اهم...
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
اگه اشتباه نکنم اکثر فیلم های مهم cannes اکران شدن و نقدهاشون هم منتشر شده، و به نظر میاد فیلم decision to leave ( اثر جدید کارگردان Oldboy, handmaiden
![105 8-> 8->](/styles/default/xenforo/smilies/meep/105.gif)
) همچنان بالاترین میانگین امتیازات رو داره و در کل واکنش ها بهش به شدت مثبت بودن.
من برام جالب شد ببینم فیلم قبلی ایشون_handmaiden_ چه امتیازایی توی cannes گرفته و دیدم میانگین امتیازاش 2.1 بوده
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
در کل به نظر میاد این فیلم شانس اصلی برنده شدن نخل طلای امسال باشه.
ویرایش : حرفمو پس میگیرم
من رفتم سراغ امتیازات منتقدین کن پارسال و دیدم برنده پارسال (Titane) میانگین امتیازاتش 1.6 بوده
و از نظر متا و امتیاز بقیه منتقدین هم از یه سری فیلم های پارسال ضعیف تر بوده.
خلاصه اینکه منم اطلاعات خاصی در مورد نحوه دقیق انتخاب برنده های کن ندارم و معلوم نیست کی برنده بشه (نظر هیئت داوران با منتقد ها میتونه خیلی متفاوت باشه)، ولی خوب این فیلم decision to leave همچنان به احتمال زیاد حداقل یکی از جوایز رو میبره.
+
(یکی از دوستان صفحه قبل عکسی از جدول امتیاز فیلم ها رو گزاشت)، و از اون موقع تا 4 فیلم دیگه هم امتیازهاشون منتشر شده و بین اون فیلم ها Broker هم بود که خیلی منتظرش بودم،
ولی متاسفانه میانگین امتیازاتش 1.9 هست:
،
برای مقایسه فیلم قبلی این کارگردان توی کن امتیاز 3.2 و متای 93 داشت. ( با نقد های بیشتر احتمالا امتیازات broker هم بالاتر میرن)
البته خودم یه نیم نگاهی به یه سری نقد ها انداختم، بعضی منتقد ها همچنان به شدت از فیلم تعریف کردن و این نقد ها و امتیازات تنها معیار خوب بودن یه فیلم نیست و ... (و به این عادت کردیم هممون
)،
در کل همچنان با یه فیلم خیلی خوب طرفیم و تیم بازیگر های این فیلم هم به شدت خفن هستن،
فقط امیدوارم تاریخ انتشار جهانی این 2 فیلم هم مشخص بشه زودتر