Movie Center

امروز گفتم برم کمی از هاردم خالی کنم ، گفتم فیلمهای ندیده رو ببینم و پاک کنم بره.
چشم خورد به jurassic world 2022.
وای که چقدر بد بود این فیلم ، حجم بد بودن فیلم اونقدری زیاد هست که اگه بخوام رو چند مورد تمرکز کنم میترسم در حق فیلم نامردی کرده باشم.
میدونستم امتیازش چند شده ولی خب گفتم برای وقت پر کردن که دیگه بد نمیتونه باشه.

پیشنهادم این هست که اگه تا حالا ندیدین خب دیگه اصلا نبینین.
واقعا این فیلم چجوری تونست 1 میلیارد فروش کنه؟
==========
دلم نیومد اشاره نکنم به گنگ بگنگ و پاسکاری آخر فیلم بین 3تا دایناسور ، اون چی بود من دیدم 🤦‍♂️

آخرین ویرایش:
(از سینمای کره شاهکار زیاد دیدم . اینا رو یادم هست حتما ببینید اگر ندیدید !

I saw the Devil
chaser
yellow sea
berlin file
Train to Busan
suspect
man from Nowhere
No Tears for the dead
A Company Man
Deliver us from Evil
Wailing
....)
معلومه فیلم های انتقامی تموم شد زدی تو کار بقیه سناریوها :دی این چندتا رو هم پیشنهاد میکنم :

Miracle in Cell No 7 : اکشن و جنایی نیست ولی فوق العاده زیباست بعد Grave of the Fireflies تنها فیلمی بود که اشکم رو در آورد، چیزی نمیگم تا خودت ببینی.
Fabricated City : راجب یک گیمر هست که به خاطر قتل میوفته زندان و بی گناهی خودش رو با کمک چندتا از رفیق های گیمرش باید ثابت کنه. کار اکشن و خوبی هست.
Monster 2014 : این شبیه Midnight هست با اکشن خشن تر فقط بعضی جاها داستان یکم ضعیف میشه اما اونقدری نیست که فیلم رو خراب کنه.
Alive# : سبک زامبی. تو چندتا مجتمع مسکونی بهم چسبیده فقط دو نفر زنده موندن و دقیقا رو به رو هم زندگی میکنند و ..

تو کارای پلیسی :
Extreme Job : نقطه مقابل Miracle No7 !! عالیه عالی.
Midnight Runners : راجب دوتا دانشجو دانشگاه پلیس که دنبال یه آدم ربا هستن.
Veteran

و کارای استاد Dong Seok رو هم که حتما باید دید :دی
The Outlaws, The Roundup, The Gangster The Cop The Evil, Unstoppable.
فکر میکنم یکی دوتاشو دیده بودی یه The Bad Guys هم داره ولی اگر فقط برای اکشنش میخوای ببین، خیلی جالب نیست.

کلا سینما کره تنها جایی هست که حتی فیلم های با نمره 5-6 ـش هم خوبه و معمولا ایده و داستان های جدید و خوبی داره.
الان داشتم دنبال اسم بعضی از اینا میگشتم دیدم یه سری کار جدید اومده به نظر میاد باید یه نگاه کوچیکی هم به اونا بندازم :-"

معلومه فیلم های انتقامی تموم شد زدی تو کار بقیه سناریوها :D این چندتا رو هم پیشنهاد میکنم :

Miracle in Cell No 7 : اکشن و جنایی نیست ولی فوق العاده زیباست بعد Grave of the Fireflies تنها فیلمی بود که اشکم رو در آورد، چیزی نمیگم تا خودت ببینی.
Fabricated City : راجب یک گیمر هست که به خاطر قتل میوفته زندان و بی گناهی خودش رو با کمک چندتا از رفیق های گیمرش باید ثابت کنه. کار اکشن و خوبی هست.
Monster 2014 : این شبیه Midnight هست با اکشن خشن تر فقط بعضی جاها داستان یکم ضعیف میشه اما اونقدری نیست که فیلم رو خراب کنه.
Alive# : سبک زامبی. تو چندتا مجتمع مسکونی بهم چسبیده فقط دو نفر زنده موندن و دقیقا رو به رو هم زندگی میکنند و ..

تو کارای پلیسی :
Extreme Job : نقطه مقابل Miracle No7 !! عالیه عالی.
Midnight Runners : راجب دوتا دانشجو دانشگاه پلیس که دنبال یه آدم ربا هستن.
Veteran

و کارای استاد Dong Seok رو هم که حتما باید دید :D
The Outlaws, The Roundup, The Gangster The Cop The Evil, Unstoppable.
فکر میکنم یکی دوتاشو دیده بودی یه The Bad Guys هم داره ولی اگر فقط برای اکشنش میخوای ببین، خیلی جالب نیست.

