Movie Center

من برای بار nام نشستم هابیت و ارباب حلقه ها رو دیدم آما با کیفیت 4K و ریمستر شده. :D :D B-)B-):-t:-t:-t:-tخیلی حال داد مخصوصا ارباب حلقه ها ...!!! لعنتی قدیمی نمیشه...!!! من نمیدونم فیلمایی که به اسم حماسی میدم به خوردمون گاربجی بیش نیستن در مقابل اون سه گانه استاد...!!!

عکسی از بانو مکرمه، حاج خانم، کراش ۱۰۰٪ی بچه های تاپیک رقیب قدرتمند الیزابت اولسن گوگولی (کراش mcu فن ها) :D ، مارگو رابی کبیر در سر صحنه فیلمبرداری گوتی سال آینده یعنی باربی

هنوز نمیفهمم چطوری میشینید تریلر میبینید گند میزنید به فیلمتون میره...
تریلرو ندیده که نمی تونم حدس بزنم از فیلم خوشم میاد یا نه یا قراره این فیلمو ببینم یا خیر :D اونم چه تریلری هارور! که توی این دوره زمونه از هر چندین موردش یکی هم خوب در نمیاد، معمولا اولین تریلرها چون اسپویل کمی دارن می بینم تا تکلیفم با ایشون مشخص بشه، خوشم اومد تریلرهای بعدی رو نمی بینم. در این مورد مشخصا انگشت اتهام به سوی ابی @Jill-Valntine هست به این دلیل که در کامنتش از کلمات سک/سی، کربلایی، حاج خانم استفاده نکرد و ما رو به سمت این تریلر سک/سی سوق داد :D
پ ن: این دختر عجب خنده ی نازو تو دل برویی داره، به قول امیر حسین AKIBA گوگولیه، کابوس رو هنرمندانه با یک قاب زیبا به تصویر می کشه :D

آخرین ویرایش:
🔹 تام کروز در صدر جدول فروش فیلم‌های سینمایی سال ۲۰۲۲

🔹 فیلم Top Gun: Maverick با نقش‌آفرینی تام کروز نه‌تنها پرفروش‌ترین فیلم کارنامه این بازیگر محبوب است، بلکه به پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۲۲ هم تبدیل شد! فروش جهانی تاپ گان: ماوریک از یک میلیارد دلار فراتر رفت.

🔹 تام کروز در صدر جدول فروش فیلم‌های سینمایی سال ۲۰۲۲

🔹 فیلم Top Gun: Maverick با نقش‌آفرینی تام کروز نه‌تنها پرفروش‌ترین فیلم کارنامه این بازیگر محبوب است، بلکه به پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۲۲ هم تبدیل شد! فروش جهانی تاپ گان: ماوریک از یک میلیارد دلار فراتر رفت.
بسیار بازیگر عالی هست . حلالش

• Like
Reactions: bayern_vahid
اگر از کوین هارت و نوع کمدیش خوشتون میاد، فیلم The Man From Torento هم کمدی باحالی داره هم اکشنش جذابه. تماشا کنید
از کوین هارت همون فیلم هایی که با دواین جانسون بازی کرده رو دیده و پسندیده بودم.
با اینکه کارگردانش فیلم های بادیگارد رو هم در کارنامه داشت ولی چندان با The Man from Toronto
حال نکردم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or