Movie Center

این ویدئو ای که برای این مساله پری دریایی سیاه پخش شده اصلش تو Tiktok اه.
الان ما باید باور کنیم که به صورت کاملا اتفاقی اینا داشتن تریلر این فیلم رو می دیدن و به صورت کاملا اتفاقی بابا ننشون گفتن قربونش بشم من داره تریلر فیلم می بینه یه فیلم ازش بگیریم یادگاری بمونه بعد یهو دیدن بچشون جیغ کشیده وایییی این پریه سیاه پوسته. بعد اون تیکه رو گذاشتن تو شبکه های اجتماعی.
بعد یهو یک فرهیخته ای هم تصمیم گرفته تو شبکه های اجتماعی بگرده دنبال React اه بچه های سیاه پوست به این فیلم بعد دیده اههه به صورت کاملا اتفاقی چند تا ویدئو هست چسبونده به هم کلیپ درست کرده. رسانه ها هم به صورت کاملا بی طرف تا تونستن اینو پخشش کردن.

خدا شاهده مدیونید اگه فکر کنید مثل بقیه ویدئو های Tiktok و Instagram و ... از بیخ اسکریپت شدست ای نژاد پرست های ....

آخرین ویرایش:
یه کاربر توییتر ویدیویی منتشر کرده که با هوش مصنوعی تریلر فیلم رو تغییر داده و پری سیاه پوست رو سفید پوست کرده... نتیجه؟ اول اینکه کامل سفید نشده، دوم اینکه ریختن توییتر و طرفو نژادستیز خطاب کردن و سوم اینکه اکانتش مسدود شده!

ولی در آخر، چرا اینقدر بازیگر این نقش زشته رو من نمی‌فهمم، اصلا به جوریه که انگار تصور آدم از پری دریایی دیزنی رو با پری دریایی که تو ریک و مورتی ساخته میشن عوض میکنه!

هوش مصنوعی آریل سیاه را در بازسازی The Little Mermaid «اصلاح» کرد

دهه ۱۹۹۰ یک فیلم اکشن دیدم که برگردان فارسیش خوک های آبی بود ‌

در مورد یک سری کماندو و مزدور بود که برای به زمین زدن نقش منفی و گروهش وارد جزیره ای می شوند که به دلیل وجود یک نوع گاز نمی تونند اسلحه گرم ببرند و باید با سلاح سرد مبارزه کنند . ( اول فیلم هم دو دوست کماندو موقع تعطیلات و مرخصی یکیشون دوست دخترش رو می کشه و خواهر اون دختر کشته شده می خواهد انتقام بگیرد و با گروه وارد جزیره می شود)

کسی اسم انگلیسیش را می دونه ؟؟؟

• Like
Reactions: ce7en44
سلام دوستان من دنبال یه فیلمی هستم که داستانش این‌جوری هست که نه نفر داخل یه فلت هستن که فقط یه نفر ازشون می‌بایست زنده بمونه و برنده کیف پول بشه کسی اسم این فیلم رو می‌دونه ؟

سلام دوستان من دنبال یه فیلمی هستم که داستانش این‌جوری هست که نه نفر داخل یه فلت هستن که فقط یه نفر ازشون می‌بایست زنده بمونه و برنده کیف پول بشه کسی اسم این فیلم رو می‌دونه ؟
فک کنم house of 9 باشه

1663698351616.png

عاقا این خیلی بد بود :-"
این چند وقت کلا اصلا وقت ندارم فیلم و ... ببینم و 2-3 شب پیش گفتم اینو ببینیم با یکی از دوستان، خیلی ابکی بود :-"
لامصب هر چقدرم جلوتر میرفت بدتر میشد به نظرم و خلاصه اینکه به ما که نچسبید.
از عاقای جورج میلر بیشتر انتظار داشتیم.

View attachment 273532

این چند وقت کلا اصلا وقت ندارم فیلم و ... ببینم و 2-3 شب پیش گفتم اینو ببینیم با یکی از دوستان، خیلی ابکی بود :-"
آره متاسفانه اصلا نچسبید...تریلرش که اومد گفتم با یه فیلم فانتزی محشر طرفیم اما خیلی سطحی بود!

• Like
Reactions: Kurt117
View attachment 273532

فیلم خوبی بود ولی نه برای جرج میلر ، ولی موسیقی فیلم رو من خیلی دوست داشتم .

تو این روزا بشینید v for vendetta رو ببینید تا یکم روحیتون شاد شه و به حال و احوال روزگار فکر کنین.البته handmaid's tale هم اگه حوصله داشته باشین سریال حال خوب کن و خنده داریه ذهنتون رو از مسائل بیرونی منحرف میکنه

تو این روزا بشینید v for vendetta رو ببینید تا یکم روحیتون شاد شه و به حال و احوال روزگار فکر کنین.البته handmaid's tale هم اگه حوصله داشته باشین سریال حال خوب کن و خنده داریه ذهنتون رو از مسائل بیرونی منحرف میکنه
482F8AA7-8A64-47F5-92B4-BEC58920989A.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or