Changed_Man 50
کاربر سایت
دمش هم گرم، فیلم بیخود زیاد بازی کرد ولی تو ذهن من با Boogie nights تداعی شده و خواهد بود.مارک والبرگ بازیگر فیلم های آنچارتد و مکس پین اعلام کرد که قصد دارد از حرفه بازیگری برای همیشه خداحافظی کند.
دمش هم گرم، فیلم بیخود زیاد بازی کرد ولی تو ذهن من با Boogie nights تداعی شده و خواهد بود.مارک والبرگ بازیگر فیلم های آنچارتد و مکس پین اعلام کرد که قصد دارد از حرفه بازیگری برای همیشه خداحافظی کند.
A24 امسال رو چه طوفانی شروع کرده
من بیشتر منتظر Men از استاد الکس گارلند هستمما که بشدت منتظر کیفیت Web-DL فیلم X هستیم!![]()
![]()
یکی نیست بگه بابا تو دیگه باید فکر سنگ قبر باشی، نامزدی دیگه چیه؟«جنيفر لوپز» - کراش سابق دوستان- نامزدی خود را با «بن افلک» بطور رسمی اعلام کرد.
این دو ۱۸ سال پیش نیز در سال ۲۰۰۴ با یکدیگر نامزد کرده بودند. جنيفر لوپز و بن افلک در سال ۲۰۰۲ در سریال «جیلی» نقشآفرینی و در همان سال نامزد کردند.
یکی نیست بگه بابا تو دیگه باید فکر سنگ قبر باشی، نامزدی دیگه چیه؟![]()
تو نقل قول من رو پاک کن، منم پاک میکنم، کسی هم هیچی نمیفهمه و بین خودمون میمونه
ما که بشدت منتظر کیفیت Web-DL فیلم X هستیم!![]()
![]()
این روز صفر هم مثل اون فیلم نرگس آبیار، عذاب آور هست و صحنه های منزجر کننده داره؟دو فیلم موقعیت مهدی و روز صفر دیدم . بدون جانب داری هر دو زیبا و عالی بودند .
نمره من به روز صفر : 7.5 از 10 (کمی فیلم شتاب زده بود و می شد اکشن بیشتری داشته باشد و روی شخصیت ها بیشتر مانور دهد)
نمره من به موقعیت مهدی : 9 از 10 (زیادی زیرنویس داشت و به زبان ترکی سخن می گفتند )
متاسفانه به حدی این فیلم مزخرفه که باورت نمیشه!ما که بشدت منتظر کیفیت Web-DL فیلم X هستیم!![]()
![]()