Movie Center

یعنی واقعا هنر میخواد این همه شخصیت ساخته شده با بک استوری قوی داشتی باشی نابودش کنی ، اینا فقط لایسنس فیلم از رولینگ خریدن یه پولی بهش دادن از اسمش استفاده کردن .
بزرگوار فیلمنامه همه فیلم‌های Fantastic Beasts رو خود رولینگ می‌نویسه و نظارت کامل داره به ساخت فیلم

احساس میکنم یه روز نتفلیکس هری پاتر رو از وارنر میخره و یه سریال ازش میسازه.
هری میشه یه ترنس سیاه پوست که عاشق رون که یه چینی مو قرمزیه میشه.
هرماینی و جینی هم همینطور.در کل هر هرچی شخصیت خوب و سفید پوست داستانه جنسیت و رنگ پوستش تغییر میکنه.
برعکس شخصیت های منفی همه سفید پوست میشن.
اون شخصیت منفی های هم که در اخر خوب در میان اولش سفید پوست ولی بعد معلوم میشه در اصل رنگین پوست هستن به وسیله جادو از ترس سفید پوست های نژادپرست تغییر نژاد دادن.
امیدوارم اون روز مرده باشم

بزرگوار فیلمنامه همه فیلم‌های Fantastic Beasts رو خود رولینگ می‌نویسه و نظارت کامل داره به ساخت فیلم
از کجا معلوم ؟ دفعه اولی که پیشنهاد دادن رد کرده بعد یه مدت نظر برگشته به نظرت چه اتفاقی افتاده این وسط ؟ رولینگ شاید نویسنده تاپی نباشه ولی اشغال هم نمی نویسه من که بشخصه توی دو قسمت اول رد پایی از رولینگ ندیدم ولی حدسم همون بود که گفتم.

پلات نسخه دوم شبیه انشا یه بچه مدرسه ای بود .....

آخرین ویرایش:
  • Poker Face
Reactions: Kurt117
از کجا معلوم ؟ دفعه اولی که پیشنهاد دادن رد کرده بعد یه مدت نظر برگشته به نظرت چه اتفاقی افتاده این وسط ؟ رولینگ شاید نویسنده تاپی نباشه ولی اشغال هم نمی نویسه من که بشخصه توی دو قسمت اول رد پایی از رولینگ ندیدم ولی حدسم همون بود که گفتم.

پلات نسخه دوم شبیه انشا یه بچه مدرسه ای بود .....
فیلم نامه رو خود رولینگ نوشت.
رولینگ بعد از هری پاتر چیزی نتونست بنویسه، حتی هری پاتر و فرزند نفرین شده رو هم خراب کرد.
دیوید یتس هم از زمانی که فیلم پنجم دادن بهش، کیفیت افت کرد. هنوز که یاد فیلم شاهزاده دورگه میافتم کهیر میزنم.

• Like
Reactions: Justiciar
نظر user هارو میخونم راضی بودن و میگن از قسمت قبلی خیلی بهتره.همین برام کافیه.من که براش هیجان زدم.
والا قسمت قبلی رو که من نفهمیدیم فلسفش چی بود اصلا. همینطوری داشتم فیلم رو نگاه می کردم یهو دیدم اه تموم شد :|
رسما پیش درآمد بود برای این فیلم ولی نتونسته بودن چیز درست حسابی ازش در بیارن نصفه نیمه ول شد رفت انگار مثلا Cliffhanger اه قسمت آخر سریال اه که بره برای فصل بعد.

والا قسمت قبلی رو که من نفهمیدیم فلسفش چی بود اصلا. همینطوری داشتم فیلم رو نگاه می کردم یهو دیدم اه تموم شد :|
رسما پیش درآمد بود برای این فیلم ولی نتونسته بودن چیز درست حسابی ازش در بیارن نصفه نیمه ول شد رفت انگار مثلا Cliffhanger اه قسمت آخر سریال اه که بره برای فصل بعد.
شما هم احتمالا فن هری پاتر باشی ولی میخوام بگم برای یه سری فن ها خیلی میتونه جذاب باشه.برای کسی که به سری هری پاتر علاقه نداشته باشه قبول دارم هیچی نداره.من با امتیازی که شما گذاشتید خیلی تو پرم خورد ولی رفتم نظرها رو خوندن بیشتر میگفتن که از پارت قبلی خیلی بهتر بوده.ولی در کل قبول دارم که کل این ۳ پارت کار قوی ای نیست .

دوستان کسی سایتی میشناسه که سریال نظم و قانون دوبله فارسی منوتو رو گذاشته باشه؟

یادش بخیر چقدر چهارشنبه‌ها (و بعدترش پنجشنبه‌ها) وای میسادم برای ساعت 11 تا سریال شروع بشه

باتشکر

اسم یه فیلمو میخوام.
در مورد سانحه هواپیما بود و بال هواپیما فکر کنم دچار آسیب شده بود، یه نفر رو با انواع وسایل و لباس ها می پوشونن و با طناب می فرستنش روی بال هواپیما در حال حرکت، بعد میره با یه وسیله ای شبیه چکش تعمیرش میکنه!
یادمه طرف از بس لباس پوشیده بود مثل ربات راه می‌رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or