Taha75
کاربر سایت
کیفیتش چطوره ؟ سکانس های نبردیه فیلم جنگی مبتنی بر پروپاگاندای چینی هست دیگه.
تو خود چین خوب فروخته انگار.
کیفیتش چطوره ؟ سکانس های نبردیه فیلم جنگی مبتنی بر پروپاگاندای چینی هست دیگه.
تو خود چین خوب فروخته انگار.
اینو نذاشتم به اخر برسه وسط فیلم شیفت دیلیت کردم اتلاف وقت مطلق هستCrimes of the Future فیلم به شدت بدی بود.
فیلمهای کراننبرگ همیشه یه پیامهایی دارن (البته به نظرم به صورت کلی زیادی بزرگ شدن. حتی The Fly)
اما دیدن این فیلم آزار دهندهاست و عمداً هم این طور ساخته شده و در ازای این آزار دیدن، مفهوم رضایت بخشی رو نمیرسونه.
مثلا ممکنه دیدن Annihilation آزار دهنده باشه (برای من این طور بود) اما معنای مورد نظر خالق اثر و فکر کردن در مورد اون ارزش این آزار رو داره که در مورد این فیلم ابداً این طور نیست.
فیلم حتی از نظر فرمی هم جالب توجه نیست.
بازیگرها انقدر بد بازی میکنن که شک دارم نکنه این بد بازی کردن تعمدی بوده.
دیالوگهای فیلم بین بد تا فاجعه نوسان دارن. شخصیتها در هر لحظه به جای حرف زدن با همدیگه در واقع دارن بیانه میخونن.
فیلم در چارچوب دنیای خودش هم منطقی نیست و این هم عیب بزرگیه.
مناسبات دنیای فیلم حتی در جهان دیستوپیایی که اوایل فیلم برای ما توصیف میشه هم معقول نیست.
من موندم Viggo Mortensen چجوری همش با این کراننبرگ کار میکنه حیف این بازیگر به خداCrimes of the Future فیلم به شدت بدی بود.
فیلمهای کراننبرگ همیشه یه پیامهایی دارن (البته به نظرم به صورت کلی زیادی بزرگ شدن. حتی The Fly)
اما دیدن این فیلم آزار دهندهاست و عمداً هم این طور ساخته شده و در ازای این آزار دیدن، مفهوم رضایت بخشی رو نمیرسونه.
مثلا ممکنه دیدن Annihilation آزار دهنده باشه (برای من این طور بود) اما معنای مورد نظر خالق اثر و فکر کردن در مورد اون ارزش این آزار رو داره که در مورد این فیلم ابداً این طور نیست.
فیلم حتی از نظر فرمی هم جالب توجه نیست.
بازیگرها انقدر بد بازی میکنن که شک دارم نکنه این بد بازی کردن تعمدی بوده.
دیالوگهای فیلم بین بد تا فاجعه نوسان دارن. شخصیتها در هر لحظه به جای حرف زدن با همدیگه در واقع دارن بیانه میخونن.
فیلم در چارچوب دنیای خودش هم منطقی نیست و این هم عیب بزرگیه.
مناسبات دنیای فیلم حتی در جهان دیستوپیایی که اوایل فیلم برای ما توصیف میشه هم معقول نیست.
بنده خدا کفگیرش به ته دیگ خورده حتما...!!!Cameron Diaz سال 2014 خودش رو بازنشته کرده بود از بازیگری، گفته بود میخواد به زندگی شخصیش برسه. الانم اعلام کرده قرار با یه فیلم اکشن/کمدی دیگه به سینما برگرده lol.
تنها نکته خوب نودیتی خانوم لئا سیدو بود و بس...View attachment 262611
تنها نکته نیمه مثبت فیلم حظور kristen stewart و نقش نسبتا جالبیش بود.
این خانم توی فیلمهای دیگهای نکات مثبت خودش رو مبسوطتر عرضه کرده بود. به جای این میشه رفت همونا رو دید.تنها نکته خوب نودیتی خانوم لئا سیدو بود و بس...
سایتایی مثل *aznude* هستن (free هم هست) که شما اسم فیلم یا بازیگرو میزنید و صحنه هارو آماده تحویل می گیرید بدون نیاز به تماشای کل یک فیلم چرتاین خانم توی فیلمهای دیگهای نکات مثبت خودش رو مبسوطتر عرضه کرده بود. به جای این میشه رفت همونا رو دید.
در مجموع راضیتر هم خواهید بود.
سایتایی مثل *aznude* هستن (free هم هست) که شما اسم فیلم یا بازیگرو میزنید و صحنه هارو آماده تحویل می گیرید بدون نیاز به تماشای کل یک فیلم چرت
البته اگه نیت فقط دیدن صحنه اس که البته اینجا همچین اشخاصی رو نداریم خداروشکر
فعلا خداحافظ!![]()