و تعداد بالای فیلم های باکیفتیت، وگرنه من خیلی کارگردان های دیگری رو فیلم هاشون رو میپسندم در دهه اخیر اما یا ثبات خوبی نداشتند یا کارهای کمی بیرون دادند) اینکه نولان میخواد همه چیز رو توضیح بده. یعنی از کوچکترین اتفاقات فیلم هم شده میبینی یک دکتر از پشت تصویر میاد میگه اینه قضیه بعد جالب آخر بازم خیلی چیزا نامفهوم هست. اما ویلنوو خیلی زیرپوستی تر و غیرمستقیم تر و بهتر بگم، "هنری" تر کاراش رو عرضه میکنه. چه بسا که ما تو دانشگاه حتی بحث ادبیات و catharsis و ... میکردیم از Sicario برای نشون دادنش استفاده میشد.قضیه میان ستارهای را کامل به خاطر دارم؛ از همان زمان اکران فیلم و رسیدن نسخههای بیکیفیت و پردهای و سپس بلوری، تحلیل، نقد، گفتوگو و شبه نقد از در و دیوار این فیلم شروع به باریدن کرد. تحلیلهای فراآسمانی و نهج ابلاغهای از این فیلم به قدری دراومد که منجر شد «میان ستارهای به بهترین فیلم 2014» و «حتی تاریخ» از سوی مدعیان علم سینما تلقی بشه. همین جو و WOW گفتنها شد که نولان را بُت کنیم و این بُت هنوز هم شکسته نشده است. فن سرویس شدن نولان از زمان «میان ستارهای» به همین دلیل بود که هیچ رسانهای جرات نداشت یک نقد منفی یا نظر مخالف از فیلم منتشر کند، مثلا اگه من میگفتم که «میان ستارهای» تجربه خواب آور سه ساعت نشستن سر کلاس فیزیک است، قطعا از سوی قشر «فنها» له و لهورده میشدم.