Movie Center

Black phone رو دیدم. به نظرم مثل همه ی کلیشه های ژانر ترس بود.
نتونستم ارتباط برقرار کنم.
Acting خیلی بد بود. یکی دو تا کرکتر به نظرم کلا به درد اون نقش ها نمیخوردن.
اول فیلم، پتانسیل خیلی خوبی نشون میده ولی دقیقا از همونجایی که باید داستان اوج بگیره به نظرم با سر اومد زمین.
البته این نظر شخصیه و ممکنه بعضیا عاشق فیلم بشن.

دیشب مهمان داشتم . 4 نفر بودیم هر 4 نفر هم اهل فیلم های horror. بلک فون رو زدیم نگاه کردیم. آخر فیلم قیافمون :-??دقیقا همینجوری . با توجه به تبلیغاتش فیلم خوبی نبود کلا یک فیلم خیلی معمولی با ریتم کند. در کل نظر شخصی هست . ممکنه بعضی ها هم خوششون بیاد. تنها نکته مثبت فیلم ماسک های طرف بود که واقعا جالب بود.

یک منبع نزدیک به همر به Vanity Fair می گوید، زمانی که آرمی همر سال گذشته خود را در مرکز یک بحران تاریک که شامل اتهامات تکان دهنده سوء استفاده عاطفی و مشکلات روحی و روانی بود، دید، این رابرت داونی جونیور بود که وارد عمل شد تا بازیگر را به سمت بازپروری هدایت کند.

منبع تأیید می‌کند که قبلا رابرت داونی جونیور که با رسوایی‌ها و اعتیادهای هالیوودی خود مبارزه کرده است، برای این بازیگر هزینه کرده است که نزدیک به شش ماه را در مرکز توانبخشی فلوریدا در مهمانخانه بگذراند. مرکز درمانی، واقع در ملکی منزوی در سیلور اسپرینگز، «به مشتریانی که سبک زندگی پر استرس یا با دید بالا مانند مدیران تجاری، سیاستمداران و متخصصان سرگرمی دارند، خدمات می دهد»

به گفته این منبع، هامر از زمان تکمیل اقامت خود در بخش توانبخشی در دسامبر گذشته، روی بهبودی خود کار می کرد و با خانواده اش وقت می گذراند. الیزابت چمبرز همسر بازیگر که از هم جدا شده است، بنیانگذار Bird Bakery در طول این فرآیند از هامر حمایت کرده و به دوستانش گفته است که او بهترین چیز را برای خانواده آنها می خواهد. هفته گذشته که فرآیند بازپروری بهبودی هامر به اتمام رسیده بود، یک توییت ویروسی این بازیگر را به تیتر اخبار بازگرداند؛ مونا میره، تهیه‌کننده Desus & Mero، عکسی از کلوپ تعطیلات متعلق به خانواده Morritt’s Resort منتشر کرد که در آن عکسی از همر را نشان می‌داد و او را به‌ عنوان «دربان شخصی» برای مهمانان ورودی معرفی می‌کرد. میره پیش از پاک کردن توییت نوشت: «والدین دوستانم برای تعطیلات به جزایر کیمن رفتند و آرمی همر نگهبان آنها بود که البته من در این مورد حرفی نمیزنم!»
این دوانی جونیرو، کلا دستش تو کار خیره!
یادمه یه چند نفر دیگه رو هم این شکلی کمک کرده بود تو دهه گذشته!

پ.ن. 1 این فیلم اکشنه که برد پیت تو یک قطار ژاپنی دهن همه رو سرویس میکنه، کی میاد؟!
پ.ن. 2 این فیلم اکشنه که رایان گاسلینگ دهن همه رو سرویس میکنه و آخر فیلم هم انگار با کریس اوانز دهن همدیگه رو سرویس میکنند و آنا د آرماس هم اون وسطا هست، پریروز مراسم افتتاحیه‌اش بوده. :D :-"

photo_2022-07-15_14-31-31.jpg photo_2022-07-15_14-31-29.jpg

photo_2022-07-15_14-31-33.jpg photo_2022-07-15_14-31-34.jpg

Last edited by a moderator:
MV5BZmNmM2ZmOWUtMThlMS00OTFiLWEyZjAtMjJmOWFjZDJlODg4XkEyXkFqcGdeQXVyMTQyOTAzNTU5._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

مستند Girl in the picture رو چند روز پیش دیدم زیرنویس نداشت. خودم ترجمه ش کردم و الان می تونید با زیرنویس فارسی تماشاش کنید. حواشی زیادی داشت مستند و کسایی که دیده بودن خیلی وحشت کرده بودن و حالشون گرفته شده بود. خودم به شخصه وسط تماشای این مستند واقعی خیلی جاها گفتم وات د... و حالم یه جوری بود بعد دیدنش. موقع ترجمه هم همون حس رو دوباره داشتم از حقایقی که فهمیدم. پیشنهاد می کنم شما هم ببینید.

