Alkazar
کاربر سایت
والا من هیچ چیز جدیدی تو تریلر فیلم ندیدم.اولین واکنشها به فیلم The Northman رابرت اگرز: معجزهای در سینمای امروز!
یه فیلم با موضوع انتقام.
خیلی جذبم نکرد اصلا فیلم.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
والا من هیچ چیز جدیدی تو تریلر فیلم ندیدم.اولین واکنشها به فیلم The Northman رابرت اگرز: معجزهای در سینمای امروز!
نظر user هارو میخونم راضی بودن و میگن از قسمت قبلی خیلی بهتره.همین برام کافیه.من که براش هیجان زدم.
والا قسمت قبلی رو که من نفهمیدیم فلسفش چی بود اصلا. همینطوری داشتم فیلم رو نگاه می کردم یهو دیدم اه تموم شدنظر user هارو میخونم راضی بودن و میگن از قسمت قبلی خیلی بهتره.همین برام کافیه.من که براش هیجان زدم.
شما هم احتمالا فن هری پاتر باشی ولی میخوام بگم برای یه سری فن ها خیلی میتونه جذاب باشه.برای کسی که به سری هری پاتر علاقه نداشته باشه قبول دارم هیچی نداره.من با امتیازی که شما گذاشتید خیلی تو پرم خورد ولی رفتم نظرها رو خوندن بیشتر میگفتن که از پارت قبلی خیلی بهتر بوده.ولی در کل قبول دارم که کل این ۳ پارت کار قوی ای نیست .والا قسمت قبلی رو که من نفهمیدیم فلسفش چی بود اصلا. همینطوری داشتم فیلم رو نگاه می کردم یهو دیدم اه تموم شد
رسما پیش درآمد بود برای این فیلم ولی نتونسته بودن چیز درست حسابی ازش در بیارن نصفه نیمه ول شد رفت انگار مثلا Cliffhanger اه قسمت آخر سریال اه که بره برای فصل بعد.
چقدر این فیلم The outfit به طور غیرمنتظرهای خوب بود.
جکی چان واقعا سلطانه.
اتفاقا چند شب پیش تو فکرش بودم که یکبار دیگه برم و سری فیلم های police story رو ببینم. حیف واقعا که همچین شخصیت هایی پیر میشن و کسی نیست جاشونو پر کنه
تصحیح می کنم