Movie Center

آبرو و حیثیت برای ویل اسمیت نموند و قبل از اینکه آکادمی کنار بذارتش، خودش استعفا داد و هنوز هم بعضی عزیزان می‌گن #کار_خودشونه! :D
مسئولین اسکار ۲۵۰ هزار تا راه مختلف برای حاشیه‌سازی و مطرح شدن داشتن و مثلاً می‌تونستن وسط یکی از نمایش‌های موزیکال، یه سگی رو ول بدن توی سالن که نمایش رو خراب کنه یا یکی از مجری‌ها غش کنه و بیفته زمین و آمبولانس بیاد ببرتش و خیلی کارهای دیگه. احمق نبودن که با سیلی و فحاشی، گند بزنن به پرستیژ اسکار و یه کاری کنن که از این به بعد هر وقت بحث اسکار می‌شه، تصویر سیلی و فحش‌های ویل اسمیت توی ذهن آدم بیاد! :دی

عذرخواهی و استعفاء ویل اسمیت

ویل اسمیت با انتشار بیانیه‌ای ضمن عذرخواهی از آکادمی اسکار استعفا داد:

اقدامات من در مراسم اسکار تکان‌دهنده، دردناک و توجیه‌ناپذیر بودند و من تمامی عواقب احتمالی را می‌پذیرم. فهرست کسانی که آزرده‌ام بسیار بلند و شامل کریس، خانواده‌اش، بسیاری از دوستان و عزیزانم، تمامی حضار و بینندگان جهانی در خانه‌شان‌ می‌شود. من به اعتماد آکادمی خیانت کردم. من دیگر نامزدها و برندگان را از شانس جشن گرفتن و تقدیر شدن برای کارهای فوق‌العاده‌شان محروم کردم. من دلشکسته‌ام.

می‌خواهم تمرکز را بر کسانی برگردانم که برای دستاوردهای خود شایسته‌ی توجه هستند و بگذارم آکادمی به کار فوق‌العاده‌ای که برای حمایت از خلاقیت و هنر در فیلم انجام می‌دهد، بازگردد. تغییر زمان‌بر است و من متعهد به تغییرم تا اطمینان حاصل کنم که هرگز اجازه ندهم خشونت بر منطق پیروز شود.

آکادمی اسکار استعفا ویل اسمیت را پذیرفته است.

چیزی که کسی بهش اشاره نکرد سن کریس راک! اصلا قابل باور نیست که اون سن رو داشته باشه و تازه از خود ویل اسمیت هم بزرگتره.:-??:D

(البته الان که بیشتر دقت کردم دیدم قبلا اشاره کردین :D)

• Like
Reactions: Sega_genesis
هیچکدومِ این مسائل به اندازه چَک ویل اسمیت مثل بمب صدا نمی کرد :D این شوخی های ناموس طور با فرهنگ ما ممکنه جور در نیاد، ولی اونجا مجری ها هم شوخیهای عجیب غریب حین مصاحبه زیاد انجام می دن، ایشونم از جایی نیومده که با این فرهنگ آشنا نباشه اونم استندآپ! همونطور که می گی می تونستن حرکت دیگه ای بزنن،ویل اسمیت هم می تونست انواعواقسام حرکتای منطقی رو بزنه برای دفاع از همسرش، ولی نهایت با یه ژست هالیوودی سکانس برتر سال رو خلق کرد:D
آخه این جور وقت‌ها باید سود و ضرر ماجرا رو هم حساب کرد و نمی‌شه فقط دنبال سود بود (سود در اینجا یعنی کسب مخاطب بیشتر). مثلا اگه یکی می‌رفت روی سن می‌کشید پایین و قضای حاجت می‌کرد، از سیلی هم بیشتر باعث جذب مردم می‌شد! :دی ولی ضررهای خاص خودش رو داشت، مثل همین ماجرای سیلی.
الآن سیلی ویل اسمیت هم آبروی خودش رو برد و هم کلاس اسکار رو کلی پایین آورد (انصافاً طالبان هم مراسم سینمایی برگزار کنه، کسی نمی‌ره به اون یکی سیلی بزنه و وسط مراسم بهش F حواله بده، چه برسه به اسکار که همه شیک و جنتلمن هستن!). اگه دست‌های پشت پرده در کار بود، می‌شد سراغ راه‌های دیگه‌ای رفت که باعث این آبروریزی نشه.
حالا می‌گیم اسکار در کنار سخیف شدن، از نظر کسب مخاطب به سود زیادی رسید و توجهات بهش جلب شد، ولی اسمیت دقیقا به چه دلیلی باید خودش رو مسخره خاص و عام می‌کرد و طبق نقشه قبلی سیلی می‌زد؟ :D آدم نیازمندی نیست که بهش پیشنهاد مالی خفن داده باشن و حاضر به انجام این کار شده باشه تا بدهکارها ولش کنن. اون شب هم بهترین شب کاری تمام عمرش بوده و می‌تونست مثل یه آدم درست حسابی بره جایزه اسکارش رو بگیره و صفا کنه و اسمش در تاریخ این مراسم ثبت بشه، ولی الآن اصلاً کسی یادش نیست که این بنده خدا اسکار گرفت و همه فقط یاد اون سیلی می‌افتن!
اگه اسمیت از سهام‌دارهای عمده آکادمی بود و زندگی‌ش در خطر بود و مجبور بود برای مطرح کردن اسکار دست به هر کاری بزنه، بحث فرق می‌کرد ولی الآن دلیلی نداشت که این رفتار رو انجام بده تا هم جایزه‌ش زیر سایه اون حرکت قرار بگیره، هم آکادمی براش پرونده تشکیل بده و مجبور بشه استعفا بده، هم ملت ازش کلی سوژه درست کنن و به همه چیزش (از روابط با همسرش تا ژست لاتی وسط مراسم اسکار) تیکه بندازن. به خاطر همین چیزهاست که من از اول مطمئن بودم از پیش طراحی شده نبوده، چون فقط و فقط ضرر زده به اسمیت و علتی برای انجام این کار نداشته.
تازه اولین بار هم نبوده که سیلی می‌زده و ۱۰ سال پیش که یه خبرنگاری کرم ریخت و می‌خواست ببوستش هم یه سیلی لطیف از اسمیت خورد و کلاً استاد علاقه زیادی به سیلی زدن داره! :دی

