والا قسمت قبلی رو که من نفهمیدیم فلسفش چی بود اصلا. همینطوری داشتم فیلم رو نگاه می کردم یهو دیدم اه تموم شد
رسما پیش درآمد بود برای این فیلم ولی نتونسته بودن چیز درست حسابی ازش در بیارن نصفه نیمه ول شد رفت انگار مثلا Cliffhanger اه قسمت آخر سریال اه که بره برای فصل بعد.
والا قسمت قبلی رو که من نفهمیدیم فلسفش چی بود اصلا. همینطوری داشتم فیلم رو نگاه می کردم یهو دیدم اه تموم شد
رسما پیش درآمد بود برای این فیلم ولی نتونسته بودن چیز درست حسابی ازش در بیارن نصفه نیمه ول شد رفت انگار مثلا Cliffhanger اه قسمت آخر سریال اه که بره برای فصل بعد.
شما هم احتمالا فن هری پاتر باشی ولی میخوام بگم برای یه سری فن ها خیلی میتونه جذاب باشه.برای کسی که به سری هری پاتر علاقه نداشته باشه قبول دارم هیچی نداره.من با امتیازی که شما گذاشتید خیلی تو پرم خورد ولی رفتم نظرها رو خوندن بیشتر میگفتن که از پارت قبلی خیلی بهتر بوده.ولی در کل قبول دارم که کل این ۳ پارت کار قوی ای نیست .
اسم یه فیلمو میخوام.
در مورد سانحه هواپیما بود و بال هواپیما فکر کنم دچار آسیب شده بود، یه نفر رو با انواع وسایل و لباس ها می پوشونن و با طناب می فرستنش روی بال هواپیما در حال حرکت، بعد میره با یه وسیله ای شبیه چکش تعمیرش میکنه!
یادمه طرف از بس لباس پوشیده بود مثل ربات راه میرفت.