Movie Center

«مارتین لارنس» می‌گوید حواشی اسکار نود و چهارم و سیلی «ویل اسمیت» به «کریس راک» باعث کنسل شدن تولید «پسران بد ۴» (Bad Boys 4) نخواهد شد. لارنس و اسمیت نقش کارآگاهان «مارکوس برنت» و «مایک لوری» را در این چندگانه بازی کرده‌اند. لارنس در مصاحبه با «ایبانی» می‌گوید: «دست کم یک فیلم دیگر داریم.»

این پریکوئل حساب میشه؟ کاش زودتر میساختنش دختر خیلی بزرگ شده الان 😒

View attachment 264152

یس. :D

============================================

کیفیت سک/سی یکی از بهترین فیلم امسال، The Black Phone هم منتشر شد! \m/ :x

یک منبع نزدیک به همر به Vanity Fair می گوید، زمانی که آرمی همر سال گذشته خود را در مرکز یک بحران تاریک که شامل اتهامات تکان دهنده سوء استفاده عاطفی و مشکلات روحی و روانی بود، دید، این رابرت داونی جونیور بود که وارد عمل شد تا بازیگر را به سمت بازپروری هدایت کند.

منبع تأیید می‌کند که قبلا رابرت داونی جونیور که با رسوایی‌ها و اعتیادهای هالیوودی خود مبارزه کرده است، برای این بازیگر هزینه کرده است که نزدیک به شش ماه را در مرکز توانبخشی فلوریدا در مهمانخانه بگذراند. مرکز درمانی، واقع در ملکی منزوی در سیلور اسپرینگز، «به مشتریانی که سبک زندگی پر استرس یا با دید بالا مانند مدیران تجاری، سیاستمداران و متخصصان سرگرمی دارند، خدمات می دهد»

به گفته این منبع، هامر از زمان تکمیل اقامت خود در بخش توانبخشی در دسامبر گذشته، روی بهبودی خود کار می کرد و با خانواده اش وقت می گذراند. الیزابت چمبرز همسر بازیگر که از هم جدا شده است، بنیانگذار Bird Bakery در طول این فرآیند از هامر حمایت کرده و به دوستانش گفته است که او بهترین چیز را برای خانواده آنها می خواهد. هفته گذشته که فرآیند بازپروری بهبودی هامر به اتمام رسیده بود، یک توییت ویروسی این بازیگر را به تیتر اخبار بازگرداند؛ مونا میره، تهیه‌کننده Desus & Mero، عکسی از کلوپ تعطیلات متعلق به خانواده Morritt’s Resort منتشر کرد که در آن عکسی از همر را نشان می‌داد و او را به‌ عنوان «دربان شخصی» برای مهمانان ورودی معرفی می‌کرد. میره پیش از پاک کردن توییت نوشت: «والدین دوستانم برای تعطیلات به جزایر کیمن رفتند و آرمی همر نگهبان آنها بود که البته من در این مورد حرفی نمیزنم!»

Black phone رو دیدم. به نظرم مثل همه ی کلیشه های ژانر ترس بود.
نتونستم ارتباط برقرار کنم.
Acting خیلی بد بود. یکی دو تا کرکتر به نظرم کلا به درد اون نقش ها نمیخوردن.
اول فیلم، پتانسیل خیلی خوبی نشون میده ولی دقیقا از همونجایی که باید داستان اوج بگیره به نظرم با سر اومد زمین.
البته این نظر شخصیه و ممکنه بعضیا عاشق فیلم بشن.

دیشب مهمان داشتم . 4 نفر بودیم هر 4 نفر هم اهل فیلم های horror. بلک فون رو زدیم نگاه کردیم. آخر فیلم قیافمون :-??دقیقا همینجوری . با توجه به تبلیغاتش فیلم خوبی نبود کلا یک فیلم خیلی معمولی با ریتم کند. در کل نظر شخصی هست . ممکنه بعضی ها هم خوششون بیاد. تنها نکته مثبت فیلم ماسک های طرف بود که واقعا جالب بود.

