اوه تریلر فیلم کراننبرگ چقدر سیک بود . موهای تنم سیخ شد . وایب ماتریکسی هم داشت برام 
تریلر یا تیزر نداره؟سورپرایز امسال فیلم روستایی بود اصلا فکر نمی کردم در بخش مسابقه باشه. بخت اصلی فکر کنم فیلم Broker باشه یا فیلم کریستین مونجیو .
سوال : با توجه به اینکه سیر زمانی این سری فیلم قبل از داستان والدامورت و هری پاتر هست و جوانی های دامبلدور را نشان می دهد. گریندلوالد که جانی دپ نقششو ایفا کرد دقیقا کی هست ؟ استاد والدامورت ؟ اون فردی که آزرا میلر نقششو ایفا کرده کی هست و ارتباطی که با گریندلوالد گرفته ؟
از سرطان های صنعت هست این دیزنی.بالاخره اسکرات عصر یخبندان به بلوطش رسید؛ انیماتورهای کمپانی Blue Sky با انتشار این انیمیشن کوتاه پایانی خوش برای این سنجاب ساختند و از طرفی دیگر، کمپانی Blue Sky هفته آینده بطور رسمی توسط دیزنی منحل خواهد شد!
View attachment 252148
اتفاقا منم یه ساعت پیش تمومش کردم . چقدم کاسپرسکی تبلیغ کرده بود...!!!!! این رولند امریش تا کلهم اجمعین کره زمین رو نابود نکنه بی خیال نمیشه...!!! داداش سر جنگ داری مگه...!!! همش کاتاسروفیک ایونت...!!!!Moonfall رو دیدم و چون این ژانر رو خیلی دوست دارم این فیلم هم بهم چسبید اما خب جاهاییش خیلی تو ذوق میزد. اما نکته دیگه تطهیر چینی ها در این فیلم به عنوان ناجی و دوست امریکا بود.
کورئدا متاسفانه هیچکدوم از فیلماش در حد شاپلیفترز نیست، امیدوارم این یکی حداقل نزدیک باشه به اون شاهکار.shoplifters جایزه نخل طلای همین جشنواره رو برد چند سال پیش.
من دیشب دیدم ... درک نکردم چرا نمره ش بالاس، منطقش از کشتار با اره برقی آخری بهتر بود ولی خب باجی بهش نمیداد، پیام فیلم فرق میکرد فقطفیلم X که جدید اومده خوبه ؟؟ نمره اش که بالا هست !!!
مثل فیلم های اسلشر کلاسیک مانند کشتار با اره برقی و تپه ها پشم دارند و پیچ اشتباه هست ؟؟؟؟
"تپه ها پشم دارند" چند تا شماره است...کدومشو میگی؟فیلم X که جدید اومده خوبه ؟؟ نمره اش که بالا هست !!!
مثل فیلم های اسلشر کلاسیک مانند کشتار با اره برقی و تپه ها پشم دارند و پیچ اشتباه هست ؟؟؟؟