Movie Center

watch?v=2vNVGZGlUok

F*CKING HELL
View attachment 256949
فرشته ها هم سیاه شدن شکر خدا.
منم دارم کم کم شک می کنم نکنه سیاه پوستم کور رنگی دارم درست نمی بینم.

اینم وضع تریلر اه:
View attachment 256950
بیشتر آدم رو یاد سمندون و یکی دو تا کاراکتر فصل چهارم امریکن هارور استوری می اندازه آدم رو. می خواهید حمایت نژادی کنید لااقل به پایه و اساس داستان وفادار باشید . قراره فرشته باشه نه شیطان . پینوکیو و بیننده باید با دیدن این کاراکتر حس کنه تنها حاشیه امن کاراکتر تو اون دنیا این فرشته است نه این که بدتر بگرخه :))

• Like
Reactions: Pyramid Head
الان بهترین تایمه دیزنی این بولشتا رو بزاره کنار بیاد یک پایرتس با بازی جانی دپ بسازه، هرچی هم بهش بده بازم میصرفه، بعد این دادگاه و مسائل به قدری گنده شد جانی دپ که دیگه فک کنم ستایشم بازی کنه همه بشینن نگاه کنن :دی

خبر بسی خوشحال کننده بود😍🔥

جانی:
"حقیقت هرگز مخفی نمیمونه"
با این که هرگز متهم شناخته نشدم ولی ادعاهای مجرمانه و غلط همگی باعث از راه رسیدن رگباری از محتویات تنفر ورزانه بر علیه من شد
و بلاخره روزها و اتفاقات خوب در راهست

پ.ن: حدود شش سال زجر کشید بنده خدا:(

آخرین ویرایش:
خبر بسی خوشحال کننده بود😍🔥

جانی:
"حقیقت هرگز مخفی نمیمونه"
با این که هرگز متهم شناخته نشدم ولی ادعاهای مجرمانه و غلط همگی باعث از راه رسیدن رگباری از محتویات تنفر ورزانه بر علیه من شد
و بلاخره روزها و اتفاقات خوب در راهست

پ.ن: حدود شش سال زجر کشید بنده خدا:(

این و برد پیت حاضرم بمیرم براشون:دی

الان بهترین تایمه دیزنی این بولشتا رو بزاره کنار بیاد یک پایرتس با بازی جانی دپ بسازه، هرچی هم بهش بده بازم میصرفه، بعد این دادگاه و مسائل به قدری گنده شد جانی دپ که دیگه فک کنم ستایشم بازی کنه همه بشینن نگاه کنن :D
گفته دیگه هرگز نقش جک اسپارو رو بازی نمیکنه دیگه

الان اتفاقا نیاز هست جانی دپ یه فیلم مستند گونه بسازه درباره همین 6 سال زندگی اخیرش. مسائلی که در دادگاه امبر هرد مطرح کرد با اون تیم حقوقی داغونش دست کمی از فیلم کمدی نداره واقعا، این قسمت هیچ نیازی به بازسازی نداره و از همون تصاویر ضبط شده میشه استفاده کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or