Subscene - Girl in the Picture Farsi/Persian subtitle

MV5BZmNmM2ZmOWUtMThlMS00OTFiLWEyZjAtMjJmOWFjZDJlODg4XkEyXkFqcGdeQXVyMTQyOTAzNTU5._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

مستند Girl in the picture رو چند روز پیش دیدم زیرنویس نداشت. خودم ترجمه ش کردم و الان می تونید با زیرنویس فارسی تماشاش کنید. حواشی زیادی داشت مستند و کسایی که دیده بودن خیلی وحشت کرده بودن و حالشون گرفته شده بود. خودم به شخصه وسط تماشای این مستند واقعی خیلی جاها گفتم وات د... و حالم یه جوری بود بعد دیدنش. موقع ترجمه هم همون حس رو دوباره داشتم از حقایقی که فهمیدم. پیشنهاد می کنم شما هم ببینید.

موضوع ؟

موضوع ؟
یک زن بر اثر تصادف فوت میشه در دهه 80 و شوهرش پسرشون رو از مدرسه میدزده و مشخص میشه هویت این آدما اونی نیست که اعلام کردن و ادامه ماجرا...

پ.ن: قشنگ بعد از دیدن این مستند فهمیدم که سریال Mindhunter عجب شاهکاری بوده و چقدر خوب میشد اگر ادامه ش ساخته میشد.

آخرین ویرایش:
پیوستن نویسنده برنده جایزه اسکار به تیم نویسندگی فیلم جدید جهان جان ویک با بازی آنا د آرماس

امرالد فنل که به خاطر فیلم‌نامه Promising Young Woman برنده جایزه اسکار شد، به شی هیتن، نویسنده فیلمنامه فیلم John Wick: Chapter 3 - Parabellum برای نویسندگی فیلم Ballerina کمک می‌کند.

فیلم Ballerina یک اسپین-آف در جهان فیلم‌های جان ویک است که آنا دِ آرماس بازیگر اصلی آن محسوب می‌شود. او در آوردن امرالد فنل به تیم نویسندگی اثر هم نقش داشت.

The Black Phone رو دو،سه شب پیش دیدم. با کمال تعجب اصلا در حدی که منتقدین و مخصوصا بقیه تعریف کرده بودن نبود. به نظرم Sinister 2012 هنوزم بهترین ساخته Derrickson هستش. یه سری رفرنس ها به Sinister خوب بود ولی انتظار بیشتری از داستان و اندینگ فیلم داشتم. نا گفته نماند بازیگری Ethan Hawke مثل همیشه فوق العاده بود.

تقریبا چندسالی میشه که هر فیلمی که فضا سازی دهه 80 یا 90 رو داره، خود به خود توسط طرفدارا هایپ میشه، شخصا با اینکه فن اون دوره هستم ولی برام خیلی لوس و بی مزه شده این ماجرا، این دوره رو هم دارن کم کم خزش میکنن.

اگه اهل تجربه‌های عجیب غریب هستین، فیلم Mad God رو از دست ندین! :D

mv5bzjljzgi5ztatmmiwmc00n2zilweznmytmdq1mzfindi4zdllxkeyxkfqcgdeqxvymtm2mzgyotu_._v1_fmjpg_ux1000__gdez.jpg

نمی‌شه گفت چیز خیلی بی عیب و نقصیه، ولی از اون فیلم‌هایی هست که مشابهشون رو کم داریم و به نظرم با دیدنش ضرر نمی‌کنین. سازنده‌ش جناب فیل تیپت هست که شاید اسمش خیلی آشنا نباشه، ولی یه زمانی برای خودش توی هالیوود غولی محسوب می‌شده. از اواخر دهه ۱۹۷۰ تا اواسط دهه ۱۹۹۰، مسئولیت بخش‌های استاپ‌موشن و کارهای مربوط به جک جونورها و سفینه‌ها و... رو توی فیلم‌های معروفی مثل RoboCop، Star Wars و Jurassic Park برعهده داشته. یعنی زمانی که همه چیز زیر جلوه‌های ویژه غرق نشده بود و می‌تونستیم ماکت‌های دست‌ساز و خمیری(!) و این جور چیزها رو توی فیلم‌ها ببینیم. البته بعد از اون هم کلی کار داشته، ولی اصل کارش برای اون بازه زمانی بوده.
فیل تیپت وقتی داشته روی این جور بخش‌های RoboCop 2 کار می‌کرده، هوس می‌کنه که یه استاپ‌موشن بسازه. کار روی این فیلم رو شروع می‌کنه، ولی بعد از یه مدت به این نتیجه می‌رسه که دوره این نوع فیلم‌ها تموم شده و دیگه ولش می‌کنه، تا حدود ۳۰ سال بعد که دوباره هوس می‌کنه بره سراغش و با کمک جاهایی مثل کیک‌استارتر (که تقاضای ۴۰ هزار دلار کرده بود و ۱۲۴ هزار دلار جمع کرد)، پروژه رو تموم می‌کنه.
در مورد داستانش واقعاً نمی‌تونم صحبت کنم و حتی بعد از دیدن فیلم هم چیز خاصی ازش نفهمیدم، به جز یه سری جزئیات کلی! :D ولی اتفاقات خیلی عجیبی توی این فیلم می‌افته و اتمسفر محشری داره که بعضی جاها شبیه دنیاهای جهنمی مثل بازی Painkiller می‌شه و بعضی جاها می‌زنه تو فاز Silent Hill و کلاً چیز دیوانه‌واری هست. و به شدت هم کثیف و حال بهم زن، با آهنگ‌ها و افکت‌های صوتی که مغز آدم رو منهدم می‌کنن! :D

