Midnightتوی یکی دو سال اخیر از سینمای کره فیلم جنایی اکشن انتقامی خفن چیزی اومده ؟؟ (مثل فیلم های chaser / I saw the Devil / Berlin file / man from Nowhere/ Wailing / No Tears for the Dead / Yellow sea / hard target / dirty Carnival / و ...)
یادمه یک فیلم کره ای دیدم طرف دکتر پزشک قانونی بود دخترش مفقود شد و اول فیلم جنازه یک زن عریان بدون سر بیرون شهر پیدا کردند . اسمش یادم نیست ولی واقعا فیلم خفنی بود . توی این مایه ها کره جنوبی بی رقیبه
دیدمش . الان هم شماره دومش اومده با یک نام ديگهفیلم The Gangster, The Cop, The Devil برای ۲۰۱۹ و برگرفته از داستان واقعی هست. خودم اتفاقی تماشا کردمش ولی حسابی چسبید.
داستان یه قاتل روانیه که رئیس یه باند گانگستری و افرادش با چندتا پلیس برای پیدا کردن مجبوری با هم همکاری میکن. خلافکارا دنبال کشتنش هستن ولی پلیسا دنبال گرفتنش، تضاد قشنگی رو این وسط درست میکنن.
این رئیس بانده تو Eternals و قطاری به بوسان بازی کرده. با اون هیکلش صحنههای اکشن و انتقامی خفنی رو هم رقم زده
خود بازاریاب های فیلم هم نتونستن اینجوری و با این مطلبی که نوشتی واسه مخاطبشون هایپ ایجاد کنن
هشدار! این ویدیو نفرین شده است. داستان یک زن که 6 سال پیش برای یک کانال یوتیوب به همراه دو دوست خودش وارد یکی از روستا برای حضور در یک مراسم مذهبی میشن تا ثابت کنن که چند خدایی و کلا خدا وجود نداره و از کل مراحل فیلم میگیرن. گفته شده تونلی در اون حوالی روستا هست که هیچکس نباید داخلش بشه وگرنه به نفرینی دچار میشه که هرگز رهاش نمیکنه. 6 سال بعد زن داستان از تماشاگران (شکستن دیوار چهارم) میخواد که علامتی رو حفظ و جملاتی رو به خاطر بسپارند تا کمک بشه نفرین دخترش از بین بره.
فیلم (تایوانی) به صورت مستندی ساخته شده و شدیدا دلهره آور و داستان و ترکیب بندی قشنگی داره که به ترسناک شدنش کمک زیادی کرده. سکانس های دیوانه وار متفاوت با بقیه آثار ترسناک داخلش گنجونده شده و پیسینگ فیلم خیلی خوب دنبال میشه. پیشنهاد میکنم در اتاقی تاریک با هدفون تماشا کنید و از من میشونید اگر به نفرین و دعا و ... اعتقاد دارید، مواظب محتوایی که میبینید باشید!
Incantation
7/10
دقیقا...!!! کلن هم پلیس پشمی بیش نیست ...!!! یه جیمی هست که میاد یه سری میزنه و میره...!!!چیزی که جان ویک رو برای من جذاب میکنه، دنیاییه که براش ساختن
اتفاقا شماره دومش به نظرم از اولی بهتر بود...
اولی مشخص بود چیت کد زده و auto aim روی سر دشمن هاست و همه هدشات میشدن
توی دوتای بعدی حداقل تا این حد دیگه نبود
در کل فیلم جذابیه
و در انتظار شماره چهارمش میباشم
wtf اینا کی وقت کردن prequel درست کنناولین تریلر از فیلم Pearl پریکوئل فیلم X
ظاهراً هر دو فیلم به صورت هم زمان فیلمبرداری شدن.wtf اینا کی وقت کردن prequel درست کنن