hooman1995
کاربر سایت
مینیسریال Tokyo Girl رو ببینیدفقط بنظرم Tokyo Vice رو ببین، شاید قویترین سریالیه که این چند ساله از ژاپن تولید شده.
مینیسریال Tokyo Girl رو ببینیدفقط بنظرم Tokyo Vice رو ببین، شاید قویترین سریالیه که این چند ساله از ژاپن تولید شده.
یه چیزی دیدم که اون رو گفتم دیگه. میدونی نظرات چند نفر رو تو اینترنت خوندم که لفظ چندش رو در مورد فیلم ندیمه بکار بردن؟ اونم بخاطر روابط دو تا کاراکتر زن اصلی فیلم که به نظر من اون سکانس ها در راستای داستان فیلم بودن. از اون ور فیلم آبی گرمترین رنگ است رو داریم که عبدالطیف کشیش بدون هیچ نیاز و دلیل داستانی ای به ما سه بار رابطه کاراکتر های فیلم رو نشون میده!بابا اینا هوموفوب برا نر هستن فقط با اونوری مشکلی ندارن
ریا نشه خودمم یه کمکی هوموفوبی ام البته تو واقعیت با سینما مشکلی ندارم (اگه زورچپون نباشه)
____
هندمیدن خیلی سرگرم کننده و خوب بود، برعکسش از اولدبوی بدم اومد برخلاف همه، دلیل هم داشت...
یه چیزی دیدم که اون رو گفتم دیگه. میدونی نظرات چند نفر رو تو اینترنت خوندم که لفظ چندش رو در مورد فیلم ندیمه بکار بردن؟ اونم بخاطر روابط دو تا کاراکتر زن اصلی فیلم که به نظر من اون سکانس ها در راستای داستان فیلم بودن. از اون ور فیلم آبی گرمترین رنگ است رو داریم که عبدالطیف کشیش بدون هیچ نیاز و دلیل داستانی ای به ما سه بار رابطه کاراکتر های فیلم رو نشون میده!![]()
تایم ترواله و جنایی!فیلم کره ای The Call 2020 چطوریه ؟ موضوعش درباره قاتل روانی و انتقامی هست یا توهمی و پارانویایی و این چیزها ؟؟؟
نمره خوبی گرفته
بازنشست شد رفت بنده خدا بهش سخت نگیرفاز این بروس ویلیس چیه ؟ به خودش گفته هر مضخرفی بهم پیشنهاد بدن بازی میکنم ؟ قراره رکوردی جا به جا کنه ؟
فعلا 8 تا فیلم در سال 2022 داره که یکی از یکی مضخرفتر
همین آقای جکی چان نبود که دخترش رو به خاطر همجنسگرا بودن از خونه انداخته بود بیرون و میگفت زیر پل میخوابم و از ارثیه محروم شدم؟ یا فیلم در آوردن شبکه های اجتماعی؟همینطور که داشتم فیلمای جکی چان رو مرور میکردم کنجکاو شدم ببینم چند بار ازدواج کرده.
رفتم سرچ کردم دیدم یبار زن گرفته امسالم چهلین سالگرد ازدواجشونه. نمیدونم چرا اینطوری بنده خدا رو قضاوت کردمبزرگوار مرد خانواده دوستیه...خدابگم شبکه کیش رو چکار نکنه.
این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنی؟View attachment 267197
BELLY 1998
5/10
BELLY فیلمی با بازی NAS, DMX و METHOD MAN یکی از اعضای گروه هیپ هاپ WU-TANG CLAN
در مورد فیلم میشه گفت کرگردان خیلی به دنیای سیاه پوستای امریکا و موزیک رپ/ هیپ هاپ علاقه داشه و علل خصوص به رنگ مشکی زیاد توجه داشته , به صورتی که اکثر صحنه های فیلم در محیط های تاریک با بازیگران سیاه پوست فیلمبرداری شده , به نوع که انگار سیاه نماد برتر بودنه تو فیلم
در مورد فیلم به نظرم فیلم BELLY یه فیلم ایکونیک برای جامعه سیاه پوستای امریکای و جزو فیلمای شاخص و دیده شده به حساب میاد که متاسفانه زیرنویس فارسی نداره و من به صورت ترجمه ماشینی دیدم , اونم فیلمی که پر از اطصطلاحات کوچه خیابونی سیاهای امریکاس , به نوعی بعضی از دیالوگا قابل فهم نبود.
چیزی که برای من جالب بود نوع فیلمبرداری و کادر بندی فیلمه که بیشتر شبیه موزیک ویدیو های دهه 90 MTV بود که بعد از نگاه کردن به سابقه کارگردان متوجه شدم که کلا کارگردان در اصل فقط همین یک فیلمو ساخته و بیشتر کارگردان موزیک ویدیوهای رپ/هیپ هاپه
Hype Williams - IMDb
این فیلم نزدیک 10 سال تو آرشیوم بود ولی چون زیرنویس نداشت ندیدم ولی همیشه OPENNING اول فیلم رو میدیدم به جرات میتونم بگم که یکی از بهترین INTRO های فیلم ها مربوط به همین BELLY
البته در بخش CUT کردن و EDIT نقص های داشت
SOUNDTRACK
در کل به نظرم فیلم جالبی نبود
من از سال 87 اینا بیشتر سمت تورنت اینجور چیزا بودماین عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنی؟
فیلم متوسطی بودکیفیت عالی فیلم اکشن کره ای Carter اومده . به نظر فیلم زیبایی میاد
فیلم زیبایی هست در قسمت مبارزات . مبارزات سبک جان ویکی و خوش ساخت . فقط دوربین خیلی این ور اونور می رود آدم سر گیجه می گیردفیلم متوسطی بود
فیلمبرداری صحنه های اکشن سعی کردن متفاوت و جالب باشه ولی بنظرم ادم سرگیجه میگیره
درکل فیلم متوسطیه و انتظار فیلم خفن نداشته باش