Movie Center

این نمره های IMDB فیلم های کره چقدر بده.
فیلم خیلی خوب و معروف اشون رو نگاه میکنی، نمره اش میبینی 6 اهه.:| اصلا من خودم نمیتونم تشخیص بدم کدوم فیلم خوبه یا کدوم بده.
نمره سینمای کره رو ولش کنید. البته اگه به من باشه میگم همه جا بیخیال نمره بشید ولی همه به کنار حتما سینمای کره رو بخاطر امتیاز و اینها از دست ندید.
برای تشخیص اینکه کدوم فیلم کره ای خوبه کدوم بد همین تاپیک و پستهای دوستان بهترین راهنماست. البته شاهکارهایی مثل Memories of Murder امتیازهای خوبی هم دارن.

سینمای کره واقعا بینظیره. حیف که ژاپنی ها بعد از کروساوا راهش رو ادامه ندادن اگر ژاپن هم الان مثل کره بود الان چه شاهکارهایی رو میتونستیم ببینیم.

نمره سینمای کره رو ولش کنید. البته اگه به من باشه میگم همه جا بیخیال نمره بشید ولی همه به کنار حتما سینمای کره رو بخاطر امتیاز و اینها از دست ندید.
برای تشخیص اینکه کدوم فیلم کره ای خوبه کدوم بد همین تاپیک و پستهای دوستان بهترین راهنماست. البته شاهکارهایی مثل Memories of Murder امتیازهای خوبی هم دارن.

سینمای کره واقعا بینظیره. حیف که ژاپنی ها بعد از کروساوا راهش رو ادامه ندادن اگر ژاپن هم الان مثل کره بود الان چه شاهکارهایی رو میتونستیم ببینیم.
آره اونا دیگه خیلی شناخته شده هستن.
مورد اینجاست من خودم اخبار رو دنبال نمیکنم برای همین کم در مورد فیلم های خوبشون میشنوم. وقتی میخوام اینطور سایت ها رو چک کنم، کاملا گیج میشم و نمیدونم فیلمی که میخوام ببینم واقعا خوبه یا نه!
تاپیک متاسفانه کم در مورد این فیلم ها صحبت میشه‌، مثلا همین Witch 2 الان دوستان در موردش صحبت کردند با اینکه چند وقته اومده بود.
منم شک داشتم خوبه یا نه برای همین ندیدمش. بخاطر مشغله ها هم از بس سرم شلوغه، واقعا حوصله و وقت اثار بی کیفیت رو ندارم.:دی

آره واقعا سینمای ژاپن با خاک یکسان شدست!

فقط بنظرم Tokyo Vice رو ببین، شاید قویترین سریالیه که این چند ساله از ژاپن تولید شده.

ندیمه (محبوب ترین فیلم کره ای من) رو هم کاش می گفتی دوستان هموفب سراغش نرن. :D
بابا اینا هوموفوب برا نر هستن فقط با اونوری مشکلی ندارن :D
ریا نشه خودمم یه کمکی هوموفوبی ام البته تو واقعیت با سینما مشکلی ندارم (اگه زورچپون نباشه)
____
هندمیدن خیلی سرگرم کننده و خوب بود، برعکسش از اولدبوی بدم اومد برخلاف همه، دلیل هم داشت...

منم گهگداری فیلم‌های کره‌ای رو میبینم و خیلی بهم میچسبه. مخصوصا خوشنت فیلم‌های جنایشون. اصلا شوخی ندارن و کار و فانتزی در نمیارن. مثل غربیا واست Meh نیست گیر افتادن یا نیوفتادن ادم بده داستان. تا الان اینارو دیدم.
Memories of Murder
I Saw the Devil
The Outlaws
The Wailing
Train To Busan
Oldboy
The Gangster, The Cop, The Devil
the Chaser

این دوتا هم تو صفن
The Berlin File
Man from nowhere

یه نفر از دوستان لطف کنه یه لیست خوب از فیلم‌های با ارزش کره رو اینجا بذاره به نظرم خیلی خوب میشه. چون واقعا ریسورس خوبی که بشه بهش ریلای کرد وجود نداره. امتیاز‌های IMDB که واقعا واسه سینمای کره مسخره‌ست.

بابا اینا هوموفوب برا نر هستن فقط با اونوری مشکلی ندارن :D
ریا نشه خودمم یه کمکی هوموفوبی ام البته تو واقعیت با سینما مشکلی ندارم (اگه زورچپون نباشه)
____
هندمیدن خیلی سرگرم کننده و خوب بود، برعکسش از اولدبوی بدم اومد برخلاف همه، دلیل هم داشت...
یه چیزی دیدم که اون رو گفتم دیگه. میدونی نظرات چند نفر رو تو اینترنت خوندم که لفظ چندش رو در مورد فیلم ندیمه بکار بردن؟ اونم بخاطر روابط دو تا کاراکتر زن اصلی فیلم که به نظر من اون سکانس ها در راستای داستان فیلم بودن. از اون ور فیلم آبی گرمترین رنگ است رو داریم که عبدالطیف کشیش بدون هیچ نیاز و دلیل داستانی ای به ما سه بار رابطه کاراکتر های فیلم رو نشون میده! :)

یه چیزی دیدم که اون رو گفتم دیگه. میدونی نظرات چند نفر رو تو اینترنت خوندم که لفظ چندش رو در مورد فیلم ندیمه بکار بردن؟ اونم بخاطر روابط دو تا کاراکتر زن اصلی فیلم که به نظر من اون سکانس ها در راستای داستان فیلم بودن. از اون ور فیلم آبی گرمترین رنگ است رو داریم که عبدالطیف کشیش بدون هیچ نیاز و دلیل داستانی ای به ما سه بار رابطه کاراکتر های فیلم رو نشون میده! :)

کلا نظرات مخالف در مورد فیلم هندمیدن خیلی عجیبه. یعنی فقط اینطور نیس که بگن با فلان جاش مشکل داشتیم و خوب نبود. کلا از اساس یه کاری میکنن به فیلم و در نهایت میبینی مشکل دارن با اون سکانس‌ها. حالا بگذریم که روزی روزگاری کتگوری مورد علاقه جَوونا بود الان نمیدونم چی شده که دیگه جالب نیس واسشون :D ولی فیلم اینقدر خووبه که حتی اگه با این داستانا مشکلم داشته باشی، میتونی که بدت نیاد اصولا. واقعا اتفاقات داستانیشو خیلی دوس داشتم

فیلم ویچ پارت ۲ هم دیدم و اندازه پارت اول خوشم نیمد ولی بیشتر به چشم پیش زمینه برای نسخه بعدی میشد در نظر گرفتش. امیدوار اون جنبه‌ی تخیلیش رو بیشتر ازین نکنن فقط. جلوه‌های ویژشم خیلی عجیب مخصوصا مخصوصا سکانسایی که ماشین هم در صحنه حضور داشت :D

فاز این بروس ویلیس چیه ؟ به خودش گفته هر مضخرفی بهم پیشنهاد بدن بازی میکنم ؟ قراره رکوردی جا به جا کنه ؟
فعلا 8 تا فیلم در سال 2022 داره که یکی از یکی مضخرفتر

• Smile
Reactions: Taha75
فاز این بروس ویلیس چیه ؟ به خودش گفته هر مضخرفی بهم پیشنهاد بدن بازی میکنم ؟ قراره رکوردی جا به جا کنه ؟
فعلا 8 تا فیلم در سال 2022 داره که یکی از یکی مضخرفتر
بازنشست شد رفت بنده خدا بهش سخت نگیر

همینطور که داشتم فیلمای جکی چان رو مرور میکردم کنجکاو شدم ببینم چند بار ازدواج کرده.
رفتم سرچ کردم دیدم یبار زن گرفته امسالم چهلمین سالگرد ازدواجشونه. نمیدونم چرا اینطوری بنده خدا رو قضاوت کردم :( بزرگوار مرد خانواده دوستیه...خدابگم شبکه کیش رو چکار نکنه.

آخرین ویرایش:
همینطور که داشتم فیلمای جکی چان رو مرور میکردم کنجکاو شدم ببینم چند بار ازدواج کرده.
رفتم سرچ کردم دیدم یبار زن گرفته امسالم چهلین سالگرد ازدواجشونه. نمیدونم چرا اینطوری بنده خدا رو قضاوت کردم :( بزرگوار مرد خانواده دوستیه...خدابگم شبکه کیش رو چکار نکنه.
همین آقای جکی چان نبود که دخترش رو به خاطر همجنسگرا بودن از خونه انداخته بود بیرون و میگفت زیر پل میخوابم و از ارثیه محروم شدم؟ یا فیلم در آوردن شبکه های اجتماعی؟

View attachment 267197

BELLY 1998

5/10

BELLY فیلمی با بازی NAS, DMX و METHOD MAN یکی از اعضای گروه هیپ هاپ WU-TANG CLAN
در مورد فیلم میشه گفت کرگردان خیلی به دنیای سیاه پوستای امریکا و موزیک رپ/ هیپ هاپ علاقه داشه و علل خصوص به رنگ مشکی زیاد توجه داشته , به صورتی که اکثر صحنه های فیلم در محیط های تاریک با بازیگران سیاه پوست فیلمبرداری شده , به نوع که انگار سیاه نماد برتر بودنه تو فیلم
در مورد فیلم به نظرم فیلم BELLY یه فیلم ایکونیک برای جامعه سیاه پوستای امریکای و جزو فیلمای شاخص و دیده شده به حساب میاد که متاسفانه زیرنویس فارسی نداره و من به صورت ترجمه ماشینی دیدم , اونم فیلمی که پر از اطصطلاحات کوچه خیابونی سیاهای امریکاس , به نوعی بعضی از دیالوگا قابل فهم نبود.
چیزی که برای من جالب بود نوع فیلمبرداری و کادر بندی فیلمه که بیشتر شبیه موزیک ویدیو های دهه 90 MTV بود که بعد از نگاه کردن به سابقه کارگردان متوجه شدم که کلا کارگردان در اصل فقط همین یک فیلمو ساخته و بیشتر کارگردان موزیک ویدیوهای رپ/هیپ هاپه
Hype Williams - IMDb
این فیلم نزدیک 10 سال تو آرشیوم بود ولی چون زیرنویس نداشت ندیدم ولی همیشه OPENNING اول فیلم رو میدیدم به جرات میتونم بگم که یکی از بهترین INTRO های فیلم ها مربوط به همین BELLY
البته در بخش CUT کردن و EDIT نقص های داشت

SOUNDTRACK

در کل به نظرم فیلم جالبی نبود

این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or