Movie Center

photo_2022-04-14_14-12-00.jpg

اولین تیزر تریلر از فیلم مورد انتظار Crimes of the Future به کارگردانی کربلایی دیوید کراننبرگ که بشدت بوی گوتی میده! :D

720p
Twitter

@Alkazar :D

دیوید لینچ هم در مورد شایعه حضورش تو کن اینو گفت:

That’s a total rumor. So there you are. It is not happening. I don’t have a project. I have nothing at Cannes

View attachment 252040

اولین تیزر تریلر از فیلم مورد انتظار Crimes of the Future به کارگردانی کربلایی دیوید کراننبرگ که بشدت بوی گوتی میده! :D

720p
Twitter

@Alkazar :D

دیوید لینچ هم در مورد شایعه حضورش تو کن اینو گفت:

That’s a total rumor. So there you are. It is not happening. I don’t have a project. I have nothing at Cannes
به و به‌به! :D :x

Crimes-of-the-Future.jpg

کن امسال باز خوبان رو کنار هم خواهیم دید!

Lea-Seydoux_-Girls-Of-The-Sun-Premiere-at-2018-Cannes-Film-Festival--03.jpg DdIDkneVwAAjK_j.jpg

الحق که مورتنسن و کرانبرگ خاطرات خوبی خلق کردن برامون. امیدوارم این یکی هم همینطور باشه...
.
ممنون میشم موضوع و یا خلاصه داستان این اثر رو هم بگید🙏
در خلاصه داستان فیلم آمده است: «همچنانکه گونه بشر در حال وفق دادن خود با محیطی مصنوعی است، بدنش دستخوش تغییرات و موتاسیون‌های نوینی می‌شود. کاپریس (لئا سیدو) و همکارش سال تنسر (ویگو مورتنسن) که هنرمندانی شناخته‌شده‌اند، در مقابل انظار عموم از تغییرات اعضای بدنش رونمایی می‌کند. تیملین (کریستن استوارت)، پژوهشگری از «دفتر ملی اندام‌ها»، به شکلی وسواس‌گونه حرکات آن‌ها را تعقیب و وجود یک گروه مرموز را کشف می‌کند... مأموریت آن‌ها – استفاده از شهرت سال برای رونمایی از فاز بعدی تکامل بشر است.»
کراننبرگ زمستان گذشته گفته به «داکیومنت» گفته بود: «این فیلمنامه را ۲۰ سال قبل نوشتم، یعنی تقریباً مثل این است که یک نفر دیگر فیلمنامه را نوشته. به جز بعضی از نقش‌هایی که در آتن برایشان بازیگران یونانی انتخاب شد، هیچ‌یک از دیالوگ‌های فیلم را نشنیده بودم. بنابراین اینکه می‌شنیدم کریستن شروع می‌کرد به بیان جملات این شخصیت، شگفت‌زده شدم! فکر می‌کردم: «خدای من، این یک موجود زنده است – خارج از کنترل، به شکلی که جان خودش را دارد – و درست مقابل من جان گرفته.»»
استوارت پیش‌تر در مصاحبه دیگری با «اسکرین دیلی» گفته بود: «در دنیایی است که آدم‌هایش به جایی رسیده‌اند که درد جسمانی را احساس نمی‌کنند. جنسیت کمی تغییر کرده، و فرم جدید هنر اعضای بدن در حال رشدند. ویگو [مورتنسن] یک هنرمند مشهور است. لئا سیدو همکار اوست که این اعضای بدن را خالکوبی می‌کند و به نمایش می‌گذارد. شخصیت من در فیلم شیفته شخصیت آن هنرمند با بازی ویگو شده است.»

موفقیت «متری شیش و نیم» در فرانسه چه از نظر گیشه و چه از نظر نامزدی در جوایز سزار (اسکار فرانسه) باعث شد که روستایی مورد توجه فرانسوی ها قرار گیرد. «عنکبوت مقدس» قرار است به دور از سانسورهای سینمای ایران، تصویر شاید بهتری از قاتل مشهدی فیلم «عنکبوت» ایرج زاده نشان دهد.

پ.ن: در مورد فیلم گراننبرگ، فکر کنم این بار بوم نقاشی در درون بدن مورتنسن تخم ریزی کند! :D

آخرین ویرایش:
سوال : با توجه به اینکه سیر زمانی این سری فیلم قبل از داستان والدامورت و هری پاتر هست و جوانی های دامبلدور را نشان می دهد. گریندلوالد که جانی دپ نقششو ایفا کرد دقیقا کی هست ؟ استاد والدامورت ؟ اون فردی که آزرا میلر نقششو ایفا کرده کی هست و ارتباطی که با گریندلوالد گرفته ؟

