Movie Center

با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضی‌ام:
View attachment 259891
بدبختی خود من اینه که عقاید چپ دارم. مثل همین ایشون!
اما از صحبت‌های صفر و یکیش بیزارم! این حرف‌ها رو اگه از زبان یک فرد مستقل بشنویم، اون موقعه‌ست که باید بگیم دمش گرم!
اما نه کسی که تک تک سلول‌های بدنش بوی وابستگی به این سیستم چپ‌گرا رو میده!
تا قبل از پخش مستند فرزند انقلاب که در مورد قطب‌زاده بود کسی از گذشته‌ی این فرد زیاد اطلاعی نداشت و فقط در این حد بود که بعد از انقلاب به ایران اومده و دستگیر شده و می‌خواستن اعدامش کنن!!!!
چون کمونیست بوده و عضو حذب توده! اینا رو توی ویکیپدیا هم نوشته اما به نظرم فقط یه تبلیغات مقواییه!!
ایشون از همون ابتدا گویا عضو سیستم بوده! توی مستند فرزند انقلاب می‌بینیم همین فراستی خودمون در اصل فراستی‌پور هست و عضوی از بازجو/روشن‌فکرهای سیستم بوده!
در حوالی سی سالگی این روزها بیشتر به این نتیجه میرسم هرکی در این سیستم به جایی رسیده فقط یک عروسک خیمه شب بازیه...
از آوینی و فراستی بگیر تا همین عمو اصغر فرهادی و تاج زاده و مخملباف و...

آخرین ویرایش:
کریس ایوانز در برابر هر کسی که از انیمیشن Lightyear به خاطر نمایش یک بوس/ه همجن/س‌باز بین دو شخصیت زن انتقاد می‌کند، بشدت موضع گرفته است.

این بازیگر اخیراً به رویترز گفته است که تماشاگران فیلم و تلویزیون که با تنوع و بازنمایی فراگیرتر روی صفحه های نمایش مخالف هستند و همچنین «احمق‌هایی» هستند که در نهایت «مثل دایناسورها خواهند مرد».

ایوانز گفت مهم این است که به چنین تماشاگران و انتقادات سمی توجهی نکنیم.

ماه مارس بود که وبسایت ورایتی بطور رسمی اعلام کرده بود، دیزنی به خاطر اعتراضات فراوان سکانس بوس/ه بین دو شخصیت زن در انیمیشن Lightyear را بازگردانده است؛ این سکانس قبلا بطور کلی حذف شده بود. بعد از اینکه دیزنی از حذف دوباره سکانس جنجالی امتناع کرد، بسیاری از کشورهای آسیایی نمایش Lightyear را ممنوع اعلام کردند.

ایوانز درباره منتقدان نمایش Lightyear روی پرده به رویترز گفت: «حقیقت واقعی این است که این افراد احمق هستند.

کریس ایوانز در برابر هر کسی که از انیمیشن Lightyear به خاطر نمایش یک بوس/ه همجن/س‌باز بین دو شخصیت زن انتقاد می‌کند، بشدت موضع گرفته است.

این بازیگر اخیراً به رویترز گفته است که تماشاگران فیلم و تلویزیون که با تنوع و بازنمایی فراگیرتر روی صفحه های نمایش مخالف هستند و همچنین «احمق‌هایی» هستند که در نهایت «مثل دایناسورها خواهند مرد».

ایوانز گفت مهم این است که به چنین تماشاگران و انتقادات سمی توجهی نکنیم.

ماه مارس بود که وبسایت ورایتی بطور رسمی اعلام کرده بود، دیزنی به خاطر اعتراضات فراوان سکانس بوس/ه بین دو شخصیت زن در انیمیشن Lightyear را بازگردانده است؛ این سکانس قبلا بطور کلی حذف شده بود. بعد از اینکه دیزنی از حذف دوباره سکانس جنجالی امتناع کرد، بسیاری از کشورهای آسیایی نمایش Lightyear را ممنوع اعلام کردند.

ایوانز درباره منتقدان نمایش Lightyear روی پرده به رویترز گفت: «حقیقت واقعی این است که این افراد احمق هستند.
احمق اونی هست که فکر میکنه بقیه مردم دنیا احمق هستن و حتما باید فرهنگ خودشون رو کنار بزارن و طبق فرهنگ کشور اون عمل کنن.

