Movie Center

Crimes of the Future فیلم به شدت بدی بود.
فیلم‌های کراننبرگ همیشه یه پیام‌هایی دارن (البته به نظرم به صورت کلی زیادی بزرگ شدن. حتی The Fly)
اما دیدن این فیلم آزار دهنده‌است و عمداً هم این طور ساخته شده و در ازای این آزار دیدن، مفهوم رضایت بخشی رو نمی‌رسونه.
مثلا ممکنه دیدن Annihilation آزار دهنده باشه (برای من این طور بود) اما معنای مورد نظر خالق اثر و فکر کردن در مورد اون ارزش این آزار رو داره که در مورد این فیلم ابداً این طور نیست.
فیلم‌ حتی از نظر فرمی هم جالب توجه نیست.
بازیگرها انقدر بد بازی می‌کنن که شک دارم نکنه این بد بازی کردن تعمدی بوده.
دیالوگ‌های فیلم بین بد تا فاجعه نوسان دارن. شخصیت‌ها در هر لحظه به جای حرف زدن با همدیگه در واقع دارن بیانه می‌خونن.
فیلم در چارچوب دنیای خودش هم منطقی نیست و این هم عیب بزرگیه.
مناسبات دنیای فیلم حتی در جهان دیستوپیایی که اوایل فیلم برای ما توصیف میشه هم معقول نیست.

فیلم‌های کراننبرگ همیشه یه پیام‌هایی دارن (البته به نظرم به صورت کلی زیادی بزرگ شدن. حتی The Fly)
اما دیدن این فیلم آزار دهنده‌است و عمداً هم این طور ساخته شده و در ازای این آزار دیدن، مفهوم رضایت بخشی رو نمی‌رسونه.
مثلا ممکنه دیدن Annihilation آزار دهنده باشه (برای من این طور بود) اما معنای مورد نظر خالق اثر و فکر کردن در مورد اون ارزش این آزار رو داره که در مورد این فیلم ابداً این طور نیست.
دیالوگ‌های فیلم بین بد تا فاجعه نوسان دارن. شخصیت‌ها در هر لحظه به جای حرف زدن با همدیگه در واقع دارن بیانه می‌خونن.
مناسبات دنیای فیلم حتی در جهان دیستوپیایی که اوایل فیلم برای ما توصیف میشه هم معقول نیست.
اینو نذاشتم به اخر برسه وسط فیلم شیفت دیلیت کردم اتلاف وقت مطلق هست

من موندم Viggo Mortensen چجوری همش با این کراننبرگ کار میکنه حیف این بازیگر به خدا
Rick and Morty یه بخش داره به اسم Cronenberg world و شوخی کرده با سبک فیلم سازی ایشون
همین بخش به کل فیلمای کراننبرگ می ارزه
سال پیش رفتم Existenz به خاطر Jude law دیدم
یعنی هنوز حسرت اون بخش از عمرمو دارم میخورم

• Like
Reactions: m.a.t
2017 یه دوستی دی وی دی فیلم Shot Caller داد منم اینقدر دستم موند آخر ندیدم دادم بهش:-"
دیشب از بی فیلمی دیوانه شدم هرچی سایت بالا پایین میکردم فایده نداشت همرو دیده بودم~X(
یهو چشمم خورد بهش
و دیدمش و واقعا بهتر از چیزی بود که انتظار داشتم فیلم برداری خوب و بازی خوب Nikolaj Coster-Waldau
سال پیش فیلمای خوبی اومد امسال اصلا 8-| بد بی فیلم موندم

Cameron Diaz سال 2014 خودش رو بازنشته کرده بود از بازیگری، گفته بود میخواد به زندگی شخصیش برسه. الانم اعلام کرده قرار با یه فیلم اکشن/کمدی دیگه به سینما برگرده lol.
بنده خدا کفگیرش به ته دیگ خورده حتما...!!!

• Smile
Reactions: Evil and Taha75
1656876774591.png 1656876797113.png

از فیلم های عجیب و جالب امسال این 2 تا بودن که با تریلر هاشون فکر کنم رفتن بالای لیست انتظار خیلی ها. مخصوصا Men که به شخصه خیلی منتظرش بودم. هم ex machina و هم annihilation فیلم های فوق العاده ای بودن و قبل از دیدن
men شک نداشتم عاقای الکس گارلند ناامیدم نمیکنه ولی خوب اشتباه میکردم :-"

هر دو فیلم ناامید کننده بودن برای من، مخصوصا crimes of the future که واقعا توی در و دیوار بود :|

Men شروع خیلی خوبی داشت و حتی تا اواسطش همچنان جالب بود ولی خوب احساس میکنم هر چقدر جلوتر میرفت بدتر میشد و 1/3 پایانی فیلم من رسما اینطروری -> |-) بودم.
ولی خوب در کل از نظر بصری واقعا زیبا بود و موسیقی متن فیلم هم خوب بودن. مشکل اصلی من با فیلم داستان و روایت کلی پیام فیلم هست که به نظرم میتونست بهتر بهش پرداخت بشه.

crimes of the future از اونور...
من اینطور دنیاهای اخرالزمانی طور، اینده تاریک و ... رو توی فیلم ها، بازی ها و کتاب ها خیلی دوست دارم و یه وجود همچین دنیایی برام کافیه تا داستان رو تا اخر دنبال کنم ولی کل داستان و و منطق دنیای crimes of the future انگار با تُف سر هم شده :|
هر چقدر بخوام با ارفاق و ... در مورد فیلم نظر بدم نمیشه، واقعا بد بود.
تنها نکته نیمه مثبت فیلم حظور kristen stewart و نقش نسبتا جالبیش بود.

خلاصه اینکه، Men رو ببینید :-" crimes of the future رو نه :-"

تنها نکته خوب نودیتی خانوم لئا سیدو بود و بس...
این خانم توی فیلم‌های دیگه‌ای نکات مثبت خودش رو مبسوط‌تر عرضه کرده بود. به جای این میشه رفت همونا رو دید.
در مجموع راضی‌تر هم خواهید بود.

این خانم توی فیلم‌های دیگه‌ای نکات مثبت خودش رو مبسوط‌تر عرضه کرده بود. به جای این میشه رفت همونا رو دید.
در مجموع راضی‌تر هم خواهید بود.
سایتایی مثل *aznude* هستن (free هم هست) که شما اسم فیلم یا بازیگرو میزنید و صحنه هارو آماده تحویل می گیرید بدون نیاز به تماشای کل یک فیلم چرت
البته اگه نیت فقط دیدن صحنه اس که البته اینجا همچین اشخاصی رو نداریم خداروشکر
فعلا خداحافظ! :-h

سایتایی مثل *aznude* هستن (free هم هست) که شما اسم فیلم یا بازیگرو میزنید و صحنه هارو آماده تحویل می گیرید بدون نیاز به تماشای کل یک فیلم چرت
البته اگه نیت فقط دیدن صحنه اس که البته اینجا همچین اشخاصی رو نداریم خداروشکر
فعلا خداحافظ! :-h

دانلود مرام و تجربه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or