Movie Center

از بدبختی نولان همین بس که داره با یه کارگردان کاملا میان مایه و average مثل ویلنوو مقایسه میشه:|
ناموسا ویلنو میانمایه و اورج نیست...
Arrival
Sicario
BladeRunner2049
Enemy
Prisoners
Dune
و..
خیلی سنگینه اسامی....

نولان بنظرم کاراش سرگرم کننده تره از ویلنوو هست ک من موقع دیدن یک فیلم فقط همین برام مهمه. از از ویلنوو عاشق prisoners هستم و از نولان batman begins و memento و prestige برام فوق العاده بودن. بقیه فیلمای نولان دیگه زیادی پیچیده بودن نیازمند عقب جلو کردن فیلم. ویلنوو هم بقیه فیلماش برام کلا خسته کننده بودن ولی اتمسفر عالی ای دارن فیلماش‌.

برای چهارمین بار Revenant دیدم . واقعا فیلم فوق العاده ای هست .

کاش از این دست فیلم ها بیشتر شاهد باشیم
برعکس از این فیلمها زیاد نباید ساخته بشه اصلا دلیل خوب بودن این فیلم اینکه شبیهش کمه یا اصلا شبیهش نیست

• Like
  • Poker Face
Reactions: VICE and Taha75
چرا انیمیشن Strange World نمره پایینی گرفته ؟؟ دلیلش چیه ؟؟ داستان ن/ژ/ا/د پرستی و این چیزها هست ؟؟
پسره شخصیت اصلی که شونزده سالش هستش گ.ی هستش. البته فقط تو یه سکانس با اون طرف حرف میزنه و میشه ردش کرد

وگرنه اونو فاکتور بگیری، انیمیشن سرگرم کننده و خوبیه و قطعا ارزش دیدن داره
این دیزنی با این کارهاش باعث شده هم این و هم لایتیر اصلا معلوم نشه نمره کاربریشون چنده و کار اون کارگردان‌های بنده خدا ضایع شده

خبرشم اومده که سر این انیمیشن ۲۰۰ میلیون دلار ضرر کرده و تازه اون لایتیر هم بماند

بودجه ساختشون وحشتناک زیاده و عجیبه تو دو تا انیمیشنی که دنباله هم نیستن و همچین خرجی داشتن، چنین ایده‌ای آورده

یعنی یه نفر تو تیم بازاریابیشون نیست که بگه قطعا به خاک سیاه میشینی؟ خودم نظرم اینه که هزینه ساخت این دو تا انیمیشن از جیب دیزنی نرفته و یه سازمانی چیزی داره تامینش میکنه. وگرنه مگه میشه این شرکتایی که آب از دستشون نمیچکه، اینقدر بابت همچین به فنا رفتنی بیخیال باشن؟ مخصوصا که با لایتیر ثابت شد که ملت روی خوش نشون نمیدن

آخرین ویرایش:
پسره شخصیت اصلی که شونزه سالش هستش گ.ی هستش. البته فقط تو یه سکانس با اون طرف حرف میزنه و میشه ردش کرد

وگرنه اونو فاکتور بگیری، انیمیشن سرگرم کننده و خوبیه و قطعا ارزش دیدن داره
این دیزنی با این کارهاش باعث شده هم این و هم لایتیر اصلا معلوم نشه نمره کاربریشون چنده و کار اون کارگردان‌های بنده خدا ضایع شده

خبرشم اومده که سر این انیمیشن ۲۰۰ میلیون دلار ضرر کرده و تازه اون لایتیر هم بماند

بودجه ساختشون وحشتناک زیاده و عجیبه تو دو تا انیمیشنی که دنباله هم نیستن و همچین خرجی داشتن، چنین ایده‌ای آورده

یعنی یه نفر تو تیم بازاریابیشون نیست که بگه قطعا به خاک سیاه میشینی؟ خودم نظرم اینه که هزینه ساخت این دو تا انیمیشن از جیب دیزنی نرفته و یه سازمانی چیزی داره تامینش میکنه. وگرنه مگه میشه این شرکتایی که آب از دستشون نمیچکه، اینقدر بابت همچین به فنا رفتنی بیخیال باشن؟ مخصوصا که با لایتیر ثابت شد که ملت روی خوش نشون نمیدن
بعضی فرزندان سران و مدیران و سهام داران اصلی کمپانی دیزنی و نتفلیکس ه.م.ج.ن.س گ/ر/ا هستند و اینها می خواهند با گنجاندن این موضوع در بین آثارشان این مقوله را در جامعه جا بیاندازند و طبیعیش کنند .

حتی عربستان به نتفلیکس هشدار داده که دست از ساخت این موارد بکشند وگرنه کل کمپانی را می خرند .

چرا انیمیشن Strange World نمره پایینی گرفته ؟؟ دلیلش چیه ؟؟ داستان ن/ژ/ا/د پرستی و این چیزها هست ؟؟
همین الان دیدمش.
پسره گ....ی تشریف داره ک 16 سالش بود فک کنم. البته نمیدونم توی فروش و نمره تاثیر داشته یا نه.
از اینا بگذریم خود انیمیشن هم چیز خاصی نداره. من ک اصلا خوشم نیومد. بهش 4 دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or