یک منبع نزدیک به همر به Vanity Fair می گوید، زمانی که آرمی همر سال گذشته خود را در مرکز یک بحران تاریک که شامل اتهامات تکان دهنده سوء استفاده عاطفی و مشکلات روحی و روانی بود، دید، این رابرت داونی جونیور بود که وارد عمل شد تا بازیگر را به سمت بازپروری هدایت کند.

منبع تأیید می‌کند که قبلا رابرت داونی جونیور که با رسوایی‌ها و اعتیادهای هالیوودی خود مبارزه کرده است، برای این بازیگر هزینه کرده است که نزدیک به شش ماه را در مرکز توانبخشی فلوریدا در مهمانخانه بگذراند. مرکز درمانی، واقع در ملکی منزوی در سیلور اسپرینگز، «به مشتریانی که سبک زندگی پر استرس یا با دید بالا مانند مدیران تجاری، سیاستمداران و متخصصان سرگرمی دارند، خدمات می دهد»

به گفته این منبع، هامر از زمان تکمیل اقامت خود در بخش توانبخشی در دسامبر گذشته، روی بهبودی خود کار می کرد و با خانواده اش وقت می گذراند. الیزابت چمبرز همسر بازیگر که از هم جدا شده است، بنیانگذار Bird Bakery در طول این فرآیند از هامر حمایت کرده و به دوستانش گفته است که او بهترین چیز را برای خانواده آنها می خواهد. هفته گذشته که فرآیند بازپروری بهبودی هامر به اتمام رسیده بود، یک توییت ویروسی این بازیگر را به تیتر اخبار بازگرداند؛ مونا میره، تهیه‌کننده Desus & Mero، عکسی از کلوپ تعطیلات متعلق به خانواده Morritt’s Resort منتشر کرد که در آن عکسی از همر را نشان می‌داد و او را به‌ عنوان «دربان شخصی» برای مهمانان ورودی معرفی می‌کرد. میره پیش از پاک کردن توییت نوشت: «والدین دوستانم برای تعطیلات به جزایر کیمن رفتند و آرمی همر نگهبان آنها بود که البته من در این مورد حرفی نمیزنم!»
این دوانی جونیرو، کلا دستش تو کار خیره!
یادمه یه چند نفر دیگه رو هم این شکلی کمک کرده بود تو دهه گذشته!

پ.ن. 1 این فیلم اکشنه که برد پیت تو یک قطار ژاپنی دهن همه رو سرویس میکنه، کی میاد؟!
پ.ن. 2 این فیلم اکشنه که رایان گاسلینگ دهن همه رو سرویس میکنه و آخر فیلم هم انگار با کریس اوانز دهن همدیگه رو سرویس میکنند و آنا د آرماس هم اون وسطا هست، پریروز مراسم افتتاحیه‌اش بوده. :D :-"

photo_2022-07-15_14-31-31.jpg photo_2022-07-15_14-31-29.jpg

photo_2022-07-15_14-31-33.jpg photo_2022-07-15_14-31-34.jpg

Last edited by a moderator:
MV5BZmNmM2ZmOWUtMThlMS00OTFiLWEyZjAtMjJmOWFjZDJlODg4XkEyXkFqcGdeQXVyMTQyOTAzNTU5._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

مستند Girl in the picture رو چند روز پیش دیدم زیرنویس نداشت. خودم ترجمه ش کردم و الان می تونید با زیرنویس فارسی تماشاش کنید. حواشی زیادی داشت مستند و کسایی که دیده بودن خیلی وحشت کرده بودن و حالشون گرفته شده بود. خودم به شخصه وسط تماشای این مستند واقعی خیلی جاها گفتم وات د... و حالم یه جوری بود بعد دیدنش. موقع ترجمه هم همون حس رو دوباره داشتم از حقایقی که فهمیدم. پیشنهاد می کنم شما هم ببینید.

Subscene - Girl in the Picture Farsi/Persian subtitle

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or