Movie Center

الان بهترین تایمه دیزنی این بولشتا رو بزاره کنار بیاد یک پایرتس با بازی جانی دپ بسازه، هرچی هم بهش بده بازم میصرفه، بعد این دادگاه و مسائل به قدری گنده شد جانی دپ که دیگه فک کنم ستایشم بازی کنه همه بشینن نگاه کنن :دی

خبر بسی خوشحال کننده بود😍🔥

جانی:
"حقیقت هرگز مخفی نمیمونه"
با این که هرگز متهم شناخته نشدم ولی ادعاهای مجرمانه و غلط همگی باعث از راه رسیدن رگباری از محتویات تنفر ورزانه بر علیه من شد
و بلاخره روزها و اتفاقات خوب در راهست

پ.ن: حدود شش سال زجر کشید بنده خدا:(

آخرین ویرایش:
خبر بسی خوشحال کننده بود😍🔥

جانی:
"حقیقت هرگز مخفی نمیمونه"
با این که هرگز متهم شناخته نشدم ولی ادعاهای مجرمانه و غلط همگی باعث از راه رسیدن رگباری از محتویات تنفر ورزانه بر علیه من شد
و بلاخره روزها و اتفاقات خوب در راهست

پ.ن: حدود شش سال زجر کشید بنده خدا:(

این و برد پیت حاضرم بمیرم براشون:دی

الان بهترین تایمه دیزنی این بولشتا رو بزاره کنار بیاد یک پایرتس با بازی جانی دپ بسازه، هرچی هم بهش بده بازم میصرفه، بعد این دادگاه و مسائل به قدری گنده شد جانی دپ که دیگه فک کنم ستایشم بازی کنه همه بشینن نگاه کنن :D
گفته دیگه هرگز نقش جک اسپارو رو بازی نمیکنه دیگه

الان اتفاقا نیاز هست جانی دپ یه فیلم مستند گونه بسازه درباره همین 6 سال زندگی اخیرش. مسائلی که در دادگاه امبر هرد مطرح کرد با اون تیم حقوقی داغونش دست کمی از فیلم کمدی نداره واقعا، این قسمت هیچ نیازی به بازسازی نداره و از همون تصاویر ضبط شده میشه استفاده کرد.

ملت از خود حضرت عشق خوشحالترن و دلیل هم داره، ر*یده شد به تمام جنبش هایی که فقط به قصد تخریب مردها فعالیت می کنن و با ابزاری که در اختیار دارن از مظلوم بودن زن ها در سوشال مدیا برای اهرم فشار روی کاربران استفاده می کردن و گله ای می ریختن سر کسانی که رای دادگاهو قبول نداشتن و منطقشون صرفا جنسیت بود، جانی دپ کاری رو انجام داد که از عهده هر کسی بر نمیومد و فقط با اقدس برای آشکار کردن حقیقت مبارزه نکرد، دهن همه کسانی رو گِل گرفت که تا قبل از این ماجرا کسی جرات قدعلم کردن جلوشون رو نداشت و با ابزاری که در اختیار داشتن هر کسی رو می تونستن نابود کنن، طوری که باعث شد 6 سال این اسطوره از میادین دور بمونه، ولی در پایان زمستان رفت و روسیاهی به زغال ماند

‏جانی دپ

هدف من از این دادگاه این بود که دنیا و بچه‌هام متوجه بشن که من مقصر نبودم و حقیقت گفته بشه
چه زن و چه مرد ممکنه مورد مورد آزار قرار بگیرن، من از هیئت ژوری برای این رای تشکر میکنم، فصل جدیدی از زندگی من آغاز شده

فیلم Furiosa توسط جرج میلر، کارگردان فیلم Mad Max: Fury Road ساخته می‌ شود. فیلم‌برداری این فیلم به تازگی شروع شده و Furiosa در سال ۲۰۲۴ میلادی به اکران می رسد.

آنا تیلور جوی، بازیگر سریال The Queen's Gambit و فیلم The Northman در فیلم جدید مد مکس نقش فیوریوسا جوان را بازی میکند. کریس همسورث یکی دیگه از بازیگران این فیلم است.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or