Movie Center

View attachment 258938
بله دستشون درد نکنه با این شاهکاری که ساختن.:|
من استثنا این فیلم با بالاترین کیفیت می بینم . هم چون بازیگرهای قدیمی هم حضور دارند هم بودجه سنگینی پشتش هست هم دیدن فیلم دایناسوری این روزها خیلی کم اتفاق می افتد که خوش ساخت باشد . بیشترین نقدی هم که بهش وارد شده تکراری بودن فیلم نامه ! و این داستان ها هستش

لجندری اینترتینمنت برای نگارش فیلمنامه «دوک نوکم» (Duke Nukem) بر اساس بازی ویدیویی محبوب گیرباکس چراغ سبز نشان داد. این فیلم با همکاری «جاش هیلد»، «جان هرویتس» و «هیدن شلاسبرگ» پدید‌آورندگان سریال پربیننده «کبرا کای» (Cobra Kai) ساخته خواهد شد.

لجندری اینترتینمنت برای نگارش فیلمنامه «دوک نوکم» (Duke Nukem) بر اساس بازی ویدیویی محبوب گیرباکس چراغ سبز نشان داد. این فیلم با همکاری «جاش هیلد»، «جان هرویتس» و «هیدن شلاسبرگ» پدید‌آورندگان سریال پربیننده «کبرا کای» (Cobra Kai) ساخته خواهد شد.
چه آشغالی بشه این :D

• Smile
Reactions: pouria.sh
DLNmlKS.jpg

1624571_1-500x280.jpg
ادریس البا با تهیه کنندگان چندگانه جیمز باند برای بازی در این نقش وارد مذاکرات شده، ادریس البا در گذشته نیز برای بازی در نقش یک شخصیت شرور دنیای باند اظهار تمایل کرده بود اما اکنون او در حال مذاکرات برای نقش اصلی این عنوان. هنری کویل، ریچارد مدن و تام هاردی دیگر گزینه‌های احتمالی جانشینی هستند.​

View attachment 259484
ادریس البا با تهیه کنندگان چندگانه جیمز باند برای بازی در این نقش وارد مذاکرات شده، ادریس البا در گذشته نیز برای بازی در نقش یک شخصیت شرور دنیای باند اظهار تمایل کرده بود اما اکنون او در حال مذاکرات برای نقش اصلی این عنوان. هنری کویل، ریچارد مدن و تام هاردی دیگر گزینه‌های احتمالی جانشینی هستند.​
خدایا بسه دیگه

View attachment 259484
من به شخصه بدم نمیاد ادریس البا نقش 007 رو بازی کنه! به نظرم بازیگر خوبی هست و توانایش رو داره یک 007 خوب و به یاد موندنی بسازه.
سر یک سری چیزا مثلا نقش تریس تو سریال ویچر خوب حال نکردم با انتخاب بازیگرش. اینجا به نظر زور چپون کردن قضیه نیست و اتفاقا یک بازیگر حسابی و انتخاب منطقیی هست.

من به شخصه بدم نمیاد ادریس البا نقش 007 رو بازی کنه! به نظرم بازیگر خوبی هست و توانایش رو داره یک 007 خوب و به یاد موندنی بسازه.
سر یک سری چیزا مثلا نقش تریس تو سریال ویچر خوب حال نکردم با انتخاب بازیگرش. اینجا به نظر زور چپون کردن قضیه نیست و اتفاقا یک بازیگر حسابی و انتخاب منطقیی هست.
سنش زیاده دو تا بازی می کنه و خداحافظی .

• Like
Reactions: TheGodfather
FUvykQcWYAIKc7a.png FUvysvaWAAg_7aB.jpg

برخی از سکانس های فیلم بلوندی، با هنرنمایی کراش و رقیب قدرتمند حاج خانم مارگو رابی یعنی بانو مکرمه آنا د آرماس (کراش ۹۰٪ دوستان تاپیک)، در اصل سکانس های حذف شده از فیلم Blade Runner 2049 به کارگردانی حاج حسین دنی ویلنوو می باشد! :D

این عنوان مورد انتظار قرار است با درجه سنی NC-17 منتشر شود! \m/ :x :D

View attachment 259541View attachment 259542

برخی از سکانس های فیلم بلوندی، با هنرنمایی کراش و رقیب قدرتمند حاج خانم مارگو رابی یعنی بانو مکرمه آنا د آرماس (کراش ۹۰٪ دوستان تاپیک)، در اصل سکانس های حذف شده از فیلم Blade Runner 2049 به کارگردانی حاج حسین دنی ویلنوو می باشد! :D

این عنوان مورد انتظار قرار است با درجه سنی NC-17 منتشر شود! \m/ :x :D
من عاشق کارای اندرو دامینیکم. چند ماه پیش در همین تاپیک در موردش صحبت کردیم. اطمینان دارم بهترین فیلم بیوگرافی در مورد هات‌ترین بازیگر سینماست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or