اگه اهل تجربه‌های عجیب غریب هستین، فیلم Mad God رو از دست ندین! :D

mv5bzjljzgi5ztatmmiwmc00n2zilweznmytmdq1mzfindi4zdllxkeyxkfqcgdeqxvymtm2mzgyotu_._v1_fmjpg_ux1000__gdez.jpg

نمی‌شه گفت چیز خیلی بی عیب و نقصیه، ولی از اون فیلم‌هایی هست که مشابهشون رو کم داریم و به نظرم با دیدنش ضرر نمی‌کنین. سازنده‌ش جناب فیل تیپت هست که شاید اسمش خیلی آشنا نباشه، ولی یه زمانی برای خودش توی هالیوود غولی محسوب می‌شده. از اواخر دهه ۱۹۷۰ تا اواسط دهه ۱۹۹۰، مسئولیت بخش‌های استاپ‌موشن و کارهای مربوط به جک جونورها و سفینه‌ها و... رو توی فیلم‌های معروفی مثل RoboCop، Star Wars و Jurassic Park برعهده داشته. یعنی زمانی که همه چیز زیر جلوه‌های ویژه غرق نشده بود و می‌تونستیم ماکت‌های دست‌ساز و خمیری(!) و این جور چیزها رو توی فیلم‌ها ببینیم. البته بعد از اون هم کلی کار داشته، ولی اصل کارش برای اون بازه زمانی بوده.
فیل تیپت وقتی داشته روی این جور بخش‌های RoboCop 2 کار می‌کرده، هوس می‌کنه که یه استاپ‌موشن بسازه. کار روی این فیلم رو شروع می‌کنه، ولی بعد از یه مدت به این نتیجه می‌رسه که دوره این نوع فیلم‌ها تموم شده و دیگه ولش می‌کنه، تا حدود ۳۰ سال بعد که دوباره هوس می‌کنه بره سراغش و با کمک جاهایی مثل کیک‌استارتر (که تقاضای ۴۰ هزار دلار کرده بود و ۱۲۴ هزار دلار جمع کرد)، پروژه رو تموم می‌کنه.
در مورد داستانش واقعاً نمی‌تونم صحبت کنم و حتی بعد از دیدن فیلم هم چیز خاصی ازش نفهمیدم، به جز یه سری جزئیات کلی! :D ولی اتفاقات خیلی عجیبی توی این فیلم می‌افته و اتمسفر محشری داره که بعضی جاها شبیه دنیاهای جهنمی مثل بازی Painkiller می‌شه و بعضی جاها می‌زنه تو فاز Silent Hill و کلاً چیز دیوانه‌واری هست. و به شدت هم کثیف و حال بهم زن، با آهنگ‌ها و افکت‌های صوتی که مغز آدم رو منهدم می‌کنن! :D
یکی از عجیب‌ترین فیلم هایی بود که تا حالا دیدم.
چندتا نقد و تحلیل هم درباره اش خوندم ولی هموز هم قصه کامل دستگیرم نشده.
دنیایی که خلق کرده فوق العاده عجیب و ناب بود به نظرم. یه تجربه کاملاً جدید و متفاوت!

• Like
Reactions: Dinosaur

ممنون از معرفی این مستند و زحمتی که بابت زیرنویس کشیدی^:)^
به بقیه رفقا هم پیشنهاد می‌کنم حتماً ببینید.
عجب داستان تلخی بود،
دیگه آخراش به زور تحمل کردم که گریه نکنم!:-s

زیرنویس فیلم Mad God هماهنگ با نسخه PSA و سایر نسخه هایی که یه کمی اضافه تر هستن (28 ثانیه!) به درخواست ابی عزیز ترجمه و زمان بندی رو انجام دادم :D

Subscene - Mad God Farsi/Persian subtitle

خسته نباشید مهراد جان. امیدوارم یه روزی هم تو رو بین ۱۰ کله گنده مترجم های زیرنویس پارسی ببینم! :D :x

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or