Changed_Man 50
کاربر سایت

" Convinced the world he had scissors for fingers"
من دیگه به یه باور رسیدم این کارها فقط اسم پیکسار روشون هست و بیشتر برای بازاریابی و فروش بیشتره، کارهای استدیو واقعی پیکسار همون با فاصلههای منطقی و درست میان. کلا دیزنی بنظرم داره از اسم پیکسار سو استفاده میکنه و چندتا کارهای اخیر پیکسار قشنگ بو کارهای خود دیزنی رو میده بیشتر.
من اگه میتونستم MATRIX 1اگه ایران کشور عادی بود بلوری کدوم فیلم هارو میخریدید؟
یه سری فیلمها ارزشمند تر از اونن که آدم وجدانش اجازه بده فقط پایرتی دیده باشه، اگه امکانش بود چنتا از بهترین فیلمای عمرم رو بلوری میگرفتم.
پ.ن: عکس از من نیست.
من همون اولین بار که تریلرشو دیدم حال نکردم
من زیاد فیلمای ایرانی دنبال نمیکنم میشه بگید کدوماشون دو سه میلیون پول مواد میدن؟با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضیام:
View attachment 259891
کروز امسال با تاپ گان، گیشه رو ترکوند،من اگه میتونستم MATRIX 1
یه خبر هم بدم از تام کروز و فیلم جدیدش
فیلم Top Gun: Maverick به پرفروشترین فیلم ۲۰۲۲ تبدیل شد
نوید محمد زادهمن زیاد فیلمای ایرانی دنبال نمیکنم میشه بگید کدوماشون دو سه میلیون پول مواد میدن؟![]()
فراستی رک نیست، فراستی یه لمپنه که یاد گرفته نون تو حرف های پوپولیستی زدنه.با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضیام:
View attachment 259891
بدبختی خود من اینه که عقاید چپ دارم. مثل همین ایشون!با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضیام:
View attachment 259891
احمق اونی هست که فکر میکنه بقیه مردم دنیا احمق هستن و حتما باید فرهنگ خودشون رو کنار بزارن و طبق فرهنگ کشور اون عمل کنن.کریس ایوانز در برابر هر کسی که از انیمیشن Lightyear به خاطر نمایش یک بوس/ه همجن/سباز بین دو شخصیت زن انتقاد میکند، بشدت موضع گرفته است.
این بازیگر اخیراً به رویترز گفته است که تماشاگران فیلم و تلویزیون که با تنوع و بازنمایی فراگیرتر روی صفحه های نمایش مخالف هستند و همچنین «احمقهایی» هستند که در نهایت «مثل دایناسورها خواهند مرد».
ایوانز گفت مهم این است که به چنین تماشاگران و انتقادات سمی توجهی نکنیم.
ماه مارس بود که وبسایت ورایتی بطور رسمی اعلام کرده بود، دیزنی به خاطر اعتراضات فراوان سکانس بوس/ه بین دو شخصیت زن در انیمیشن Lightyear را بازگردانده است؛ این سکانس قبلا بطور کلی حذف شده بود. بعد از اینکه دیزنی از حذف دوباره سکانس جنجالی امتناع کرد، بسیاری از کشورهای آسیایی نمایش Lightyear را ممنوع اعلام کردند.
ایوانز درباره منتقدان نمایش Lightyear روی پرده به رویترز گفت: «حقیقت واقعی این است که این افراد احمق هستند.