Silent Storm

کاربر سایت
Apr 6, 2010
1,505
نام
iMAN
از بدبختی نولان همین بس که داره با یه کارگردان کاملا میان مایه و average مثل ویلنوو مقایسه میشه:|
ناموسا ویلنو میانمایه و اورج نیست...
Arrival
Sicario
BladeRunner2049
Enemy
Prisoners
Dune
و..
خیلی سنگینه اسامی....

saeedonly

کاربر سایت
Nov 22, 2012
953
نولان بنظرم کاراش سرگرم کننده تره از ویلنوو هست ک من موقع دیدن یک فیلم فقط همین برام مهمه. از از ویلنوو عاشق prisoners هستم و از نولان batman begins و memento و prestige برام فوق العاده بودن. بقیه فیلمای نولان دیگه زیادی پیچیده بودن نیازمند عقب جلو کردن فیلم. ویلنوو هم بقیه فیلماش برام کلا خسته کننده بودن ولی اتمسفر عالی ای دارن فیلماش‌.

Kurt117

کاربر سایت
Aug 6, 2009
3,527
نام
Ali
glass onion خیلی بیخود بود :-"
کلا هم داستان کلی و هم کست فیلم نسبت به شماره اول kniveas out یه پسرفت داشتن به نظرم.
مخصوصا از وسطای فیلم به بعد که دیگه واقعا خسته کننده شد و بزور تا اخر دیدمش...

blak

کاربر سایت
Dec 31, 2010
1,084
برای چهارمین بار Revenant دیدم . واقعا فیلم فوق العاده ای هست .

کاش از این دست فیلم ها بیشتر شاهد باشیم
برعکس از این فیلمها زیاد نباید ساخته بشه اصلا دلیل خوب بودن این فیلم اینکه شبیهش کمه یا اصلا شبیهش نیست

THE BEST BOY

کاربر سایت
Aug 14, 2011
797
نام
امير
چرا انیمیشن Strange World نمره پایینی گرفته ؟؟ دلیلش چیه ؟؟ داستان ن/ژ/ا/د پرستی و این چیزها هست ؟؟
پسره شخصیت اصلی که شونزده سالش هستش گ.ی هستش. البته فقط تو یه سکانس با اون طرف حرف میزنه و میشه ردش کرد

وگرنه اونو فاکتور بگیری، انیمیشن سرگرم کننده و خوبیه و قطعا ارزش دیدن داره
این دیزنی با این کارهاش باعث شده هم این و هم لایتیر اصلا معلوم نشه نمره کاربریشون چنده و کار اون کارگردان‌های بنده خدا ضایع شده

خبرشم اومده که سر این انیمیشن ۲۰۰ میلیون دلار ضرر کرده و تازه اون لایتیر هم بماند

بودجه ساختشون وحشتناک زیاده و عجیبه تو دو تا انیمیشنی که دنباله هم نیستن و همچین خرجی داشتن، چنین ایده‌ای آورده

یعنی یه نفر تو تیم بازاریابیشون نیست که بگه قطعا به خاک سیاه میشینی؟ خودم نظرم اینه که هزینه ساخت این دو تا انیمیشن از جیب دیزنی نرفته و یه سازمانی چیزی داره تامینش میکنه. وگرنه مگه میشه این شرکتایی که آب از دستشون نمیچکه، اینقدر بابت همچین به فنا رفتنی بیخیال باشن؟ مخصوصا که با لایتیر ثابت شد که ملت روی خوش نشون نمیدن

آخرین ویرایش:

Taha75

کاربر سایت
Jan 24, 2022
1,245
نام
طاها
پسره شخصیت اصلی که شونزه سالش هستش گ.ی هستش. البته فقط تو یه سکانس با اون طرف حرف میزنه و میشه ردش کرد

وگرنه اونو فاکتور بگیری، انیمیشن سرگرم کننده و خوبیه و قطعا ارزش دیدن داره
این دیزنی با این کارهاش باعث شده هم این و هم لایتیر اصلا معلوم نشه نمره کاربریشون چنده و کار اون کارگردان‌های بنده خدا ضایع شده

خبرشم اومده که سر این انیمیشن ۲۰۰ میلیون دلار ضرر کرده و تازه اون لایتیر هم بماند

بودجه ساختشون وحشتناک زیاده و عجیبه تو دو تا انیمیشنی که دنباله هم نیستن و همچین خرجی داشتن، چنین ایده‌ای آورده

یعنی یه نفر تو تیم بازاریابیشون نیست که بگه قطعا به خاک سیاه میشینی؟ خودم نظرم اینه که هزینه ساخت این دو تا انیمیشن از جیب دیزنی نرفته و یه سازمانی چیزی داره تامینش میکنه. وگرنه مگه میشه این شرکتایی که آب از دستشون نمیچکه، اینقدر بابت همچین به فنا رفتنی بیخیال باشن؟ مخصوصا که با لایتیر ثابت شد که ملت روی خوش نشون نمیدن
بعضی فرزندان سران و مدیران و سهام داران اصلی کمپانی دیزنی و نتفلیکس ه.م.ج.ن.س گ/ر/ا هستند و اینها می خواهند با گنجاندن این موضوع در بین آثارشان این مقوله را در جامعه جا بیاندازند و طبیعیش کنند .

