Movie Center

من خیلی این قضیه چک زدن ویل اسمیت و تئوری های توطئه ای که براش شکل گرفت رو دنبال نکردم، فقط کلیپ اصلی رو توی یوتیوب دیدم و به واسطه الگوریتم های یوتیوب امروز در حالی که دنبال موضوع دیگه ای بودم توی صفحه اصلی یه ویدئوی جالب پیرامون همین قضیه بهم پیشنهاد شد که یه نقری که ظاهرا تخصصش آنالیز رفتار و زبان بدن افراد هست این جریانو خیلی دقیق تحلیل میکنه:

فیک یا راست بودن این اتفاق برای من شخصا هیچ اهمیتی نداره ولی خب تحلیل زبان بدن این کلیپ برام خیلی جالب و جذاب بود که پیشنهاد میکنم به این دلیل حتما این کلیپو ببینید
خلاصه نظر این شخص:
این جریان ابدا نمایشی و هماهنگ شده نبوده! :D
دوست عزیز اینا همشون بازیگر حرفه ای هستن! لابد میدونی؟! :D میتونن طوری فیلمت کنن که خودت نفهمی فیلم شدی یا واقعیته. :D برنامه اسکار در سال های اخیر با افت بیننده مواجه شده. حالا با یه جنجال میشه براحتی توجه میلیون ها نفر رو جلب کرد.

استاد robert eggers یه مصاحبه بلندی با نیویورکر انجام داده اخیرا، منم تو اتوبوس یه مقداریش رو خوندم، و یکم در مورد فیلم نگران شدم:

Robert Eggers’s Historical Visions Go Mainstream

خیلی خلاصه، مسئله دخالت استدیو هست و اینکه استدیو (و سرمایه گذاران و ... احتمالا) تقریبا نقش پر رنگی توی تدوین فیلم داشتن و انگار خواسته های استدیو با خود اگرز متفاوت بوده.
خود اگرز بعد از چند تا تدوین و بازبینی در اخر میگه " الان سرگرم کننده ترین نسخه فیلم رو داریم " و خودشم میگه که سرگرم کننده بودن معمولا چیزی نیست که خودش دنبالش باشه ولی خوب الان و برای این فیلم بهش دست یافتن. (البته این رو خیلی با بار منفی نمیگه اگه درست یادم باشه ولی خوب بازم برای کارگردانی شبیه ایشون جالبه که همچین چیزی گفته)

و در مورد پروسه تدوین و مدام تغییر دادن موارد مختلف میگه خیلی براش سخت بوده و فکر نکنه دیگه همچین کاری کنه، نه اینکه دلش نخواد فیلم های بزرگ بسازه، ولی این مسئله کنترل و شاید درخواست های استدیو براش سخت بوده. و میگه اگرم فیلم بزرگ دیگه اتی بخوا دبسازه دوست داره کاملا دستش باز باشه.

مصاحبه خیلی طولانی هست و منم فقط خیلی سریع یه یه سری از بخش هاش رو خوندم، یه مقدار در مورد فیلم های قبلی و پروژه بعدیش هم حرف زده (ریمیک نوسفراتو :x ) و امیدوارم northman هم موفق بشه، ولی به نظرم بهتره یکم انتظاراتمون رو بیاریم پایین مخصوصا اگه منتظر موارد عجیب و خاص شبیه the lighthouse بوده باشیم.

