Movie Center

کمپانی MGM حقوق ساخت فیلم براساس شخصیت محبوب Tomb Raider یا همان بانو لارا کرافت را از دست داد!

طبق گزارش‌ها، استودیو تا ماه می سال جاری فرصت داشت تا پروژه ساخت قسمت دوم را شروع کند، اما بخاطر اینکه میشا گرین درگیر ساخت فیلمی برای دی سی بود، برا همین فرصت ساخت ادامه آن محقق نشد! لازم به ذکر است فیلم های آینده Tomb Raider بطور کامل ریبوت خواهد شد، آلیسیا ویکاندر نیز بطور کامل دیگر ایفاگر نقش لارا کرافت نخواهد بود!

یک جنگ مناقصه توسط تعداد انگشت شماری از استودیوهای بزرگ برای به دست آوردن حقوق ساخت فیلم آغاز شده است.
اینام مسخره کردن :D
بدن همون بانو آنجلینا :D

دوستان این فیلمای هندی دیدین که طرف با موز یه لشکر میکشه
از این فیلما معرفی کنین :)) دنبال منطق و اینا نیستم فقط فان باشه
356days
با ی موز کل فیلم می‌ره جلو منطق و اینا هم نداره، کاملا هم فان

gray man رو دیدم الان میفهم چرا دوستمون میگه کرینج محور 😁 ویلن های فیلم وقتی میخوان برتری خودشون رو به شخصیت های فیلم نشون اولین چیزی که میگن اینه که ما تو دانشگاه هاروارد درس خوندیم قشنگ ساییدن سه بار تکرار شد . به نظر من فیلم خوبی بود به جز ویلن ها سه تاشون تو دیوار بودن چه انتخاب بازیگر چه دیالوگ هایی که ‌داشتن.

• Like
Reactions: mahdi-xbox

IMG_20220731_141840_079.jpg
یکی از خوبی‌های کانال‌های تلگرامی که فیلم‌ها رو برای دانلود قرار میدن اینه که بدون اینکه دنبال چیز مورد علاقت باشی و واسش سرچ کنی، یهو سر راهت قرار میگیره :D وقتی دیشب عکس این فیلم رو تو یکی از همین کانال‌ها دیدم چشام ۴تا شد. اصلا خبر نداشتم این دو بازیگر دوست داشتنی با هم فیلم بازی کردن. برای من که عاشق هر دو بودم بدون شک یه ترکیب رویایی بود. جیمز عزیز که معرف حضور همه هست به خاطر نقش موندگار و فراموش نشدنیش توی سریال سوپرانوز و جولیا هم برای من دلیل اصلی لذت بردن از ساینفلد بود مخصوصا ۲ ۳تا فصلش به طور خاص. سبک فیلم کمدی/درام/رومنس هستش. داستان زن و مردی که هر دو سال‌هاس طلاق گرفتن و با هم آشنا میشن و میخوان رابطه‌ی جدیدی رو شروع کنن. بیشتر ازین چیزی نمیگم تا اگر ندیدید، لذتش کم نشه. طنز فیلم خیلی خوب و دوس داشتنیه. در کنارش درام خوبی هم داره. در کل مطمئنم از دیدنش پشیمون نمیشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or