Movie Center

اولین تریلر John Wick 4

View attachment 265608
اگر Donnie Yen رو سریع حذف نکنن احتمالا شاهد بهترین مبارزه تو سری باشیم البته اگر اون اسلحه رو بگیرن ازشون ! مبارزه تن به تن داشته باشن یا نهایتا با شمشیر مبارزه کنند خیلی سرعتی و عالی در میاد.

اگر Donnie Yen رو سریع حذف نکنن احتمالا شاهد بهترین مبارزه تو سری باشیم البته اگر اون اسلحه رو بگیرن ازشون ! مبارزه تن به تن داشته باشن یا نهایتا با شمشیر مبارزه کنند خیلی سرعتی و عالی در میاد.
خیلی بعید از این نظر مشکلی داشته باشه فیلم چون علاوه بر Hiroyuki Sanada که تو تریلر بود، Scott Adkins هم تایید شده که هست!

کست فیلم فوق العاده خفنه!

خیلی بعید از این نظر مشکلی داشته باشه فیلم چون علاوه بر Hiroyuki Sanada که تو تریلر بود، Scott Adkins هم تایید شده که هست!

کست فیلم فوق العاده خفنه!
سانادا فکر کنم نقش مثبت باشه کمک جان ویک کنه دشمنهای اصلی هم اسکات ادکینز و دانی ین باشن

به نظر میاد که بیل موری هم دچار کنسل کالچر شده.
چند ماه پیش خبر اومد که سر یک پروژه شوخی زشتی کرده و بعد چند روز مصاحبه کرد و عذرخواهی کرد.
ولی انگار کافی نبوده.
چون چند روز پیش خبر اومد که تو فیلم جدید وس اندرسون قراره باشه؛ و امروز خبر اومد که به دلیل ابتلاء به کرونا از پروژه کنار کشیده!

واقعا از John Wick انتظار چیزی بالاتر از یک فیلم اکشن داری؟:D
ببین 1 ش جدید بود
ولی 2 دیگه فیلم هندی بود
به نظرم داستان آبکی و زد و خورد اضافی خیلی فوله دیگه
سری f&f هم ماشینی بودو جذاب
انتظاری بیش از این ازش نمیرفت یهو رفت تو فاز علمی تخیلی
بروسلی هم فیلماش اکشن بود ولی خب خوش ساخت بود

ببین 1 ش جدید بود
ولی 2 دیگه فیلم هندی بود
به نظرم داستان آبکی و زد و خورد اضافی خیلی فوله دیگه
سری f&f هم ماشینی بودو جذاب
انتظاری بیش از این ازش نمیرفت یهو رفت تو فاز علمی تخیلی
بروسلی هم فیلماش اکشن بود ولی خب خوش ساخت بود
سوال اینجاست بین فیلم های چند سال آخر کدومشون بدلکاری و Choreography بهتر از این فیلم ها داشته؟

همین Gray Man زباله رو نگاه کن، واقعا تفاوت مشهوده.:دی

• Like
Reactions: a2010 and Taha75
سوال اینجاست بین فیلم های چند سال آخر کدومشون بدلکاری و Choreography بهتر از این فیلم ها داشته؟

همین Gray Man زباله رو نگاه کن، واقعا تفاوت مشهوده.:D
به نظر من اکشن بیش از اندازه خیلی لوس میشه
حالا میخوان jw باشه یا gi joe و.......
یکی از بدترین فیلمای اکشنی که دیدم این چند وقت به نظرم die hard 2013 بود ولی همین سری فیلم سری اولش عالی بود
میگم مشکلی با اکشن ندارم ولی میگم درست باشه jw 3 که ندیدم ولی 2 رو فکر کنم 2018 دیدم به نظرم خیلی زیادی بود
مثلا فیلم wrath of man به نظرم مصنوعی بود
یا فیلم takers تو این زمینه خوب عمل کرد
جان ویک 1 خوب بود
2 متوسط رو به پایین
3 رو ندیدم
امیدوارم 4 هم خوب باشه
این فیلمه هم که گفتی ندیدم ولی تعریف افتضاح بودنشو زیاد شنیدم

همین Gray Man زباله رو نگاه کن، واقعا تفاوت مشهوده.:D
در خوب بودن جان ویک که شکی نیست ولی فیلم the raid redemption در یک سطح دیگه ای بود 8->

چیزی که جان ویک رو برای من جذاب میکنه، دنیاییه که براش ساختن:-"

اتفاقا شماره دومش به نظرم از اولی بهتر بود...
اولی مشخص بود چیت کد زده و auto aim روی سر دشمن هاست و همه هدشات میشدن:-"
توی دوتای بعدی حداقل تا این حد دیگه نبود:D

در کل فیلم جذابیه:D
و در انتظار شماره چهارمش میباشم:D

فکر کنم من تنها کسی هستم که از این سری خوشم نمیاد یعنی بزور ۳ تا شمارشو دیدم
داستان که هیچچچچ بعد انقدر مسخره داستان پیش میره ادم یجوری میشه هرچند این سلیقه منه خیلیارو دیدم کشته مرده این سری هستن
مخصوصا کیانورز که به نظرمن خیلی سرد بازی میکنه وبهترین فیلمی که ازش دیدم که تریپش قالب فیلم بود ماتریکس بود
خلاصه اخرین فیلم اکشن درست حسابی دیدم اکولایزر اونم نسخه اول بعد ماموریت ناممکن که با همش حال کردم مخصوصا شماره های اخر دیگه بقیه فیلمای جدید سیاهی لشکر بودن
تو قدیمیا که اوضاع بهتر بود مثل تیکن ۱ که بهترینش بود بقیش تودیواره یا سه گانه جذاب بورن که با بعدیاش حال نکردم و....
خلاصه این سبک فیلما یجورای تو دور تکرار افتادن یا کار گردان نابلده یا بازیگر نابلد داره یا هردو نابلدن که نمونش کم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or