حتی عربستان به نتفلیکس هشدار داده که دست از ساخت این موارد بکشند وگرنه کل کمپانی را می خرند .

hitman68

کاربر سایت
Sep 6, 2011
5,730
چرا انیمیشن Strange World نمره پایینی گرفته ؟؟ دلیلش چیه ؟؟ داستان ن/ژ/ا/د پرستی و این چیزها هست ؟؟
همین الان دیدمش.
پسره گ....ی تشریف داره ک 16 سالش بود فک کنم. البته نمیدونم توی فروش و نمره تاثیر داشته یا نه.
از اینا بگذریم خود انیمیشن هم چیز خاصی نداره. من ک اصلا خوشم نیومد. بهش 4 دادم

Ali.jangi

کاربر سایت
Apr 12, 2021
1,452
مشکل رایان جانسون به عنوان یک کارگردان با وجود داستان های جالبش اینه که دوست داره مسائل سیاسی رو به شکل موذیانه ای وارد فیلم هاش کنه.

همین قسمت اول چاقوکشی با وجود داستان خوب, پیامش بشدت موذیانه و گمراه کننده بود
حالا نمیگم چی بودن چون شاید مناسب تاپیک نباشه, ولی یه دقت به تم های داستانی و مخصوصا چیزهایی که شخصیت ها در آخرهای فیلم میگن و چیزهایی که نشون داده میشه بکنید متوجه میشید.

و الان با اینکه Glass Onion از نظر کست و داستان در حد قسمت اول نبود, ولی بخاطر همین پیام موذیانه قسمت اول باعث شد که گلس آنین رو بیشتر بپسندم
البته شاید این قسمت هم همینجوری بوده باشه و من نفهمیده باشم, همین یکبار (و آخرین باری) که فیلم رو دیدم فقط اشارات ریزی به این مسائل شده
دست کم گلس آنین یچی درباره حقیقت زندگی سلبرتی ها و مخصوصا سلبرتی های اینترنتی میگه.

واکنش منفی نسبت به این کارگردان سر استارواز زیاد بود چون ساخته ذهن خودش نبود و با ترکیب سیاست درش چیزی بجز هوووی طرفداران نسیبش نشد, اینم فراموش نکنیم که دیزنی هم در بد بودن Last Jedi سهیم بود, ولی چون چاقوکشی ساخت خودش هست کمتر بهش توجه میشه.

همین دو صفحه پیش دوستان داشتن درباره Denis Villeneuve بحث میکردن و بعضی ها میگفتن چه کارگردان معمولی ای هست
این بنده خدا هرچی که هست هیچوقت تلاش نکرد که دنیای بلید رانر یا دون رو با عقاید سیاسی خودش ترکیب کنه
برید مصاحبش با جیمز کامرون رو ببینید که میگه تو ساخت دون تلاش کردیم که Frank Herbert رو به نمایش بگذاریم و نه عقاید خودمون رو.

همین الان دیدمش.
پسره گ....ی تشریف داره ک 16 سالش بود فک کنم. البته نمیدونم توی فروش و نمره تاثیر داشته یا نه.
از اینا بگذریم خود انیمیشن هم چیز خاصی نداره. من ک اصلا خوشم نیومد. بهش 4 دادم
دیزنی اگه بخواد اینجوری ادامه بده که میده صد در صد ورشکسته هست
این فیلم و در کل چیزهایی که در این چندسال ساختن رسما یک جنایت در حق کودکان هست و کارش از پیام موذیانه گذشته, هرچند که اون پیام ها رو هم درشون داره.

از اونطرف فیلم های کودکان رو اگه بزاریم کنار, فرانچایزهای قدیمی رو هم با مسائل سیاسی نابود کردن
نمونش استاروارز که به خاک کشیده شد و الان نوبت ایندیانا جونزه
یعنی لیک هاش انقدر بد بوده که مخفیانه تصمیم گرفتن بخشی از فیلم رو عوض کنن, البته عوض کردن و هزارتا ادیت دیگه هم نمیتونه نجاتش بده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر