VICE
Gold User
من از سال 87 اینا بیشتر سمت تورنت اینجور چیزا بودماین عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنی؟
کلا فایل , ویدیو , فیلم و..... عجیب غریب زیاد دارم
یه مدتم یکی از دوستان اکانت 30nama داشت اونجا آرشیوهای پر پیمونی بود
من از سال 87 اینا بیشتر سمت تورنت اینجور چیزا بودماین عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنی؟
فیلم متوسطی بودکیفیت عالی فیلم اکشن کره ای Carter اومده . به نظر فیلم زیبایی میاد
فیلم زیبایی هست در قسمت مبارزات . مبارزات سبک جان ویکی و خوش ساخت . فقط دوربین خیلی این ور اونور می رود آدم سر گیجه می گیردفیلم متوسطی بود
فیلمبرداری صحنه های اکشن سعی کردن متفاوت و جالب باشه ولی بنظرم ادم سرگیجه میگیره
درکل فیلم متوسطیه و انتظار فیلم خفن نداشته باش
از فیلم Becky گفتی...جا داره این فیلم رو پیشنهاد کنم به دوستدارن خون و خونریزی...مث فیلم بکی بود فک کنم ک ی دختر بچه تنهایی میزد 4 5 تا قاتل هیکلی رو میکشت
---------------------------------------------------------------------------------------------------
والا من به عنوان فن قدیمی از هیچیش خوشم نیومد، مسخره تمام کمال بودبعد از سالها - مخصوصا بعد اون فاجعه زیست محیطی نسخه ۲۰۱۸ پریداتور که هنوز هم چشمام داره میسوزه! - یه فیلمی خوب در خور نام اون جونور گوگولی و خوشگل، پریداتور دیدم؛ فیلم Prey دقیقا همون چیزیه که یه فن قدیمی میخواد!
خین و خین ریزی فیلم بشدت عالی و ارضا کننده بود!
والا من به عنوان فن قدیمی از هیچیش خوشم نیومد، مسخره تمام کمال بود
فیلم عالی هستبعد از سالها - مخصوصا بعد اون فاجعه زیست محیطی نسخه ۲۰۱۸ پریداتور که هنوز هم چشمام داره میسوزه! - یه فیلمی خوب در خور نام اون جونور گوگولی و خوشگل، پریداتور دیدم؛ فیلم Prey دقیقا همون چیزیه که یه فن قدیمی میخواد!
خین و خین ریزی فیلم بشدت عالی و ارضا کننده بود!
کلا بین کهکشانها ول میچرخن و بعنوان ورزش، مسابقه و ثابت کردن خودشون شروع به شکار میکنن.دوستان یکی توضیح بده این موجودات فیلم Prey یا همون Predator از کجا میان؟
کلا هدفشون از اومدن به زمین چیه؟فقط شکار قوی ترین شکار؟