Movie Center

شما اصلا متن نخونده ریپلای میکنین ، بنده خدا خودش داره میگه که شرایط امروز اون اسامی همینهایی هست که میگید.
ولی در مورد گذشته ، سابقشون و آثاری که خلق کردن (حداقل بیشتر اون نفرات) میتونید همین رو بگید؟

@Thegodfather
در تکمیل حرفت فقط یک جمله بخوام اضافه کنم ، من مشکل رو بیشتر قوت گرفتن و در راس بودن جریانی میدونم که فقط ایدئولوژی براش مهم بود.

این اسامی و تعداد زیاد دیگه ای چکیده حمایت همچین جریانی هستن و گرنه خیلی های دیگه هستن که فوت شدن ، یا ترجیح دادن کار نکنن و یا یه گوشه نشستن به یک قل دو قل بازی کردن و...
اونها فقط فرصت این رو پبدا نکردن که این مراحل پست شدن رو طی کنن!

شما اصلا متن نخونده ریپلای میکنین ، بنده خدا خودش داره میگه که شرایط امروز اون اسامی همینهایی هست که میگید.
ولی در مورد گذشته ، سابقشون و آثاری که خلق کردن (حداقل بیشتر اون نفرات) میتونید همین رو بگید؟

@Thegodfather
در تکمیل حرفت فقط یک جمله بخوام اضافه کنم ، من مشکل رو بیشتر قوت گرفتن و در راس بودن جریانی میدونم که فقط ایدئولوژی براش مهم بود.

این اسامی و تعداد زیاد دیگه ای چکیده حمایت همچین جریانی هستن و گرنه خیلی های دیگه هستن که فوت شدن ، یا ترجیح دادن کار نکنن و یا یه گوشه نشستن به یک قل دو قل بازی کردن و...
اونها فقط فرصت این رو پبدا نکردن که این مراحل پست شدن رو طی کنن!
فراستی که کلاً خلقی نداره کارش تخریب کردن و مزخرف گفتنه فقط.
طالب زاده، آوینی و شعیبی هم صرفاً به خاطر مخالفتشون با آدم ها یا سیستمی خاص گنده شدن وگرنه تو یه محیط هنری سالم و درست اصلاً دیده نمیشدن که اسمشون بخواد مطرح بشه.
افخمی هم که فکر کنم اظهر من الاشمسه که نون رو به نرخ روز می‌خوره و کلاً فعالیتش در راستای منافعشه و نه هنر.
صرفاً حاتمی کیا تو این لیست از روی اعتقادش کار ساخته که اون هم انقدر کار بی کیفیت ساخته که آدم فکر می‌کنه اون یکی دوتا کار خوب هم از دستش در رفته.

داره عزیز، از مهترین دلایل جدی شدن سینما برای من همین کتابه:

View attachment 280585
مطمئنم اگه فضای هنری ایران انقدر محدود و مسخره نبود با کتاب های ارزشمند تری برمیخوردی که بیشتر ارزش وقت گذاشتن داشته باشن.
اینم مث ایران خودرو و سایپا...

نمیخوام مثل خود فراستی نخونده بگم بدرد نمیخوره، دارم میگم این آدم تو یه فضای بشدت محدود و روستا مانند معروف شده، اونم به سبب حرف زدن شدید و اغراق گونه اش. وگرنه منتقد منطقی تر و سالم تر بسیاره.

گویا Jeremy Renner به کما رفته

بر اساس گزارش دد لاین صبح دیروز جرمی با وضعیت بحرانی در بیمارستان بستری شده!
گویا حین کار با ماشین برف روب واسش سانحه پیش اومده
اخرین خبر از وضعیت جرمی❤

Screenshot_20230104-142403_Twitter_copy_458x454.jpg

سلام
دوستان دو سه تا فیلم جنایی معمایی خوب معرفی میکنید ؟
LA Confidential
Chinatown
Sleuth 1972
Zodiac
Se7en
Gone girl
Memories of murder
Mystic river
Vertigo
The Third man
Memento
Silence of the lamb
Cache
Double indemnity
Oldboy 2003
Prisoners
Wind river
The Maltese Falcon 1941
Mulholand Drive
The Usual Suspects
The girl with dragon tattoo
The Conversation 1974
The Charade
Touch of evil
Witness for prosecution
Dial M for murder
M 1931
Shutter island
Elevator to the gallows
The name of the rose
Murder on the orient express 1974

آخرین ویرایش:
حالا که اسم Memories of murder اومد
یه چیزی بگم شاید جالب باشه
کارگردان بونگ جون هو گفته بوده امیدوارم با ساخت این فیلم قاتل هم دستگیر بشه و جالبیش اینه در نهایت همینم میشه و قاتل واقعی به اسم لی چون جائه با تست دی ان ای تایید میشه و خودش هم اعتراف میکنه به قتل ها این آدم زن و بچه داشته و طبق گفته همسرش آدم پرخاشگری بوده.
خودشم گفته برام عجیب بوده این همه سال طول کشید تا منو پیدا کنن چرا که پلیس همیشه اطراف من بوده و چندبار هم به سراغ من اومدن ولی هربار درباره افراد دیگری از من سوال کردن و به خودم مشکوک نشدن.
حتی گفته فیلم هم زمانی که در زندان بوده دیده(در اون زمان به جرمی دیگر در زندان بوده)و هیچ حسی بهش نداشته و زیاد درباره قتل ها فکر نمی کرده

سلام
دوستان دو سه تا فیلم جنایی معمایی خوب معرفی میکنید ؟
بجز فیلمهایی که دوستان گفتن بشین سریال پوارو با بازی بی نظیر دیوید سوشی رو ببین و صفا کن
دوبله شبکه من وتو هم خیلی خوبه اگر گیرت بیاد

اولین تریلر از فیلم Gran Turismo با بازی دیوید هاربر، اورلاندو بلوم و آرچی مدکو (بازیگر نقش کوفون در سریال SEE) در جریان نمایشگاه CES منتشر شد.

اکران در تاریخ 11 آگست 2023 یا 20 مرداد 1402

بلومکمپ در نمایشگاه CES توضیح داده که چجوری از دوربین‌ها و حس‌گرهای گوناگون سونی استفاده کردن تا نماهای POV غیرمعمولی رو ضبط و تجربه دیدن فیلم رو به بازی ویدیویی شبیه کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or