Movie Center

در این دادگاه آیا امبر هرد باید پولی و یا جبران خسارتی به جانی دپ بپردازه؟
آخه چند سال این الماس رو خونه نشین کردند!:D
اونو هیت منصفه تصمیم میگره که نتیجش نهایتا ۳ شنبه اعلام میشه .

-----

کلا اولا زنی بگیرید که به خاطر اختلاف سنی زیاد با بچتون اشتباه نگرینش بعدم اگر پول دارید احتیاط لازم رو به خرج بدید :D
چرا من حس می کنم می خواستی یا باید می نوشتی (نگیرید) ولی نوشتی بگیرید، چون با نصیحتی که کردی بگیرید جور در نمیاد😁

• Smile
  • Cool
Reactions: m.a.t and Thonkeyes
متاسفانه با تمام تلاشی که تیم Depp انجام دادن همچنان شانس برنده شدنش پایینه. کلا برد تو پرونده های Defamation به شدت سخته.
با اینحال حداقل دپ تونست از بعد پابلیک کامبک خفنی بزنه.:دی

اهم... :-"
اگه اشتباه نکنم اکثر فیلم های مهم cannes اکران شدن و نقدهاشون هم منتشر شده، و به نظر میاد فیلم decision to leave ( اثر جدید کارگردان Oldboy, handmaiden 8->) همچنان بالاترین میانگین امتیازات رو داره و در کل واکنش ها بهش به شدت مثبت بودن.
من برام جالب شد ببینم فیلم قبلی ایشون_handmaiden_ چه امتیازایی توی cannes گرفته و دیدم میانگین امتیازاش 2.1 بوده :|
در کل به نظر میاد این فیلم شانس اصلی برنده شدن نخل طلای امسال باشه.

ویرایش : حرفمو پس میگیرم :-" من رفتم سراغ امتیازات منتقدین کن پارسال و دیدم برنده پارسال (Titane) میانگین امتیازاتش 1.6 بوده :-" و از نظر متا و امتیاز بقیه منتقدین هم از یه سری فیلم های پارسال ضعیف تر بوده.

خلاصه اینکه منم اطلاعات خاصی در مورد نحوه دقیق انتخاب برنده های کن ندارم و معلوم نیست کی برنده بشه (نظر هیئت داوران با منتقد ها میتونه خیلی متفاوت باشه)، ولی خوب این فیلم decision to leave همچنان به احتمال زیاد حداقل یکی از جوایز رو میبره.

283301980_695034671780503_5873069902573682345_n.jpg 1653739836382.png

+

(یکی از دوستان صفحه قبل عکسی از جدول امتیاز فیلم ها رو گزاشت)، و از اون موقع تا 4 فیلم دیگه هم امتیازهاشون منتشر شده و بین اون فیلم ها Broker هم بود که خیلی منتظرش بودم،
ولی متاسفانه میانگین امتیازاتش 1.9 هست:

1653743315486.png 1653740017758.png ،

برای مقایسه فیلم قبلی این کارگردان توی کن امتیاز 3.2 و متای 93 داشت. ( با نقد های بیشتر احتمالا امتیازات broker هم بالاتر میرن)
البته خودم یه نیم نگاهی به یه سری نقد ها انداختم، بعضی منتقد ها همچنان به شدت از فیلم تعریف کردن و این نقد ها و امتیازات تنها معیار خوب بودن یه فیلم نیست و ... (و به این عادت کردیم هممون :-"
در کل همچنان با یه فیلم خیلی خوب طرفیم و تیم بازیگر های این فیلم هم به شدت خفن هستن،
فقط امیدوارم تاریخ انتشار جهانی این 2 فیلم هم مشخص بشه زودتر =P~

1653739973016.png 1653743539975.png

آخرین ویرایش:
جانی دو سه سال از حرفه اش جا ماند و امبر هرد وارد مخمصه ای شده است که به سختی بتواند قسر برود. پس هر دو باخته اند،چیزی که پیروز شده حقیقت است.پس یاد بگیرید در زندگی هرگز دروغ نگویید،و یادتان باشد حقیقت همیشه پیروز است.

الان فیلم رو دیدم برام سوال پیش اومد چرا نقش کترین واترستون کردنش در حد 30 ثانیه همش تو فیلم میگفتم الان میاد دیگه :| یه سرچ زدم ظاهرا به به خاطر اختلافی با رولینگ داشته سر اون تویتت نقششو کم کردن حقیقت داره ؟ اگه آره خاک بر سر وارنر و رولینگ :| کلا رد داده این بشر ...... البته یا دیگه نوشته که با برنامه هاش جور نبوده ولی برام باور پذیر نیست ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or