Movie Center

بابا انقد پیشوند نذارید پشت بازیگرای زن یکی تازه بیاد تو این فروم میگه اینجا چخبره دیگه بزنیم بچاک :(( :((

در این انجمن به زنان بازیگر فوق سسکی میگن بانو
به یک سطح پایین تر از اونا میگن خانوم
و اگه اسم کسی بدون این پیشوند ها اومد ینی فاقد جذابیت های مورد علاقه ما هست، بله 😉

اگه ایران کشور عادی بود بلوری کدوم فیلم هارو میخریدید؟

gpku1du8xj591.jpg
یه سری فیلمها ارزشمند تر از اونن که آدم وجدانش اجازه بده فقط پایرتی دیده باشه، اگه امکانش بود چنتا از بهترین فیلمای عمرم رو بلوری میگرفتم.

پ.ن: عکس از من نیست.

یه سری فیلمها ارزشمند تر از اونن که آدم وجدانش اجازه بده فقط پایرتی دیده باشه، اگه امکانش بود چنتا از بهترین فیلمای عمرم رو بلوری میگرفتم.

سه گانه ارباب حلقه ها
سه گانه بتمن نولان
و ....

من دیگه به یه باور رسیدم این کارها فقط اسم پیکسار روشون هست و بیشتر برای بازاریابی و فروش بیشتره، کارهای استدیو واقعی پیکسار همون با فاصله‌های منطقی و درست میان. کلا دیزنی بنظرم داره از اسم پیکسار سو استفاده میکنه و چندتا کارهای اخیر پیکسار قشنگ بو کارهای خود دیزنی رو میده بیشتر.

آخرین ویرایش:

من اگه میتونستم MATRIX 1:D:D:x

یه خبر هم بدم از تام کروز و فیلم جدیدش

فیلم Top Gun: Maverick به پرفروش‌ترین فیلم ۲۰۲۲ تبدیل شد​

با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضی‌ام:
View attachment 259891
من زیاد فیلمای ایرانی دنبال نمیکنم میشه بگید کدوماشون دو سه میلیون پول مواد میدن؟ :D

مثلا گلزار بهش میاد آدم گوعی باشه
یه سریام مث عطاران همش فیلمای خالطور بازی میکنن ولی من بهرحال بخاطر کارای خوب قدیماشون و کلا شخصیتشون خوشم میاد ازشون.

من اگه میتونستم MATRIX 1:D:D:x

یه خبر هم بدم از تام کروز و فیلم جدیدش

فیلم Top Gun: Maverick به پرفروش‌ترین فیلم ۲۰۲۲ تبدیل شد​

کروز امسال با تاپ گان، گیشه رو ترکوند،
سال آینده و سال بعدش هم قراره با دو قسمت جدید ماموریت غیرممکن، گیشه رو نوازش کنه!
این مدل سینمای بلاک باستری رو خیلی بیشتر می‌پسندم تا فیلم‌های ابرقهرمانی مارول/دی‌سی.
پرچم تام کروز و رهروانش بالا باد! :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or