خیلی دوست دارم ذوق کنم ولی یک نگاه به کارای این یارو میکنم هیچ جوره موفقیتی توش نمیبینمSilent Hill: reboot of Christophe Hans' film (Le Pacte des Loups) for 2023! - Kevoxtech
View attachment 258264
گویا ریبوت سایلنت هیل در دست توسعه اس و قراره در 2023 اکران شه
به گفته کریستوفر گانز ، کارگردان فیلم اول Silent Hill، وی در حال کار بر روی این ریبوته و در سال 2023 اکران خواهد شد و اسکریپتش که نوشتنش یک سال طول کشیده به پایان رسیده
به گفته وی این فیلم یک ریبوته و به هیچ وجه دنباله فیلم های قبلی نیست و از فیلم هایی نظیر Babadook و Hereditary و Midsommar الهام گرفته
پ.ن: کریستوفر گانز طرفدار سرسخت بازی های ویدیوییه و نسخه دوم Silent Hill را یکی از بهترین بازی های تاریخ میدونه
@Jill-Valntine
اینم اضافه کنم که ایشون فیلمنامه Project Zero یا همون Fetal Frame رو هم به پایان رسونده و احتمالا بعد از ریبوت Silent Hill و در سال 2024 یا بعد از اون اکران میشه
من استثنا این فیلم با بالاترین کیفیت می بینم . هم چون بازیگرهای قدیمی هم حضور دارند هم بودجه سنگینی پشتش هست هم دیدن فیلم دایناسوری این روزها خیلی کم اتفاق می افتد که خوش ساخت باشد . بیشترین نقدی هم که بهش وارد شده تکراری بودن فیلم نامه ! و این داستان ها هستش
prehistoric planet رو ببین اگه ندیدیدایناسوری این روزها خیلی کم اتفاق می افتد که خوش ساخت باشد
چه آشغالی بشه اینلجندری اینترتینمنت برای نگارش فیلمنامه «دوک نوکم» (Duke Nukem) بر اساس بازی ویدیویی محبوب گیرباکس چراغ سبز نشان داد. این فیلم با همکاری «جاش هیلد»، «جان هرویتس» و «هیدن شلاسبرگ» پدیدآورندگان سریال پربیننده «کبرا کای» (Cobra Kai) ساخته خواهد شد.
لجندری اینترتینمنت برای نگارش فیلمنامه «دوک نوکم» (Duke Nukem) بر اساس بازی ویدیویی محبوب گیرباکس چراغ سبز نشان داد. این فیلم با همکاری «جاش هیلد»، «جان هرویتس» و «هیدن شلاسبرگ» پدیدآورندگان سریال پربیننده «کبرا کای» (Cobra Kai) ساخته خواهد شد.