Movie Center

داداش فک کردی سیاه پوست‌ها افتاب خورده به پوستشون برنز شدن؟
دلیله رنگ پوست رو نمیدونم ولی عموما جاهای گرم مردمش رنگ پوستشون سیاه یا سبزه هست وجاهای ابری و سرد رنگ پوستا عموما سفیده حالا بازم میگم مطمین نیستم ولی نور خورشید فک کنم تاثیر زیادی روی رنگ پوست یه نژاد داره کلا محیط روی فیزیک و روح و روان انسان طی نسل ها به شدت تاثیر گزاره

دلیله رنگ پوست رو نمیدونم ولی عموما جاهای گرم مردمش رنگ پوستشون سیاه یا سبزه هست وجاهای ابری و سرد رنگ پوستا عموما سفیده حالا بازم میگم مطمین نیستم ولی نور خورشید فک کنم تاثیر زیادی روی رنگ پوست یه نژاد داره کلا محیط روی فیزیک و روح و روان انسان طی نسل ها به شدت تاثیر گزاره
تاثیر داره اما تاثیرش برعکس اون چیزیه که احتمالا شما فکر می‌کنی.
احتمالا اجداد همه انسان‌ها از آفریقا به نقاط دیگه جهان رفتن و احتمالا سیاه هم بودن.
نظریه پرطرفدار و رایج اینه که با مهاجرت انسان‌ها به مدارهای بالایی، به جهت مزایای تکاملی ملانین پوست کم‌تر شده تا جذب UV بره بالا و بدن دچار کمبود ویتامین D نشه.
یعنی این طوری نبوده که آدم‌ها به خاطر آفتاب سیاه شده باشن، بلکه به خاطر کمبود آفتاب سفید شدن.

و البته اگر قرار بود موجود شبه آدمیزادی زیر آب زندگی کنه و بدنش برای ویتامین D مورد نیازش به خورشید وابسته باشه، باید خیلی خیلی خیلی سفید باشه و زیاد هم در اعماق نپلکه.
یا این که مثل اکثر موجودات دریایی ویتامین D رو یه جور دیگه‌ای تامین کنه و رنگ پوستش هم مثل اکثر آبزیان دیگه باشه.
البته بعید می‌دونم کسی به پری‌دریایی طوسی علاقه‌ای داشته باشه.

محسن تنابنده برای فیلم «جنگ جهانی سوم» جایزه بهترین بازیگر مرد بخش افق‌های ونیز شد.

آپدیت: «جنگ جهانی سوم» بهترین فیلم بخش افق‌های ونیز شد.

آپدیت دوم: کالین فارل برنده جایزه بهترین بازیگر مرد بخش اصلی ونیز شد.

آپدیت سوم: کیت بلانشت جایزه بهترین بازیگر زن بخش اصلی ونیز شد.

آپدیت چهارم: مارتین مک دونا برنده بهترین فیلم نامه شد.

آپدیت پنجم: جعفر پناهی جایزه هیئت ویژه داوران را برد.

آخرین ویرایش:
همینطوری یهویی بازیگر های کره ای دارن می ریزن تو فیلم ها و سریال های دیزنی.
بازیگر Squid Game می ره Starwars.
بازیگر Everything Everywhere All At Once می ره فصل دوم Loki.

اون وضع Snow White و The Little Mermaid و بقیه مزخرفات دیزنی.
کلا چه دیزنی و نتفلیکس صنعت رو دارن به اوج می برن.

بابا اصلا از هر نژادی میخواید بزارید، بزارید.... حداقل یدونه خوش قیافه بزارید آدم کهیر نزنه ببینتش! این چیه آخه....
البته ایشون جدا جذابیتهای خوبی دارن :D

ولی تو اون نما بطور عجیبی خوب نیفتاده.

البته ایشون جدا جذابیتهای خوبی دارن :D

ولی تو اون نما بطور عجیبی خوب نیفتاده.
واقعا این کجاش جذابه؟/:) با این فاصله ایی که این ابروهاش داره میشه وسطشون خیار کاشت!

واقعا این کجاش جذابه؟/:) با این فاصله ایی که این ابروهاش داره میشه وسطشون خیار کاشت!
برای چهره واقعی و دست نخورده خوبه دیگه.
من یکی که دیگه حالم بد میشه بس که سر میچرخونم فقط سطل پلاستیک و ژل با 2تا سوراخ دیدم :D

بعد شما چرا نگاه خاورمیانه ای داری و فقط گردن به بالا استاد رو در بوته نقد قرار میدی؟
کمی فتاده بنگر:>

برای چهره واقعی و دست نخورده خوبه دیگه.
من یکی که دیگه حالم بد میشه بس که سر میچرخونم فقط سطل پلاستیک و ژل با 2تا سوراخ دیدم :D

بعد شما چرا نگاه خاورمیانه ای داری و فقط گردن به بالا استاد رو در بوته نقد قرار میدی؟
کمی فتاده بنگر:>
فقط شخصیت مهمه :D
View attachment 236347-b3b0de7f4431ecf8e43382af9037e392.mp4

حاجی تو رو خدا ول کنید این و نژادش دیگه زیر اب بودن امکان نداره سیاه پوست باشن حداقل کمی برای قوانین طبیعت احترام قایل شید
قوانین طبیعت؟ داداش یارو نصفش ماهیه قوانین طبیعت از همون اولیش هم نادیده گرفته شده خدایی به این گیر ندین دیگه گشتن یه بازیگر پیدا کردن شبیه ماهیه صورتش از این بهتر؟ :D

کاش محدوده فحش هایی که میشه تو بازی سنتر به این وضعیت پرده نقره ای داد رو اعلام می کردن ناظرين تا بتونیم عمق فاجعه رو دریابیم.

چون من دیگه رد دادم از این وضعیت مزخرف سینما و تلویزیون!
یادتون رفته! ماها چون اینجا زندگی میکنیم و جزو کاربرای خوب نیستیم، نباید پست بدیم. اینجا مال از ما بهترونه!
:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or