به‌گزارش ۳۰نما، دامینیک پیش‌تر در پاسخ به این پرسش «والچر» که آیا نتفلیکس نگران اکران فیلم با رده‌بندی سنی بالاتر از ۱۷ سال (NC-17) یا نه می‌گوید: «ببین رفیق، نتفلیکس کسب‌وکار بزرگی است و با پروژه‌هایی بزرگ‌تر از «بلوند» سر و کار دارد. آن‌ها برای فیلم‌ها ۴۰۰ میلیون دلار هزینه می‌کنند. یک فیلم کوچک ۲۲ میلیون دلاری نتفلیکس را ورشکسته نخواهد کرد.»

دامینیک به «کلایدر» نیز گفته بود که کات نهایی همان فیلمی است که او می‌خواسته بسازد: «نتفلیکس به من اجازه داد فیلمی که می‌خواهم را بسازم، و با وجود رده‌بندی سنی بالاتر از ۱۷ سال، فکر می‌کنم مشکلی ندارد.»

این فیلمساز اضافه می‌کند: «ایده کلی «بلوند» این بود که مشکلات دوران کودکی شرح دهیم و سپس نشان دهیم که چگونه آن مشکلات بزرگسالان را به دو شخصیت خصوصی و عمومی تقسیم می‌کند. و اینکه چگونه بزرگسال دنیا را از لنز آن مشکلات کودکی می‌بیند، و داستانی است در مورد فردی که تصویر عقلانی او از دنیا به واسطه ناخودآگاه او غیرقابل‌تحمل شده، و از شمایل‌نگاری مرلین مونرو استفاده می‌کند.»

دامینیک ادامه می‌دهد: «از همه تصاویری که از مرلین مونرو دیده‌اید استفاده می‌کند، فیلم‌ها و عکس‌های زندگی او. اما معنای آن‌ها را بر اساس مشکلات درونی‌اش تغییر می‌دهد. بنابراین به نحوی فیلم در مورد ناخودآگاه است. و این یک تراژدی است. مثل کودکی طرد‌شده است که به خواستنی‌ترین زن دنیا تبدیل می‌شود و باید با همه میلی که به سمتش هدایت شده کنار بیاید. مثل یک کابوس است. در مورد بودن در یک اتومبیل بدون ترمز است. سرعتش بیشتر و بیشتر و بیشتر می‌شود.»

mv5bmda1ndmyndmtotq4ms00zgqzltgyogetywi4m2myodg0yjhjxkeyxkfqcgdeqxvymdeymtqznw_._v1_fmjpg_ux1000__g9aw.jpg

این فیلم آرژانتینی رو خیلی وقت بود تعریفشو شنیده بودم و دانلودش کرده بودم ولی کسی ترجمه ش نکرده بود.
آخرش خودم دست به کار شدم و سعی کردم یه کار تمیز در آورده باشم.

دوست داشتید حمایت کنید این لینک از سایت سابسین هست:

Subscene - Virus-32 Farsi/Persian subtitle

اگر حالشو نداشتید از همین لینک پایین دانلودش کنید :D

Download Virus 2022 Farsi Mehra Ded Sec srt

قضیه انیمیشن Lightyear چیه که مردم دارند به صورت خودجوش بهش نمره کم می دهند ؟؟؟
من چند تا از نقدهاش رو خوندم، دقیقا توضیح نداده بودن مشکل از کجای داستان هست ولی بیشتر از اینکه خاطرات کودکیشون خراب شده ناراحت بودن.

قضیه انیمیشن Lightyear چیه که مردم دارند به صورت خودجوش بهش نمره کم می دهند ؟؟؟
برای 5% جمعیت دنیا میخوان احترام و محبوبیت جمع کنند ولی جای اینکه بیان یه کار اوریجینال یا حتی یه ژانر جدید تولید کنند میان با فیلم و انیمیشن های مورد علاقه باقی 95% جمعیت دنیا بازی میکنند و همه چی رو خراب میکنند، نتیجه اش میشه اینکه نه تنها محبوبیتی پیدا نمیکنن بلکه همه نسبت به اونا یه حس بدی پیدا میکنند. حداقل من ندیدم تاحالا اینجور شخصیت ها تو داستان ها باشن و یه نقش مهم داشته باشن همه هم راضی باشند.

سراغ کار اوریجینال هم نمیرن چون میدونن که خیلی کسی طرف این چیزا نمیره و اینقدر طرفدار کم داره که ده درصد بودجه تولید هم جبران نمیشه، مجبور هستن به زور وارد فیلم، سریال، انیمیشن، کمیک و .. بکنند. احتمالا از خود طرفدارای اون گرایش ها هم سوال کنی میگن اصلا فرقی نداره همچین شخصیت هایی تو همه چی باشه !

بیشتر بحث گرفتن پول بیشتر و سوء استفاده کمپانی ها و افراد از این گرایش ها و ترندهاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or