n941123_.png

آیا جیم کری از بازیگری کناره گیری خواهد کرد؟

این بازیگر قدیمی و دوست داشتنی در جدیدترین مصاحبه خود اینگونه گفت:

«پس از بازی در دنباله ی فیلم سونیک به احتمال زیاد خود را بازنشسته میکنم و تا حدودی جدی ام و قطعا به مدت طولانی استراحت نیاز دارم و از طرفی دیگر، احساس میکنم که به اندازه کافی در این صنعت حضور داشتم، اما اگر فیلمنامه ای نوشته شود که مردم را به سینما ها بکشاند ممکن است که در تصمیم خود تجدید نظر کنم.»

View attachment doc_2022-04-02_16-43-59.mp4

«پس از بازی در دنباله ی فیلم سونیک به احتمال زیاد خود را بازنشسته میکنم و تا حدودی جدی ام و قطعا به مدت طولانی استراحت نیاز دارم و از طرفی دیگر، احساس میکنم که به اندازه کافی در این صنعت حضور داشتم، اما اگر فیلمنامه ای نوشته شود که مردم را به سینما ها بکشاند ممکن است که در تصمیم خود تجدید نظر کنم.»

View attachment 250928
کلا به نظرم دوره جیم کری خیلی وقته تموم شده.

View attachment 250928
چقدر سونیک جدید افتضاح بوده که جیم کری رو بعد از دیدنش تا این حد افسرده و ناراحت کرده که از بازیگری کناره گیری کنه؟ ☹️

احتمالا پیش خودش گفته ببین کارم به کجا رسیده که زمانی کنار بهترین بازیگر ها و فیلمسازها کار می‌کردم، حالا باید تو همچین مزخرفی بازی کنم!

سیلی ویل اسمیت کار دستش داد!

پس از سیلی ویل اسمیت به کریس راک و استعفا وی از آکادمی اسکار، حال هالیوود به دنبال تحریم این بازیگر باسابقه است. از این رو ساخت فیلم پسران بد 4 که فیلمبرداری آن قرار بود اواخر تابستان شروع شود کنسل شد و فیلم Fast & Loose به کارگردانی دیوید لیچ (کارگردان فیلم ددپول ۲) به علت کنار کشیدن کارگردان از پروژه و عدم همکاری سایر کارگردانان با ویل اسمیت، از سوی نت‌فلیکس کنسل شد!

• Like
Reactions: hitman68
سیلی ویل اسمیت کار دستش داد!

پس از سیلی ویل اسمیت به کریس راک و استعفا وی از آکادمی اسکار، حال هالیوود به دنبال تحریم این بازیگر باسابقه است. از این رو ساخت فیلم پسران بد 4 که فیلمبرداری آن قرار بود اواخر تابستان شروع شود کنسل شد و فیلم Fast & Loose به کارگردانی دیوید لیچ (کارگردان فیلم ددپول ۲) به علت کنار کشیدن کارگردان از پروژه و عدم همکاری سایر کارگردانان با ویل اسمیت، از سوی نت‌فلیکس کنسل شد!
البته سر Fast & Loose هم رسانه ها و هم Netflix سوء استفاده کردن.
کارگردانش چند هفته پیش خودش پروژه رو ول کرد رفت سر Fall Guy بعدم که اینطوری شد Netflix بهانه براش جور شد خبر گزاری ها رو اینطوری پر کرد.
وگرنه فیلمی که کارگردان ولش کنه بره خیلی اوضاعش خراب تر از سیلی زدن ول اسمیت اه :D

فیلم کلاسیک توی مایه های The Last Man on Earth 1964 چیزی سراغ دارید؟ هر چی قدیمی تر و سیاه سفید تر بهتر :D

البته The Omega Man 1971 قدیمی تر که بحساب نمیاد ولی درست مثل The Last Man on Earth 1964 از رمان I am Legend اقتباس شده.
اون رمان الهامی برای فیلم Night of the Living Dead 1968 هم بوده.

2x18ch.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or