کلا سینما کره تنها جایی هست که حتی فیلم های با نمره 5-6 ـش هم خوبه و معمولا ایده و داستان های جدید و خوبی داره.
الان داشتم دنبال اسم بعضی از اینا میگشتم دیدم یه سری کار جدید اومده به نظر میاد باید یه نگاه کوچیکی هم به اونا بندازم :-"
فیلم های دونگ سئوک رو همشونو دیدم . Alive و monster ( درباره یک قاتل روانی) و Extreme Job دیدم . خیلی فیلم کره ای جنایی دیدم . اسماشون از خاطرم رفته . یکیش برگ ریزونه . اول فیلم جنازه یک زن بی سر پیدا می شود . خیلی فیلم خفنی بود با پایان میخکوب کننده

آخرین ویرایش:
از سینمای کُره، فیلم‌های Thieves که اکشن/کمدی هستش و The Witch که اکشن هستش و فایت‌سین‌های خیلی خوبی هم داره رو از دست ندید. این ویچ رو خودم تازگیا دیدم و خیلی خوشم اومد. بازیگراش خیلی خوبن مخصوصا شخصیت اصلی. با توجه به موضوعی که داره به نظرم همچنان تونستن مبارزاتشو خیلی خوب دربیارن. فیلم Handmaiden هم فکر کنم دیده باشید ولی اگه ندیدید اونم گزینه خیلی خووبیه. البته که اصلا مناسب کنار خانواده دیدن نیس اما فیلم خوبیه واقعا :D فیلم Memories of Murder هم اصلا از دست ندید که خیلی خوبه. کلا کار خوب خیلی پیدا میشه بین فیلمای کُره‌ای که دوستان اکثرشونو گفتن. این زبانشون خیلی جذاب میکنه فیلمارو چون یه جور خاصی حرف میزنن و خیلی هم فحش میدن واقعا بامزن :D سریال کینگدام هم خیلی خووبه اگر به زامبی بازی علاقه دارید. یه فیلم هم دادن به عنوان پیش درامد برای فصل سوم و شخصیت جدیدی که توی فیلم نشون میدن خیلی خوبه به نظرم.

از سینمای کُره، فیلم‌های Thieves که اکشن/کمدی هستش و The Witch که اکشن هستش و فایت‌سین‌های خیلی خوبی هم داره رو از دست ندید. این ویچ رو خودم تازگیا دیدم و خیلی خوشم اومد. بازیگراش خیلی خوبن مخصوصا شخصیت اصلی. با توجه به موضوعی که داره به نظرم همچنان تونستن مبارزاتشو خیلی خوب دربیارن. فیلم Handmaiden هم فکر کنم دیده باشید ولی اگه ندیدید اونم گزینه خیلی خووبیه. البته که اصلا مناسب کنار خانواده دیدن نیس اما فیلم خوبیه واقعا :D فیلم Memories of Murder هم اصلا از دست ندید که خیلی خوبه. کلا کار خوب خیلی پیدا میشه بین فیلمای کُره‌ای که دوستان اکثرشونو گفتن. این زبانشون خیلی جذاب میکنه فیلمارو چون یه جور خاصی حرف میزنن و خیلی هم فحش میدن واقعا بامزن :D سریال کینگدام هم خیلی خووبه اگر به زامبی بازی علاقه دارید. یه فیلم هم دادن به عنوان پیش درامد برای فصل سوم و شخصیت جدیدی که توی فیلم نشون میدن خیلی خوبه به نظرم.
اینایی که گفتی دیدم فقط ویچ ندیدم . چجوریه ؟ فانتزی ؟

اینایی که گفتی دیدم فقط ویچ ندیدم . چجوریه ؟ فانتزی ؟

نه اکشن هستش به همراه یکم چیزای ماورایی. خیلی درصدشون کمه و اصلا سکانسای مبارزه رو خراب نمیکنه به واسطه‌ی تخیلی شدن. بالانس خوبی برقرار کردن و لااقل من مشکلی نداشتم ازین نظر. کار خوبیه و ارزش داره وقت بذاری واسش.

• Like
Reactions: Taha75
"تاکسیدو" و "شمشیر خدایان" ـه جکی چان رو دیدم...بیشتر از اینکه فیلم باشه، نمایش مجموعه ای از بدلکاری بود. اینقدر از لحاظ داستانی افتضاح بود که انگار از قبل یه قالب داستانی پیش ساخته داشته شامل یه گروه خبیث در مقابل یه یه مرد چینی و یه زن سفیدپوست...مابقی جزئیات هم با چک و لگد خودکار میره جلو :|

ویچ قسمت دومش هم اکران شده و واسه دانلود هم موجوده، اسمش هم اینه:
The Witch: Part 2. The Other One
________
ندیمه (محبوب ترین فیلم کره ای من) رو هم کاش می گفتی دوستان هموفب سراغش نرن. :D

داداش هموفوب چیه؟ من یکی همواره از ل.زبین ها حمایت کردم...
بقول پیس میکر اصلا الان 500 گیگ حمایت کامل تو سیستم منه... :D

داداش هموفوب چیه؟ من یکی همواره از ل.زبین ها حمایت کردم...
بقول پیس میکر اصلا الان 500 گیگ حمایت کامل تو سیستم منه... :D
بین حمایت کردنهات به تغذیت برس، کمی هم پیاده روی برو که از کت و کول نیفتی :D
====
Peacemaker عالی بود، برای من سورپرایز پارسال بود.
سخت منتظرم برای فصل دومش.

