Movie Center

اولین تریلر از فیلم Oppenheimer جدیدترین اثر کریستوفر نولان

View attachment 279265

نولان فیلم هاش بی نظیره . شات ها و نماها عالیه و یک حس خاصی داره . همین تریلر مثل فیلم های بلاک باستری پر زرق و برق نبود اما خیلی به دل می شینه

اگه فیلمی تو مایه‌های Triangle می‌خواهید، فیلم Time Crimes 2007 محصول کشور اسپانیا رو بهتون پیشنهاد می‌دهم.
بعد از خوندن حرفاتون رفتم این timecrumes رو دیدم.
حقیقتا دیگه یک سوم آخر فیلم نفهمیدم چی شد :دی

فیلم ۶۵ تو راه است و ۱۹ اسفند اکران می شود . ترسناک و پارک ژوراسیک مانند هست . از تریلر می شد فهمید طرف مثل اینکه از طریق کرم چاله چیزی به ۶۵ میلیون سال قبل سفر می کند و سفینه اش طی نقص ناوبری در سیاره زمین یا شبه زمین سقوط کرده و با دایناسورها رو به رو می شود .

یک همچین چیزی هست که به نظر جذابه . نویسنده A Quiet place و سم ریمی جز عوامل ساخت آن هستند .

چند روزه رفتم تو کار سری استاوارز و نشستم از اولین قسمت بر اساس تایم لاین دارم میبینم
سه گانه اول رو تموم کردم رفتم سراغ سریال اوبی وان بعدشم برم سراغ سه اپیزود قدیمی
به نظرم نگاه کردن بر اساس خط زمانی خیلی بهتر و قابل درک تر هست گرچه یه اسپویل بزرگ رو برملا میکنه ولی دیگه ادم گیچ نمیشه
فقط یه سوال الان سریال andor کجای تایم لاین قرار میگیره؟

چند روزه رفتم تو کار سری استاوارز و نشستم از اولین قسمت بر اساس تایم لاین دارم میبینم
سه گانه اول رو تموم کردم رفتم سراغ سریال اوبی وان بعدشم برم سراغ سه اپیزود قدیمی
به نظرم نگاه کردن بر اساس خط زمانی خیلی بهتر و قابل درک تر هست گرچه یه اسپویل بزرگ رو برملا میکنه ولی دیگه ادم گیچ نمیشه
فیلم rogue one توی بازه زمانی فیلم های 3 و 4 اتفاق میوفته این سریال andor قبل از خود فیلم rogue one هست اما توی همین بازی زمانی هست.

به عنوان یه فن دو آتیشه Star Wars میگم
به غیر Star Wars prequel trilogy و Star Wars original trilogy سه گانه جدید بریز دور
شاید یه قسمت هایی خوب باشه ولی به صورت کلی داستان اصلی همون قدیمیاست
ولی سریال های خوبی از این مجموعه اومده بیرون مثل The Mandalorian و The Clone Wars
کرکتر Obi Wan Kenobi هم عالیه واقعا، خیلی قویه و در عین حال فروتن و سریالش برای من که از واجبات بود:D به اون تایمی که در سیاره planet Tatooine بعد Order 66 بوده پرداخته

1671359785861.png

یک حس دوگانه‌ای به فیلم «باردو» دارم؛ هم میشه به عنوان بهترین فیلم سال انتخابش کرد و هم از عدم پیوستگی و آشفتگی در روایت، بگیم که بدترین فیلم سال است؛ بین 10 و 1 می‌مانید.

اما واقعا فیلم کلکسیون جذابی از قاب‌های بی‌نظیر دارد که داریوش خنجی با زبردستی آن‌ها را گرفته است. سکانس رقص فیلم در بار شبیه آثار ویسکونتی و ویدئو کلیپ Smooth Criminal مایکل جکسون هست.

سوژه رابرت اوپنهایمر و ساخت بمـ*ب اتـ*م به نظرم بهتر بود توسط کوبریک یا اسپیلبرگ تو دهه نود ساخته می‌شد. راسته کار اونا بود؛ فیلم تاریخی ساختن.
بعد از تماشای دانکرک و تنت، نولان برای من خیلی ساده شده. هیچی تو فیلماش من رو به شوق نمیاره.

سوژه رابرت اوپنهایمر و ساخت بمـ*ب اتـ*م به نظرم بهتر بود توسط کوبریک یا اسپیلبرگ تو دهه نود ساخته می‌شد. راسته کار اونا بود؛ فیلم تاریخی ساختن.
بعد از تماشای دانکرک و تنت، نولان برای من خیلی ساده شده. هیچی تو فیلماش من رو به شوق نمیاره.
دانکرک حالا هیچی ولی چجوری تنت رو ساده از کنارش گذشتین؟
اصلا به تصویر در اوردن همچین ایده و موضوعی کار فوق العاده خفنیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or