آخرین ویرایش:
اسکار شاید هنوزم جذاب باشه یا آدم دوست داشته باشه نتایجش رو ببینه (البته نه خود مراسم رو :D) اما جوایزش و فیلمهایی که اینجوری معرفی می‌کنه ذره ای ارزش ندارن و خیلی وقته که معیار مناسبی واسه ارزشیابی فیلمها نیست. این تقریبا در مورد همه جوایز معروف سینمایی هم هست. نمی‌دونم چه مرضیه که جایزه بهترین فیلم رو چند ساله که به بهترین فیلم سال از همه لحاظ نمیدن. بعضی سالها بعضی فیلمها فاصله شون با بقیه زیاده و فیلم شاخص سال هستن. مثلا ۲۰۱۶ همه جوره حق لالالند بود که دادنش به مونلایت:D
امسال هم به نظرم حق dune بود بهترین فیلم. Coda فیلم خوبیه ولی نه بیشتر از این. ۵ سال دیگه هیشکی یادش نمیاد coda اصلا یعنی چی یا مونلایت اسم فیلمه یا موزیک. اینا ماندگار نیستن و اصلا نمیتونن بعنوان بهترین فیلم سال شناخته بشن. ارزش فنی پایینتری هم نسبت به فیلم شاخص سال دارن.
من مطمئنم اگه ارباب حلقه ها ۳ یا تایتانیک هم تو این دوره های اخیر تو اسکار بودن جایزه بهترین فیلم رو بهشون نمیدادن شک ندارم. چون معیار این جایزه ها کلا عوض شده واسه حواشی جایزه میدن نه خود فیلمها.
حتی ریویوهای فیلمها هم اکثرا ارزش فنی ندارن و اونا هم بیشتر به حواشی و این مسخره بازیایی که همه میدونیم نمره میدن نه توان فنی فیلم.
واسه من که تو دنیای سینما و سریال فعلا بهترین معیار بعد از سلیقه خودم:D یوزر اسکورها تو پلتفرم‌های مختلف هست.
خب این نظر شماست که Dune بهترین فیلم سال بود. من هنوز Coda رو ندیدم ولی تحت هیچ شرایطی به نظرم Dune نصف و نیمه در حد و اندازه‌های بهترین فیلم سال نیست.

Bruce Willis’ family has announced the actor is retiring from the profession after being diagnosed with aphasia, a language disorder caused by brain damage that affects a person’s ability to communicate

بروس ویلیس از دنیای بازیگری کنارگیری خواهد کرد.

خانواده این بازیگر اعلام کردند که ویلیس مبتلا به اختلال «آفازی» شده است؛ فرد مبتلا به اختلال آفازی قدرت بیان و درک زبان خود به دلیل آسیب مغزی از دست میدهد و به همین دلیل توانایی برقراری با دیگر افراد را از دست می‌دهد.

Bruce Willis’ family has announced the actor is retiring from the profession after being diagnosed with aphasia, a language disorder caused by brain damage that affects a person’s ability to communicate

بروس ویلیس از دنیای بازیگری کنارگیری خواهد کرد.

خانواده این بازیگر اعلام کردند که ویلیس مبتلا به اختلال «آفازی» شده است؛ فرد مبتلا به اختلال آفازی قدرت بیان و درک زبان خود به دلیل آسیب مغزی از دست میدهد و به همین دلیل توانایی برقراری با دیگر افراد را از دست می‌دهد.
ای بابا. :( با اینکه فیلم چرت و پرت زیاد بازی کرده، ولی من خیلی ازش خوشم می‌اومد (میاد).
فیلم‌های اخیرش رو ندیدم، ولی توی مراسم تمشک طلایی امسال خیلی بهش گیر دادن و حتی یه جایزه مخصوص در نظر گرفته بودن فقط برای نقش‌آفرینی‌های بروس ویلیس که هشت تا نامزدی هم داشت!

y706628_.jpg

پس شاید علت این همه تیکه انداختن به بازی‌های این بنده خدا توی فیلم‌های جدیدش، همین بیماری بوده و نتونسته نقش‌هاش رو درست اجرا کنه.

