بهترین گزینه برای باند هنری کویله. کسانی که Man from U.N.C.L.E رو دیدن احتمالا باهام موافقن.
در این انجمن به زنان بازیگر فوق سسکی میگن بانوبابا انقد پیشوند نذارید پشت بازیگرای زن یکی تازه بیاد تو این فروم میگه اینجا چخبره دیگه بزنیم بچاک
سه گانه ارباب حلقه هااگه ایران کشور عادی بود بلوری کدوم فیلم هارو میخریدید؟
یه سری فیلمها ارزشمند تر از اونن که آدم وجدانش اجازه بده فقط پایرتی دیده باشه، اگه امکانش بود چنتا از بهترین فیلمای عمرم رو بلوری میگرفتم.
پ.ن: عکس از من نیست.
من دیگه به یه باور رسیدم این کارها فقط اسم پیکسار روشون هست و بیشتر برای بازاریابی و فروش بیشتره، کارهای استدیو واقعی پیکسار همون با فاصلههای منطقی و درست میان. کلا دیزنی بنظرم داره از اسم پیکسار سو استفاده میکنه و چندتا کارهای اخیر پیکسار قشنگ بو کارهای خود دیزنی رو میده بیشتر.
من اگه میتونستم MATRIX 1اگه ایران کشور عادی بود بلوری کدوم فیلم هارو میخریدید؟
یه سری فیلمها ارزشمند تر از اونن که آدم وجدانش اجازه بده فقط پایرتی دیده باشه، اگه امکانش بود چنتا از بهترین فیلمای عمرم رو بلوری میگرفتم.
پ.ن: عکس از من نیست.
من همون اولین بار که تریلرشو دیدم حال نکردم
من زیاد فیلمای ایرانی دنبال نمیکنم میشه بگید کدوماشون دو سه میلیون پول مواد میدن؟با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضیام:
View attachment 259891
کروز امسال با تاپ گان، گیشه رو ترکوند،من اگه میتونستم MATRIX 1
یه خبر هم بدم از تام کروز و فیلم جدیدش
فیلم Top Gun: Maverick به پرفروشترین فیلم ۲۰۲۲ تبدیل شد
نوید محمد زادهمن زیاد فیلمای ایرانی دنبال نمیکنم میشه بگید کدوماشون دو سه میلیون پول مواد میدن؟
فراستی رک نیست، فراستی یه لمپنه که یاد گرفته نون تو حرف های پوپولیستی زدنه.با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضیام:
View attachment 259891