Movie Center

تولد سلطون بوده! :x :D

View attachment 251536

اکشن‌های جکی چان >>> کل اکشن‌های مارول و دی‌سی
جکی چان واقعا سلطانه.
حیف پیر شده همچین بازیگر دوست داشتنی
همیشه دلم یه ساعت شلوغی 4 میخواست که دیگه فکر نکنم ببینیم

View attachment 251536

اتفاقا چند شب پیش تو فکرش بودم که یکبار دیگه برم و سری فیلم های police story رو ببینم. حیف واقعا که همچین شخصیت هایی پیر میشن و کسی نیست جاشونو پر کنه:(

View attachment 251536

من به عنوان مارول فن می گم کل بازیگر های MCU رو کلا بریز دور.
کل بازیگری اینا به یه صفحه سبز خلاصه می شه.

فیلم جدید نیکلاس کیج

View attachment 251547
واقعا دوست دارم نیکلاس کیج بیاد تو یه مسیر درست
همونطور که آدام سندلر با uncut gems اومد
حیفه یه سری بازیگرا همچین فیلم های مضحکی بازی میکنن گاها

میون بحثتون من یه نظر Unpopular ول بدم
از تیتانه خوشم اومد!
ینی اینطور نبود که بگم واو یکی از بهترین فیلمای امسال، چون کلا تایپ من نیست این فیلم، ولی از انتظارم بالاتر رفت.
از یه جایی وااقعا میخواستم ببینم در ادامه چه اتفاقی میوفته و سرگرم کننده بود برام.
یه فیلم بشدت عجیب و خلاقانه است که زیاد اهمیتی نمیده مفهوم و محتواش واقعگرایانه یا منسجم باشه. در عوض کارگردان میخواد ایده ها و حس های عجیبی که تو ذهن داره رو منتقل کنه و موفق هم میشه.
اون صحنهسک س با ماشین برام اسپویل شده بود چون اسپایک لی سر میز کن خیلی ازش تعریف میکرد! اما بازم دیدنش جالب بود برام.
در کل فیلم من نبود ولی فیلم خوبی بود.

اسکار توی این سالا انقدر رو به نابودی رفته که منم باورم شده بود خریت اینا تمومی نداره و از قبل این اتفاق با خودم گفتم امسال هر سیرکی برای جذب مخاطب پیاده کنن نباید تعجب کنم، برای من حداقل اتفاق غیر معمولی نبود چون اسکار 2015 نیل پاتریک هریس یه حرکت عجیب زد. واقعا دلیلی پیدا نمی کردم بخاطر یک استندآپ که توی آمریکا به شوخی های غیر متعارف مرسومه، ویل اسمیت غیرت!!! برش داره پاشه.. یعنی این اتفاق انقدر عجیب و مزحکه که خود ویل اسمیت فورا بعد از گرفتن جایزش عذرخواهی می کنه! این چه مسخره بازیه، اگه غیرت برت داشته چرا فورا عذرخواهی می کنی، اگه می دونستی این حرکت چیپ کار اشتباهیه چرا بری خودتو خراب کنی! این اتفاق طوری نبود که مثلا جلوه مراسم در ذهن من انقدر خوب بنظر بیاد که بگم خب، این یک حرکت از پیش تعیین شده نبودو اسکار هیچوقت چهره مراسمو با این حرکات چیپ خراب نمی کنه! که کرده. یا ویل اسمیت با استندآپ آمریکایی آشنایی نداره که چنین چیزی عجیب بوده براش. حدسوگمانه زنی ها همه جا زیاد بود و هست، اینکه بگیم چی درسته یا غلط از وخامت وضعیت این سیرک و چنین حرکاتی کم نمی کنه
Neil-Oscar2015.jpg

آخرین ویرایش:
photo_2022-04-09_10-48-09.jpg

بطور کامل مراحل ادغام وارنر مدیا و دیسکاوری به اتمام و همراه با این خبر، لوگو رسمی جدید این کمپانی منتشر شد.

وارنر مدیا صاحب اچ بی او، اچ بی او مکس، سی ان ان، وارنر بروس، دی سی فیلمز، نیو لاین سینما، TBS, TNT, TruTV, Cartoon Network/Adult Swim, Turner Sports و Rooster Teeth هست و همچنین بخشی از شبکه ملعون CW را نیز با کمپانی پارامونت شریک هست. :D

و همچین دیسکاوری نیر صاحب Discovery Plus, Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo/Velocity, Animal Planet, Science Channel است.

لازم به ذکر است که دیوید زاسلاو مدیرعامل این کمپانی خواهد بود و تنها از تیم مدیریت گذشته وارنرمدیا توبی امریک در این کمپانی فعالیت خواهد کرد و خوشبختانه خبری از حضور والتر هامادا نیست. :D

نظرات ملت به Sonic 2 را میخونم خیلی مثبت هست. همه تقریبا میگن بهترین فیلم ساخته شده بر اساس بازی هاست.

البته نسخه اول هم به نظرم بهترین فیلم ساخته شده براساس بازی ها بود. اینو که همه میگن خیلی بهتره.

نظرات ملت به Sonic 2 را میخونم خیلی مثبت هست. همه تقریبا میگن بهترین فیلم ساخته شده بر اساس بازی هاست.

البته نسخه اول هم به نظرم بهترین فیلم ساخته شده براساس بازی ها بود. اینو که همه میگن خیلی بهتره.
والا من نسخه اولش رو خیلی دوست داشتم حتی دو بار دیدم نظر تماشاگر ها هم مثبت بود اما نظر منتقدین یه فیلم معمولی (فکر کنم 50)
اینم مثل نسخه اولش شد و من چیزی که تا الان از تماشاگر ها دیدم و خوندم حس میکنم از اینم لذت ببرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or