Movie Center

Moonfall رو دیدم و چون این ژانر رو خیلی دوست دارم این فیلم هم بهم چسبید اما خب جاهاییش خیلی تو ذوق میزد. اما‌ نکته دیگه تطهیر چینی ها در این فیلم‌ به عنوان ناجی و دوست امریکا بود.
اتفاقا منم یه ساعت پیش تمومش کردم . چقدم کاسپرسکی تبلیغ کرده بود...!!!!! این رولند امریش تا کلهم اجمعین کره زمین رو نابود نکنه بی خیال نمیشه...!!! داداش سر جنگ داری مگه...!!! همش کاتاسروفیک ایونت...!!!!

• Like
  • Smile
Reactions: Anakin and Taha75
فیلم X که جدید اومده خوبه ؟؟ نمره اش که بالا هست !!!

مثل فیلم های اسلشر کلاسیک مانند کشتار با اره برقی و تپه ها پشم دارند و پیچ اشتباه هست ؟؟؟؟

مثل فیلم های اسلشر کلاسیک مانند کشتار با اره برقی و تپه ها پشم دارند و پیچ اشتباه هست ؟؟؟؟
من دیشب دیدم ... درک نکردم چرا نمره ش بالاس، منطقش از کشتار با اره برقی آخری بهتر بود ولی خب باجی بهش نمیداد، پیام فیلم فرق میکرد فقط

• Like
Reactions: Taha75

"تپه ها پشم دارند" چند تا شماره است...کدومشو میگی؟

"تپه ها پشم دارند" چند تا شماره است...کدومشو میگی؟
دوستمون منظورش "تپه ها چشم دارند" هستنش
قسمت اولش 1974 و دومش 1984 رو ندیدم
ریمیک سال 2006 رو دیدم خوب بود و قسمت دومش خیر
images (2).jpeg
این ریمیک که سال 2006 اومده قابل تماشاست

فروش جهانی فیلم Uncharted به بیشتر از ۳۸۴ میلیون دلار رسید. از نظر مجموع فروش جهانی، آنچارتد بین کل فیلم‌ های ساخته‌ شده از روی ویدئو گیم ها تا به امروز در رتبه‌ی ۴ قرار گرفته است!

فیلم آنچارتد با بودجه‌ی تقریبا ۱۲۰ میلیون دلاری تولید شده است.

‏آمار فروش روز اول آمریکا واس اسرار دامبلدور اعلام شد
در اولین روز اکران در آمریکا موفق به فروش 20.1 میلیون دلار فروخته
فیلم اول جانوران 29.6 میلیون و فیلم دوم 25.4 میلیون فروخته بود
پ.ن: قابل پیش بینی بود

این سری فیلمای universal دارک بود چی بود ، کنسل شدن یا چی؟ مومیایی تام کروز و اون dracula untold جزوش بودن فک کنم.
Dark Universe بود که کلا کنسل شد. صرفا قرار شد یک سری فیلم بیاد که معلوم نیست فعلا چی به چیه ولی اونی که تقریبا تایید شده دنباله یا اسپین آف The Invisible Man اه.

• Like
Reactions: SiminSecret

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or