Movie Center

پریشب سیندرلای ساخت آمازون (با مشارکت سونی پیکچرز) رو دیدم، این دیگه چه سمی بود من نگاه کردم. :|
حضرات woke با این فیلم فکر کنم به آلتیمیت ار.گاسم رسیدن. :)) البته الان که فکر می‌کنم کامل کامل woke پسند هم نبود، درستش این بود که سیندرلا همجنس گرا باشه و با خواهر شاهزاده عاشق هم بشن. :)

آقا یک مسئله‌ای که من زیاد دیدم درباره سیندرلا (ولی در واقعیت فقط Ela) هست بگم، که خود فیلم چند جا تاکید داره این یک داستان جدید درباره یک دختری به اسم Ela هست که اقتباس از داستان سیندرلا هست و پرنسس محبوب زمان کودکی عزیزان نیست به هر شکل. حالا بحث اینکه فیلم خوب هست یا بد به هر دلیلی جدا میشه، ولی خوب به اسم سیندرلا نگاه نکنید یک Original Story میشه حسابش کرد :D:D

• Like
Reactions: Barcelona FC
حالا جدا از بحث جنسیت و نژاد که تو سینما گند زدن
که البته ما مشکلی نداریم ولی تکرار و بیان یه مطلب باعث زدگی آدم ها از موضوع میشه و افراد بیشتر اثتمایل به گارد گرفتن دارن
ولی واقعا امشب ذوق این بچه ها از پری دریایی رنگین پوست رو دیدم خیلی خوشحال شدم

که البته ما مشکلی نداریم ولی تکرار و بیان یه مطلب باعث زدگی آدم ها از موضوع میشه و افراد بیشتر اثتمایل به گارد گرفتن دارن
به این بچه ها یه بستنی بدی سه برابر همین ذوق می کنن.

وقتی پلی کردم بو 20:30 ازش زد بیرون :D
اخبار و رسانه هرچی که مردم نیاز باشه باور کنن و بهشون نشون میده.
چند سال دیگه خود همینا که تو صنعت این تصمیم های مزخرف گرفتن به کاراشون میخندن، مثلا میگن دیدی سفید برفی و ما سیاه انتخاب کردیم!:| با این کار هم گند زدن تو تصورات بچگی میلیون ها آدم هم اون نویسنده بدبخت.
اینا که ماشالله خوب بلدن شخصیت های کمیکی، فان و.... درست بکنن. بهترش این بود که واقعا شخصیت های باحال و جدید سیاه پوست درست میکردن و قطعا 100% برابر این کار هم نتیجه میداد.

وقتی پلی کردم بو 20:30 ازش زد بیرون :D
اخبار و رسانه هرچی که مردم نیاز باشه باور کنن و بهشون نشون میده.
چند سال دیگه خود همینا که تو صنعت این تصمیم های مزخرف گرفتن به کاراشون میخندن، مثلا میگن دیدی سفید برفی و ما سیاه انتخاب کردیم!:| با این کار هم گند زدن تو تصورات بچگی میلیون ها آدم هم اون نویسنده بدبخت.
اینا که ماشالله خوب بلدن شخصیت های کمیکی، فان و.... درست بکنن. بهترش این بود که واقعا شخصیت های باحال و جدید سیاه پوست درست میکردن و قطعا 100% برابر این کار هم نتیجه میداد.
من خودم مخالفم
ولی بعضی جا میشه استفاده کرد
مثله پری دریایی , یا چیزای دیگه به جز سفید برفی
میگم اینا کلا گند زدن به همه چی شکی توش نیست
اگه راست میگن بلک پترن و سفید پوست کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or