اولین تریلر از فیلم Oppenheimer جدیدترین اثر کریستوفر نولان
View attachment IMG_20221216_143920_486.mp4
View attachment IMG_20221216_143920_486.mp4
به نظر فیلم پر تعلیقی میاد
بعد از خوندن حرفاتون رفتم این timecrumes رو دیدم.اگه فیلمی تو مایههای Triangle میخواهید، فیلم Time Crimes 2007 محصول کشور اسپانیا رو بهتون پیشنهاد میدهم.
بعد از خوندن حرفاتون رفتم این timecrumes رو دیدم.
حقیقتا دیگه یک سوم آخر فیلم نفهمیدم چی شد
فیلم rogue one توی بازه زمانی فیلم های 3 و 4 اتفاق میوفته این سریال andor قبل از خود فیلم rogue one هست اما توی همین بازی زمانی هست.چند روزه رفتم تو کار سری استاوارز و نشستم از اولین قسمت بر اساس تایم لاین دارم میبینم
سه گانه اول رو تموم کردم رفتم سراغ سریال اوبی وان بعدشم برم سراغ سه اپیزود قدیمی
به نظرم نگاه کردن بر اساس خط زمانی خیلی بهتر و قابل درک تر هست گرچه یه اسپویل بزرگ رو برملا میکنه ولی دیگه ادم گیچ نمیشه
فقط یه سوال الان سریال andor کجای تایم لاین قرار میگیره؟
به عنوان یه فن دو آتیشه Star Wars میگمچند روزه رفتم تو کار سری استاوارز و نشستم از اولین قسمت بر اساس تایم لاین دارم میبینم
سه گانه اول رو تموم کردم رفتم سراغ سریال اوبی وان بعدشم برم سراغ سه اپیزود قدیمی
به نظرم نگاه کردن بر اساس خط زمانی خیلی بهتر و قابل درک تر هست گرچه یه اسپویل بزرگ رو برملا میکنه ولی دیگه ادم گیچ نمیشه
فقط یه سوال الان سریال andor کجای تایم لاین قرار میگیره؟
سوژه رابرت اوپنهایمر و ساخت بمـ*ب اتـ*م به نظرم بهتر بود توسط کوبریک یا اسپیلبرگ تو دهه نود ساخته میشد. راسته کار اونا بود؛ فیلم تاریخی ساختن.
دانکرک حالا هیچی ولی چجوری تنت رو ساده از کنارش گذشتین؟سوژه رابرت اوپنهایمر و ساخت بمـ*ب اتـ*م به نظرم بهتر بود توسط کوبریک یا اسپیلبرگ تو دهه نود ساخته میشد. راسته کار اونا بود؛ فیلم تاریخی ساختن.
بعد از تماشای دانکرک و تنت، نولان برای من خیلی ساده شده. هیچی تو فیلماش من رو به شوق نمیاره.