Movie Center

جریان کریس پرت چیه
کریس پرت اعتقادات مسیحی داره واسه همین با یـ کلیسا همکاری نزدیک میکنه الیوت پیج اومد به کریس پرت انگ Homophobia زد و کلیسای کریس پرت رو گفت بیانه Homophobia ـی داده که خوب بعدا مشخص شد اون کلیسایی که با کریس پرت همکاری میکرده تا حالا هیچ بیانیه ضد این قشر نداده و کلا یـ کلیسای دیگه بوده !!! این قضیه مال چند سال پیش ـه ولی کریس پرت بدونه اینکه کلمه ای ضد این قشر تا حالا حرف زده باشه فقط به خاطر اینکه کلیسا میره و مذهبی ـه تو سطح اینترنت چندین چند بار علهیش کمپین راه انداختن همین چند وقت پیش یـ پست تو توئیتر زدن که کلی لایک گرفت جیمز گان اومد ازش دفاع کرد و گند زد به هیکل تک تک کسایی که زیر اون پست کامنت و لایک گذاشته بودن

آخرین ویرایش:
کریس پرت اعتقادات مسیحی داره واسه همین با یـ کلیسا همکاری نزدیک میکنه الیوت پیج اومد به کریس پرت انگ Homophobia زد و کلیسای کریس پرت رو گفت بیانه Homophobia ـی داده که خوب بعدا مشخص شد اون کلیسایی که با کریس پرت همکاری میکرده تا حالا هیچ بیانیه زد این قشر رنگین کمونی نداده و کلا یـ کلیسای دیگه بوده !!! این قضیه مال چند سال پیش ـه ولی کریس پرت بدونه اینکه کلمه ای ضد این قشر تا حالا حرف زده باشه فقط به خاطر اینکه کلیسا میره و مذهیه تو سطح اینترنت چندین چند بار علهیش کمپین راه انداختن همین چند وقت پیش یـ پست تو توئیتر زدن که کلی لایک گرفت جیمز گان اومد ازش دفاع کرد و گند زد به هیکل تک تک کسایی که زیر اون پست کامنت و لایک گذاشته بودن !!!!

هر دفعه یکی انتخاب میکنن گیر میدن بهش
هر دفعه هم این ماه برای همه کمپانی ها مهم میشه
گیری کردیم از دست اینا
این social media رو ببندن این آدما کلا خ.ف.ه میشن
ما هم راحت میشیم😁

• Like
Reactions: Arash-S212
کریس پرت اعتقادات مسیحی داره واسه همین با یـ کلیسا همکاری نزدیک میکنه الیوت پیج اومد به کریس پرت انگ Homophobia زد و کلیسای کریس پرت رو گفت بیانه Homophobia ـی داده که خوب بعدا مشخص شد اون کلیسایی که با کریس پرت همکاری میکرده تا حالا هیچ بیانیه زد این قشر رنگین کمونی نداده و کلا یـ کلیسای دیگه بوده !!! این قضیه مال چند سال پیش ـه ولی کریس پرت بدونه اینکه کلمه ای ضد این قشر تا حالا حرف زده باشه فقط به خاطر اینکه کلیسا میره و مذهیه تو سطح اینترنت چندین چند بار علهیش کمپین راه انداختن همین چند وقت پیش یـ پست تو توئیتر زدن که کلی لایک گرفت جیمز گان اومد ازش دفاع کرد و گند زد به هیکل تک تک کسایی که زیر اون پست کامنت و لایک گذاشته بودن !!!!

همین مونده کریس پرت بنده خدارو ب فنا بدن ،این قوم 😐

• Like
Reactions: Arash-S212

گویا ریبوت سایلنت هیل در دست توسعه اس و قراره در 2023 اکران شه🔥
به گفته کریستوفر گانز ، کارگردان فیلم اول Silent Hill، وی در حال کار بر روی این ریبوته و در سال 2023 اکران خواهد شد و اسکریپتش که نوشتنش یک سال طول کشیده به پایان رسیده🤘
به گفته وی این فیلم یک ریبوته و به هیچ وجه دنباله فیلم های قبلی نیست و از فیلم هایی نظیر Babadook و Hereditary و Midsommar الهام گرفته😍

پ.ن: کریستوفر گانز طرفدار سرسخت بازی های ویدیوییه و نسخه دوم Silent Hill را یکی از بهترین بازی های تاریخ می‌دونه🔥😍
@Jill-Valntine
اینم اضافه کنم که ایشون فیلمنامه Project Zero یا همون Fetal Frame رو هم به پایان رسونده و احتمالا بعد از ریبوت Silent Hill و در سال 2024 یا بعد از اون اکران میشه

گویا ریبوت سایلنت هیل در دست توسعه اس و قراره در 2023 اکران شه🔥
به گفته کریستوفر گانز ، کارگردان فیلم اول Silent Hill، وی در حال کار بر روی این ریبوته و در سال 2023 اکران خواهد شد و اسکریپتش که نوشتنش یک سال طول کشیده به پایان رسیده🤘
به گفته وی این فیلم یک ریبوته و به هیچ وجه دنباله فیلم های قبلی نیست و از فیلم هایی نظیر Babadook و Hereditary و Midsommar الهام گرفته😍

پ.ن: کریستوفر گانز طرفدار سرسخت بازی های ویدیوییه و نسخه دوم Silent Hill را یکی از بهترین بازی های تاریخ می‌دونه🔥😍
@Jill-Valntine
اینم اضافه کنم که ایشون فیلمنامه Project Zero یا همون Fetal Frame رو هم به پایان رسونده و احتمالا بعد از ریبوت Silent Hill و در سال 2024 یا بعد از اون اکران میشه
خیلی دوست دارم ذوق کنم ولی یک نگاه به کارای این یارو میکنم هیچ جوره موفقیتی توش نمیبینم :دی

• Like
Reactions: Taha75
حاجیمون دن تراختنبرگ، بعد از این چند دست God of War ۲۰۱۸ را تمام کرد و صدالبته پشمی براش باقی نمانده بود و در حالی که داشت عرق هاشو رو پیشونیش پاک میکرد، طی جدیدترین مصاحبه خود با وبسایت کرینج کامیک بوک گفت :D :

«به مولا قسم این بازی چیزی جز آدرنالین خالص نبود و برای ادعای احترام و نشان دادن علاقه ام به این بازی، تصمیم گرفتم ۲ ویژگی بشدت سک/سی بازی را وارد فیلم مطمئنا پشم افکن Prey (پیش‌درآمد Predator گوگولی) کنم و آنها هم چیزی نیستند جز سپر (که Predator دارش) و دیگری تبر شخصیت اصلی فیلم یعنی ناریو یا همان Naru است که وقتی پرتابش میکنه، با حالتی پشم افکن برمیگرده! :D»

۵ ماه آگست ما پایرت بازا میتوانیم فیلم Prey را دانلود کنیم! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or