ویچ قسمت دومش هم اکران شده و واسه دانلود هم موجوده، اسمش هم اینه:
The Witch: Part 2. The Other One
________
این نمره های IMDB فیلم های کره چقدر بده.
فیلم خیلی خوب و معروف اشون رو نگاه میکنی، نمره اش میبینی 6 اهه.:| اصلا من خودم نمیتونم تشخیص بدم کدوم فیلم خوبه یا کدوم بده.

فیلم های دونگ سئوک رو همشونو دیدم . Alive و monster ( درباره یک قاتل روانی) و Extreme Job دیدم . خیلی فیلم کره ای جنایی دیدم . اسماشون از خاطرم رفته . یکیش برگ ریزونه . اول فیلم جنازه یک زن بی سر پیدا می شود . خیلی فیلم خفنی بود با پایان میخکوب کننده
دیشب یه PUBG Ground zero از همین دونگ سئوک به چشمم خورد دیدی ؟ چطوره ؟
Witch هم که سوال کردی شبیه Seobok هست ولی بهتره.

The witch تو اینترنت از همه جا بی خبر فایت و اندینگش رو دیدم اسپویل شدم دیگه سراغش نرفتم حالا یه چندسال میگذره حافظم ضعیف تر شده شاید دیدم :D پارت دومش هم اومده، به نظرم هرکی Handmaiden رو دید یه بار دیگه پوستر فیلم رو ببینه تا بفهمه چقدر جزئیات داشت. به جز اون چون تو بعضی مسائل فرهنگ هامون نزدیک بهم هست جذابه، مثلا یه آمریکایی شاید با بعضی رفتارا و صحبت ها نتونه خیلی ارتباط برقرار کنه (همونطور که ما گاهی نمیتونیم). بعد بعضی فیلم ها هم واقعا کیفیت خوبی داره مثل Man from Nowhere که مبارزاتش خیلی دقیق و خوبه حتی شاید با جان ویک بشه مقایسه کرد. شخصا هرموقع یه کار جدید، متنوع، فان و خوب بخوام ببینم یه سر میرم شرق.

فیلم تاریخی جنگی The Battleship Island رو پیشنهاد میدم حتما ببینید خیلی خوبه راجب ژاپن هم چیزای جالبی میبینید.

----
حالا تو برنامم هست یه بار برم سراغ فیلم چینی های قدیمی :دی شمشیرزن یک دست، راست دست، چپ دست، بدون دست، بدون شمشیر، بدون پا و شائولین ها و ... ببینم چی نگاه میکردیم :))

دیشب یه PUBG Ground zero از همین دونگ سئوک به چشمم خورد دیدی ؟ چطوره ؟
Witch هم که سوال کردی شبیه Seobok هست ولی بهتره.

The witch تو اینترنت از همه جا بی خبر فایت و اندینگش رو دیدم اسپویل شدم دیگه سراغش نرفتم حالا یه چندسال میگذره حافظم ضعیف تر شده شاید دیدم :D پارت دومش هم اومده، به نظرم هرکی Handmaiden رو دید یه بار دیگه پوستر فیلم رو ببینه تا بفهمه چقدر جزئیات داشت. به جز اون چون تو بعضی مسائل فرهنگ هامون نزدیک بهم هست جذابه، مثلا یه آمریکایی شاید با بعضی رفتارا و صحبت ها نتونه خیلی ارتباط برقرار کنه (همونطور که ما گاهی نمیتونیم). بعد بعضی فیلم ها هم واقعا کیفیت خوبی داره مثل Man from Nowhere که مبارزاتش خیلی دقیق و خوبه حتی شاید با جان ویک بشه مقایسه کرد. شخصا هرموقع یه کار جدید، متنوع، فان و خوب بخوام ببینم یه سر میرم شرق.

فیلم تاریخی جنگی The Battleship Island رو پیشنهاد میدم حتما ببینید خیلی خوبه راجب ژاپن هم چیزای جالبی میبینید.

----
حالا تو برنامم هست یه بار برم سراغ فیلم چینی های قدیمی :D شمشیرزن یک دست، راست دست، چپ دست، بدون دست، بدون شمشیر، بدون پا و شائولین ها و ... ببینم چی نگاه میکردیم :))
اون فیلم کوتاه هست . ندیدمش

• Like
Reactions: XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or