Movie Center

نظر user هارو میخونم راضی بودن و میگن از قسمت قبلی خیلی بهتره.همین برام کافیه.من که براش هیجان زدم.
والا قسمت قبلی رو که من نفهمیدیم فلسفش چی بود اصلا. همینطوری داشتم فیلم رو نگاه می کردم یهو دیدم اه تموم شد :|
رسما پیش درآمد بود برای این فیلم ولی نتونسته بودن چیز درست حسابی ازش در بیارن نصفه نیمه ول شد رفت انگار مثلا Cliffhanger اه قسمت آخر سریال اه که بره برای فصل بعد.

والا قسمت قبلی رو که من نفهمیدیم فلسفش چی بود اصلا. همینطوری داشتم فیلم رو نگاه می کردم یهو دیدم اه تموم شد :|
رسما پیش درآمد بود برای این فیلم ولی نتونسته بودن چیز درست حسابی ازش در بیارن نصفه نیمه ول شد رفت انگار مثلا Cliffhanger اه قسمت آخر سریال اه که بره برای فصل بعد.
شما هم احتمالا فن هری پاتر باشی ولی میخوام بگم برای یه سری فن ها خیلی میتونه جذاب باشه.برای کسی که به سری هری پاتر علاقه نداشته باشه قبول دارم هیچی نداره.من با امتیازی که شما گذاشتید خیلی تو پرم خورد ولی رفتم نظرها رو خوندن بیشتر میگفتن که از پارت قبلی خیلی بهتر بوده.ولی در کل قبول دارم که کل این ۳ پارت کار قوی ای نیست .

دوستان کسی سایتی میشناسه که سریال نظم و قانون دوبله فارسی منوتو رو گذاشته باشه؟

یادش بخیر چقدر چهارشنبه‌ها (و بعدترش پنجشنبه‌ها) وای میسادم برای ساعت 11 تا سریال شروع بشه

باتشکر

اسم یه فیلمو میخوام.
در مورد سانحه هواپیما بود و بال هواپیما فکر کنم دچار آسیب شده بود، یه نفر رو با انواع وسایل و لباس ها می پوشونن و با طناب می فرستنش روی بال هواپیما در حال حرکت، بعد میره با یه وسیله ای شبیه چکش تعمیرش میکنه!
یادمه طرف از بس لباس پوشیده بود مثل ربات راه می‌رفت.

تولد سلطون بوده! :x :D

View attachment 251536

اکشن‌های جکی چان >>> کل اکشن‌های مارول و دی‌سی
جکی چان واقعا سلطانه.
حیف پیر شده همچین بازیگر دوست داشتنی
همیشه دلم یه ساعت شلوغی 4 میخواست که دیگه فکر نکنم ببینیم

تولد سلطون بوده! :x :D

View attachment 251536

اکشن‌های جکی چان >>> کل اکشن‌های مارول و دی‌سی
اتفاقا چند شب پیش تو فکرش بودم که یکبار دیگه برم و سری فیلم های police story رو ببینم. حیف واقعا که همچین شخصیت هایی پیر میشن و کسی نیست جاشونو پر کنه:(

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or