اولین تیزر از فیلم Blonde
فیلم ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه س و مشخصه به همه ابعاد بانو پرداخته میشهاولین تیزر از فیلم Blonde
LGBTQ+PKGMWEDFHTJKKUIYUICGHMNADGARSDGAقضیه انیمیشن Lightyear چیه که مردم دارند به صورت خودجوش بهش نمره کم می دهند ؟؟؟
من چند تا از نقدهاش رو خوندم، دقیقا توضیح نداده بودن مشکل از کجای داستان هست ولی بیشتر از اینکه خاطرات کودکیشون خراب شده ناراحت بودن.قضیه انیمیشن Lightyear چیه که مردم دارند به صورت خودجوش بهش نمره کم می دهند ؟؟؟
زبان فضایی ها هستش ؟LGBTQ+PKGMWEDFHTJKKUIYUICGHMNADGARSDGA
برای 5% جمعیت دنیا میخوان احترام و محبوبیت جمع کنند ولی جای اینکه بیان یه کار اوریجینال یا حتی یه ژانر جدید تولید کنند میان با فیلم و انیمیشن های مورد علاقه باقی 95% جمعیت دنیا بازی میکنند و همه چی رو خراب میکنند، نتیجه اش میشه اینکه نه تنها محبوبیتی پیدا نمیکنن بلکه همه نسبت به اونا یه حس بدی پیدا میکنند. حداقل من ندیدم تاحالا اینجور شخصیت ها تو داستان ها باشن و یه نقش مهم داشته باشن همه هم راضی باشند.قضیه انیمیشن Lightyear چیه که مردم دارند به صورت خودجوش بهش نمره کم می دهند ؟؟؟
واقعا مسخره اس. طرف بازی کرده پولشو گرفته بعد میگه مجبور کردهاحتمال اکران نسخه ترمیم شده فیلم Maktoub, My Love: Intermezzo؛ شخصیت اصلی فیلم حذف میشود!
Ophélie Bau در پی اعتراض خود به عدم تماشای سکانسهای ج*سی پیش از اکران عمومی فیلم در جشنواره کن و تحمیل کارگردان به وی جهت اجرای غیرضروری سکانسهای مذکور، منجر به بایگانی شدن اثر تا این زمانه شده است. کشیش در تدوین جدید، شخصیت اصلی فیلم را حذف کرده است؛ این حرکت یک اقدام عجیب است، زیرا بایو بیشترین حضور را در این فیلم چهارساعته دارد. ساخت فیلم سوم پس از حواشی ایجاد شده به حالت تعلیق در آمده است.
دنباله فیلم «مکتوب، عشق من» در جشنواره کن سال 2019 به نمایش در آمد که با واکنش منفی اهالی رسانه و مخاطبان روبرو شد.
Disney's Lightyear Flops At The Box Office Following Chris Evans Comments On Same Sex Kiss Sceneقضیه انیمیشن Lightyear چیه که مردم دارند به صورت خودجوش بهش نمره کم می دهند ؟؟؟