K I 1 1 E R
ناظم انجمن
ویل اسمیت از آکادمی اسکار استعفا داد :
ترنینگ رد چش بود؟البته وقتی به Turning Red همچون امتیازاتی میدند، منطقیه
آخه این جور وقتها باید سود و ضرر ماجرا رو هم حساب کرد و نمیشه فقط دنبال سود بود (سود در اینجا یعنی کسب مخاطب بیشتر). مثلا اگه یکی میرفت روی سن میکشید پایین و قضای حاجت میکرد، از سیلی هم بیشتر باعث جذب مردم میشد! ولی ضررهای خاص خودش رو داشت، مثل همین ماجرای سیلی.هیچکدومِ این مسائل به اندازه چَک ویل اسمیت مثل بمب صدا نمی کرد این شوخی های ناموس طور با فرهنگ ما ممکنه جور در نیاد، ولی اونجا مجری ها هم شوخیهای عجیب غریب حین مصاحبه زیاد انجام می دن، ایشونم از جایی نیومده که با این فرهنگ آشنا نباشه اونم استندآپ! همونطور که می گی می تونستن حرکت دیگه ای بزنن،ویل اسمیت هم می تونست انواعواقسام حرکتای منطقی رو بزنه برای دفاع از همسرش، ولی نهایت با یه ژست هالیوودی سکانس برتر سال رو خلق کرد
کلا به نظرم دوره جیم کری خیلی وقته تموم شده.آیا جیم کری از بازیگری کناره گیری خواهد کرد؟
این بازیگر قدیمی و دوست داشتنی در جدیدترین مصاحبه خود اینگونه گفت:
«پس از بازی در دنباله ی فیلم سونیک به احتمال زیاد خود را بازنشسته میکنم و تا حدودی جدی ام و قطعا به مدت طولانی استراحت نیاز دارم و از طرفی دیگر، احساس میکنم که به اندازه کافی در این صنعت حضور داشتم، اما اگر فیلمنامه ای نوشته شود که مردم را به سینما ها بکشاند ممکن است که در تصمیم خود تجدید نظر کنم.»
View attachment 250928
چقدر سونیک جدید افتضاح بوده که جیم کری رو بعد از دیدنش تا این حد افسرده و ناراحت کرده که از بازیگری کناره گیری کنه؟آیا جیم کری از بازیگری کناره گیری خواهد کرد؟
این بازیگر قدیمی و دوست داشتنی در جدیدترین مصاحبه خود اینگونه گفت:
«پس از بازی در دنباله ی فیلم سونیک به احتمال زیاد خود را بازنشسته میکنم و تا حدودی جدی ام و قطعا به مدت طولانی استراحت نیاز دارم و از طرفی دیگر، احساس میکنم که به اندازه کافی در این صنعت حضور داشتم، اما اگر فیلمنامه ای نوشته شود که مردم را به سینما ها بکشاند ممکن است که در تصمیم خود تجدید نظر کنم.»
View attachment 250928
البته سر Fast & Loose هم رسانه ها و هم Netflix سوء استفاده کردن.سیلی ویل اسمیت کار دستش داد!
پس از سیلی ویل اسمیت به کریس راک و استعفا وی از آکادمی اسکار، حال هالیوود به دنبال تحریم این بازیگر باسابقه است. از این رو ساخت فیلم پسران بد 4 که فیلمبرداری آن قرار بود اواخر تابستان شروع شود کنسل شد و فیلم Fast & Loose به کارگردانی دیوید لیچ (کارگردان فیلم ددپول ۲) به علت کنار کشیدن کارگردان از پروژه و عدم همکاری سایر کارگردانان با ویل اسمیت، از سوی نتفلیکس کنسل شد!
فیلم کلاسیک توی مایه های The Last Man on Earth 1964 چیزی سراغ دارید؟ هر چی قدیمی تر و سیاه سفید تر بهتر