اینم از نمرات Sonic The Hedgehog 2 :x

بنظرم عالیه چون انتظار زیادی از نمراتش نداشتم, نمرات قسمت اول بالاتر بود ولی فرقی نمیکنه, و البته یوزر اسکو هم صد در صد بالا میشه :D

چیزی که اهمیت داره اینه که این فیلم با تمام عشق به سری سونیک ساخته شده, کارگردانی مثل جف فولر کم پیدا میشه که از بازی ای فیلم بسازه, و خودش فن اون بازی باشه :x
کست فیلم هم که عالی هست, جیم کری کبیر, جیمز مارسدون و ایدریس البا به کنار, بن شوارتس خودش گیمر هست و فن قدیمی سونیک \m/
موزیک هم هنوز به گوشمون نرسیده, اما میدونم که خوبه :D

Sonic The Hedgehog 2 در تاریخ هشتم آپرل اکران خواهد شد \m/.

1.JPG
2.JPG

ریکی جارویس عزیز دل تو استند آپ اخیرش در مورد ماجرای اسمیت/راک صحبت کرده و گفته:
"What has it got to do with me? People were going ‘What would have happened if Ricky Gervais had been doing it (hosting Oscars)?’

“Well, nothing as I would not have made a joke about his wife’s hair. I would have made a joke about her boyfriend.”

خبرش رو اولین بار 1-2 روز پیش میرور کار کرده بود و سر همین تا حدودی شک دارم بهش، ولی خب موضوع اینه که به ریکی جارویس می خوره همچین شوخی ای بکنه. :))

ریکی جارویس عزیز دل تو استند آپ اخیرش در مورد ماجرای اسمیت/راک صحبت کرده و گفته:
"What has it got to do with me? People were going ‘What would have happened if Ricky Gervais had been doing it (hosting Oscars)?’

“Well, nothing as I would not have made a joke about his wife’s hair. I would have made a joke about her boyfriend.”

خبرش رو اولین بار 1-2 روز پیش میرور کار کرده بود و سر همین تا حدودی شک دارم بهش، ولی خب موضوع اینه که به ریکی جارویس می خوره همچین شوخی ای بکنه. :))
خیلی تیکه‌های فجیعی به این ماجرای روابط ویل اسمیت و بانو میندازن! :D
مثل این توئیت که تعداد لایک‌هاش نجومی شده:

h417962_.jpg

کلاً از هر زاویه‌ای که نگاه کنیم، ویل اسمیت بدجوری با این حرکت خودش رو به فنا داد. الآن دیگه هر وقت اسم این بدبخت رو بشنویم، به جای اینکه یاد فیلم‌هاش بیفتیم یا بگیم طرف بازیگر اسکاری هست، یاد اون صحنه می‌افتیم! از اون طرف هم کریس راک کلی سود کرد با این قضیه و می‌تونه تا مدت‌ها به عنوان یه سوژه طنز ازش استفاده کنه و حتی افرادی مثل من که یه بار هم استندآپ‌کمدی‌های راک رو ندیدن، الآن صبر و تحمل ندارن که ببینن توی برنامه‌های بعدی چیکار می‌کنه. :D البته فقط ایشون هم نیست و کلاً این صحنه تبدیل می‌شه به یکی از اون چیزهای موندگاری که تا سال‌ها توی جاهای مختلف ازش استفاده می‌کنن و نمونه‌های مشابه و پارودی و... ازش می‌سازن.

از اون طرف هم کریس راک کلی سود کرد با این قضیه و می‌تونه تا مدت‌ها به عنوان یه سوژه طنز ازش استفاده کنه و حتی افرادی مثل من که یه بار هم استندآپ‌کمدی‌های راک رو ندیدن، الآن صبر و تحمل ندارن که ببینن توی برنامه‌های بعدی چیکار می‌کنه. :D البته فقط ایشون هم نیست و کلاً این صحنه تبدیل می‌شه به یکی از اون چیزهای موندگاری که تا سال‌ها توی جاهای مختلف ازش استفاده می‌کنن و نمونه‌های مشابه و پارودی و... ازش می‌سازن.
اولین طبعاتش چند برابر شدن بلیط اجرای بعدیش هست، ملت دارن سر و دست میشکنن تا بلیطش رو گیر بیارن! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or