سوال : با توجه به اینکه سیر زمانی این سری فیلم قبل از داستان والدامورت و هری پاتر هست و جوانی های دامبلدور را نشان می دهد. گریندلوالد که جانی دپ نقششو ایفا کرد دقیقا کی هست ؟ استاد والدامورت ؟ اون فردی که آزرا میلر نقششو ایفا کرده کی هست و ارتباطی که با گریندلوالد گرفته ؟
ولدمورت هیچ ارتباطی با گریندال نداره در اصل ولدمورت سالها پس از سقوط گریندال به دنیا میاد دامبلدور و گریندال در نوجوانی باهم دوست ورابطه داشتن هردو میخواستن جادوگرها از زندگی مخفیانه و پنهانی از ماگلها رهایی بدن و جادوگرها بر ماگلها حکومت کنن ولی یک اتفاق که باعث مرگ خواهر دامبلدور میشه این دو نفر از هم جدا میکنه دامبلدور سر عقل میاد و در نهایت در یک دوئل گریندال شکست میده و گریندال تا پایان عمرش زندانی میشه چوبدستی گریندال که ابرچوبدستی و یکی از 3 یادگار مرگ هست دست دامبلدور میوفته که بعد ها ولدمورت اونو از توی قبر دامبلدور بر میداره و در نهایت بعد از مرگ ولدمورت دست هری میوفته کریدنس یک شخصیت جدیده البته گریندال بهش میگه که برادر دامبلدور هستش ولی تا جاییکه در کتاب هفتم هری پاتر از گذشته دامبلدور میدونیم دامبلدور یک بردار با نام ابرفورث داره که کمی از خودش کوچیکتر بوده و در هاگوارتز هم تحصیل کرده پس احتمالا ربطی به کریدنس که از بچگی در نوانخانه بوده نداره دامبلدور یک خواهر کوچک هم داشته که مشکلی مثل کریدنس داشته و به خاطر تجاوزی که در کودکی بهش شده نمیتونسته قذرت جادویی شو کنترل کنه و قدرتش به شکل انفجار در مواقعی که عصبی میشده بیرون میزده

بالاخره اسکرات عصر یخبندان به بلوطش رسید؛ انیماتورهای کمپانی Blue Sky با انتشار این انیمیشن کوتاه پایانی خوش برای این سنجاب ساختند و از طرفی دیگر، کمپانی Blue Sky هفته آینده بطور رسمی توسط دیزنی منحل خواهد شد!

View attachment NbTIH83Q11eM5i-h.mp4

بالاخره اسکرات عصر یخبندان به بلوطش رسید؛ انیماتورهای کمپانی Blue Sky با انتشار این انیمیشن کوتاه پایانی خوش برای این سنجاب ساختند و از طرفی دیگر، کمپانی Blue Sky هفته آینده بطور رسمی توسط دیزنی منحل خواهد شد!

View attachment 252148
از سرطان های صنعت هست این دیزنی.
من بچه هم بودم از چیزایی که دیزنی می ساخت خوشم نمیومد.
الانم که جز مزخرف هیچی نمی سازه.
یه Starwars داره و یه MCU و حضرت Pixar. بقیه مفت نمیرزن. هر سه تاشونم دیزنی فقط پولشونو به جیب می زنه وگرنه پایش رو از قبل از دیزنی ریختن و همونا هم دارن ادامه می دن.
تازه با سیاست های مزخرفش همونا هم داره به گند می کشه. نمونش رو سر همین داستان انیمیشن آخر Pixar و وضع و اوضاع فیلم های MCU دارید می بینید.
کلا به شخصه دوست دارم دیزنی ورشکست بشه و به زباله دان تاریخ بپیونده که متاسفانه موقعی این اتفاق میفته که آخر دنیا باشه :|

اهم... :-"
در جریان جشنواره cannes معمولا همیشه یه سری فیلم های خفن شرکت میکنن، امسال هم همینطوره ولی 2 تا فیلم از 2 کارگردان گردن کلفت حضور دارن که به شخصه برای من ارزششون از بقیه جشنواره بیشتره :-"

اولی، فیلم جدید استاد Park Chan Wook ( کارگردان Oldboy و Handmaiden):

1650024521875.png
(Decision to Leave)

و مثل اینکه یه داستان کاراگاهی/جنایی هست =P~ و البته با توجه به سابقه کارگردان، 100% یه فیلم کاراگاهی معمولی نیست و تویست ها و .... خودش رو خواهد داشت.

و فیلم دوم:

1650024767106.png 1650024789645.png

اثر استاد Kore Eda Hirokazu که با فیلم shoplifters جایزه نخل طلای همین جشنواره رو برد چند سال پیش.

نکته جالب رو مورد این فیلم بازیگر هاش هستن که یه سری از بازیگر های شناخته شده و کاربلد کره ای هستن، خلاصه داستان فیلم هم یه مقدار عجیب بود و چیزی ازش نمیگم :-"
در مورد خود کارگردان، ایشون کلا اکثر فیلم هاش در مورد روابط ادم ها (مخصوصا خانواده ها) با هم هست و نسبتا میشه گفت سبک داستان پردازی خودش رو داره که به شدت عالیه.
shoplifters شاهکار بود واقعا و منو مجبور کرد برم فیلم های سابق ایشون رو هم ببینم.

خلاصه اینکه، حواستون به این 2 فیلم باشه که احتمالا خیلی موفق ظاهر بشن و حتی از شانس ها اصلی اسکار و .... سال بعد باشن :-"

+

من برم Mr vengeance رو دوباره ببینم :-" :-" :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or