Movie Center

من دیگه به یه باور رسیدم این کارها فقط اسم پیکسار روشون هست و بیشتر برای بازاریابی و فروش بیشتره، کارهای استدیو واقعی پیکسار همون با فاصله‌های منطقی و درست میان. کلا دیزنی بنظرم داره از اسم پیکسار سو استفاده میکنه و چندتا کارهای اخیر پیکسار قشنگ بو کارهای خود دیزنی رو میده بیشتر.

آخرین ویرایش:
اگه ایران کشور عادی بود بلوری کدوم فیلم هارو میخریدید؟

یه سری فیلمها ارزشمند تر از اونن که آدم وجدانش اجازه بده فقط پایرتی دیده باشه، اگه امکانش بود چنتا از بهترین فیلمای عمرم رو بلوری میگرفتم.

پ.ن: عکس از من نیست.
من اگه میتونستم MATRIX 1:D:D:x

یه خبر هم بدم از تام کروز و فیلم جدیدش

فیلم Top Gun: Maverick به پرفروش‌ترین فیلم ۲۰۲۲ تبدیل شد​

با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضی‌ام:
View attachment 259891
من زیاد فیلمای ایرانی دنبال نمیکنم میشه بگید کدوماشون دو سه میلیون پول مواد میدن؟ :D

مثلا گلزار بهش میاد آدم گوعی باشه
یه سریام مث عطاران همش فیلمای خالطور بازی میکنن ولی من بهرحال بخاطر کارای خوب قدیماشون و کلا شخصیتشون خوشم میاد ازشون.

من اگه میتونستم MATRIX 1:D:D:x

یه خبر هم بدم از تام کروز و فیلم جدیدش

فیلم Top Gun: Maverick به پرفروش‌ترین فیلم ۲۰۲۲ تبدیل شد​

کروز امسال با تاپ گان، گیشه رو ترکوند،
سال آینده و سال بعدش هم قراره با دو قسمت جدید ماموریت غیرممکن، گیشه رو نوازش کنه!
این مدل سینمای بلاک باستری رو خیلی بیشتر می‌پسندم تا فیلم‌های ابرقهرمانی مارول/دی‌سی.
پرچم تام کروز و رهروانش بالا باد! :D

آخرین ویرایش:
با اینکه فراستی رو نیستمش دیگه کلا، ولی اینکه در این حد رک و پوست کنده کوبید، راضی‌ام:
View attachment 259891
بدبختی خود من اینه که عقاید چپ دارم. مثل همین ایشون!
اما از صحبت‌های صفر و یکیش بیزارم! این حرف‌ها رو اگه از زبان یک فرد مستقل بشنویم، اون موقعه‌ست که باید بگیم دمش گرم!
اما نه کسی که تک تک سلول‌های بدنش بوی وابستگی به این سیستم چپ‌گرا رو میده!
تا قبل از پخش مستند فرزند انقلاب که در مورد قطب‌زاده بود کسی از گذشته‌ی این فرد زیاد اطلاعی نداشت و فقط در این حد بود که بعد از انقلاب به ایران اومده و دستگیر شده و می‌خواستن اعدامش کنن!!!!
چون کمونیست بوده و عضو حذب توده! اینا رو توی ویکیپدیا هم نوشته اما به نظرم فقط یه تبلیغات مقواییه!!
ایشون از همون ابتدا گویا عضو سیستم بوده! توی مستند فرزند انقلاب می‌بینیم همین فراستی خودمون در اصل فراستی‌پور هست و عضوی از بازجو/روشن‌فکرهای سیستم بوده!
در حوالی سی سالگی این روزها بیشتر به این نتیجه میرسم هرکی در این سیستم به جایی رسیده فقط یک عروسک خیمه شب بازیه...
از آوینی و فراستی بگیر تا همین عمو اصغر فرهادی و تاج زاده و مخملباف و...

آخرین ویرایش:
کریس ایوانز در برابر هر کسی که از انیمیشن Lightyear به خاطر نمایش یک بوس/ه همجن/س‌باز بین دو شخصیت زن انتقاد می‌کند، بشدت موضع گرفته است.

این بازیگر اخیراً به رویترز گفته است که تماشاگران فیلم و تلویزیون که با تنوع و بازنمایی فراگیرتر روی صفحه های نمایش مخالف هستند و همچنین «احمق‌هایی» هستند که در نهایت «مثل دایناسورها خواهند مرد».

ایوانز گفت مهم این است که به چنین تماشاگران و انتقادات سمی توجهی نکنیم.

ماه مارس بود که وبسایت ورایتی بطور رسمی اعلام کرده بود، دیزنی به خاطر اعتراضات فراوان سکانس بوس/ه بین دو شخصیت زن در انیمیشن Lightyear را بازگردانده است؛ این سکانس قبلا بطور کلی حذف شده بود. بعد از اینکه دیزنی از حذف دوباره سکانس جنجالی امتناع کرد، بسیاری از کشورهای آسیایی نمایش Lightyear را ممنوع اعلام کردند.

ایوانز درباره منتقدان نمایش Lightyear روی پرده به رویترز گفت: «حقیقت واقعی این است که این افراد احمق هستند.

کریس ایوانز در برابر هر کسی که از انیمیشن Lightyear به خاطر نمایش یک بوس/ه همجن/س‌باز بین دو شخصیت زن انتقاد می‌کند، بشدت موضع گرفته است.

این بازیگر اخیراً به رویترز گفته است که تماشاگران فیلم و تلویزیون که با تنوع و بازنمایی فراگیرتر روی صفحه های نمایش مخالف هستند و همچنین «احمق‌هایی» هستند که در نهایت «مثل دایناسورها خواهند مرد».

ایوانز گفت مهم این است که به چنین تماشاگران و انتقادات سمی توجهی نکنیم.

ماه مارس بود که وبسایت ورایتی بطور رسمی اعلام کرده بود، دیزنی به خاطر اعتراضات فراوان سکانس بوس/ه بین دو شخصیت زن در انیمیشن Lightyear را بازگردانده است؛ این سکانس قبلا بطور کلی حذف شده بود. بعد از اینکه دیزنی از حذف دوباره سکانس جنجالی امتناع کرد، بسیاری از کشورهای آسیایی نمایش Lightyear را ممنوع اعلام کردند.

ایوانز درباره منتقدان نمایش Lightyear روی پرده به رویترز گفت: «حقیقت واقعی این است که این افراد احمق هستند.
احمق اونی هست که فکر میکنه بقیه مردم دنیا احمق هستن و حتما باید فرهنگ خودشون رو کنار بزارن و طبق فرهنگ کشور اون عمل کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or