Movie Center

«جنيفر لوپز» - کراش سابق دوستان :D- نامزدی خود را با «بن افلک» بطور رسمی اعلام کرد.

این دو ۱۸ سال پیش نیز در سال ۲۰۰۴ با یکدیگر نامزد کرده بودند. جنيفر لوپز و بن افلک در سال ۲۰۰۲ در سریال «جیلی» نقش‌آفرینی و در همان سال نامزد کردند.

«جنيفر لوپز» - کراش سابق دوستان :D- نامزدی خود را با «بن افلک» بطور رسمی اعلام کرد.

این دو ۱۸ سال پیش نیز در سال ۲۰۰۴ با یکدیگر نامزد کرده بودند. جنيفر لوپز و بن افلک در سال ۲۰۰۲ در سریال «جیلی» نقش‌آفرینی و در همان سال نامزد کردند.
سابق:-/

:D

تولد سلطون بوده! :x :D

View attachment 251536

اکشن‌های جکی چان >>> کل اکشن‌های مارول و دی‌سی
به بروسعلی نمیرسه. تولد بروسعلی کیه؟!
/
/
/

ولی جدا از شوخی، عمو جکی خاطرات خوبی برای همه مون رقم زد :x

نظرات ملت به Sonic 2 را میخونم خیلی مثبت هست. همه تقریبا میگن بهترین فیلم ساخته شده بر اساس بازی هاست.

البته نسخه اول هم به نظرم بهترین فیلم ساخته شده براساس بازی ها بود. اینو که همه میگن خیلی بهتره.

خب آمار روز اولش اومد و رکورد فروش آمریکا روز اول برای هر فیلم ساخته شده براساس بازی های رایانه ای را با 26.5 میلیون دلار شکست. آمار روز اول نسخه اول 20.9 میلیون دلار بود.

کارشناس ها پیش بینی 70m+7m برای سه روز فروش آخر هفته را داشتند. نسخه اول در چهار روز آخر هفته 59 میلیون فروش کرده بود.

اکثر مجلات و رسانه ها، کارآگاه پیکاچو را بهترین اقتباس سینمایی از بازیهای رایانه ای می دانند.

از نظر من؛ Need For Speed بهترین اقتباس سینمایی ساخته شده از یک بازی رایانه ای است.
Need for Speed رو خوب اومدی\m/

این the northman بنظر یه rip-off از سریال تحسین شده vikings اومد. یعنی در برابر اون بنظر نمیرسه هیچ چیز جدیدی برای ارائه داشته باشه. البته از روی تریلر که نمیشه قضاوت کرد ولی از اونجایی که تهیه کننده های بلاکباسترساز هالیوودی پشتش هستن من به شخصه انتظار چندانی ندارم ازش.

این the northman بنظر یه rip-off از سریال تحسین شده vikings اومد. یعنی در برابر اون بنظر نمیرسه هیچ چیز جدیدی برای ارائه داشته باشه. البته از روی تریلر که نمیشه قضاوت کرد ولی از اونجایی که تهیه کننده های بلاکباسترساز هالیوودی پشتش هستن من به شخصه انتظار چندانی ندارم ازش.
بنظرم بیشتر از فیلم conan the barbarian 1982 به کارگردانی جان میلیوس الهام گرفته. تا سریال vikings.

این Coda کی میاد کیفیت خوبش
الان نصف 2022 گزشته با هنوز تو کف فیلمای 2021 هستیم :D
لعنت به باعث و بانیش که سینمای جهانی نیست تو ایران
Coda خیلی وقته اومده.
کدوم چیز جهانی اینجا هستش که سینما باشه :D
من از الان به فکرم که جام جهانی رو از کدوم شبکه بتونم ببینم.

اینجا یه جزیره ناشناخته و دورافتاده شده!!

نسخه ۱۳ گیگ بلوری ۳، ۴ هفته پیش اومده، وسواس به خرج نده فیلم اونجوری نیست که کیفیتش بالاش خیلی فرق داشته باشه

لعنت به هرچی فیلم چرت و موزیکال عه ! :D :)) :Censored::Angry::Angry:

خبری از نسخه web-rip یا web-dl بتمن نشد ؟

• Love
Reactions: mahdi-xbox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or