دوست عزیز اینا همشون بازیگر حرفه ای هستن! لابد میدونی؟!من خیلی این قضیه چک زدن ویل اسمیت و تئوری های توطئه ای که براش شکل گرفت رو دنبال نکردم، فقط کلیپ اصلی رو توی یوتیوب دیدم و به واسطه الگوریتم های یوتیوب امروز در حالی که دنبال موضوع دیگه ای بودم توی صفحه اصلی یه ویدئوی جالب پیرامون همین قضیه بهم پیشنهاد شد که یه نقری که ظاهرا تخصصش آنالیز رفتار و زبان بدن افراد هست این جریانو خیلی دقیق تحلیل میکنه:
فیک یا راست بودن این اتفاق برای من شخصا هیچ اهمیتی نداره ولی خب تحلیل زبان بدن این کلیپ برام خیلی جالب و جذاب بود که پیشنهاد میکنم به این دلیل حتما این کلیپو ببینید
خلاصه نظر این شخص:
این جریان ابدا نمایشی و هماهنگ شده نبوده!![]()
استاد robert eggers یه مصاحبه بلندی با نیویورکر انجام داده اخیرا، منم تو اتوبوس یه مقداریش رو خوندم، و یکم در مورد فیلم نگران شدم:
خب این نظر شماست که Dune بهترین فیلم سال بود. من هنوز Coda رو ندیدم ولی تحت هیچ شرایطی به نظرم Dune نصف و نیمه در حد و اندازههای بهترین فیلم سال نیست.اسکار شاید هنوزم جذاب باشه یا آدم دوست داشته باشه نتایجش رو ببینه (البته نه خود مراسم رو) اما جوایزش و فیلمهایی که اینجوری معرفی میکنه ذره ای ارزش ندارن و خیلی وقته که معیار مناسبی واسه ارزشیابی فیلمها نیست. این تقریبا در مورد همه جوایز معروف سینمایی هم هست. نمیدونم چه مرضیه که جایزه بهترین فیلم رو چند ساله که به بهترین فیلم سال از همه لحاظ نمیدن. بعضی سالها بعضی فیلمها فاصله شون با بقیه زیاده و فیلم شاخص سال هستن. مثلا ۲۰۱۶ همه جوره حق لالالند بود که دادنش به مونلایت
امسال هم به نظرم حق dune بود بهترین فیلم. Coda فیلم خوبیه ولی نه بیشتر از این. ۵ سال دیگه هیشکی یادش نمیاد coda اصلا یعنی چی یا مونلایت اسم فیلمه یا موزیک. اینا ماندگار نیستن و اصلا نمیتونن بعنوان بهترین فیلم سال شناخته بشن. ارزش فنی پایینتری هم نسبت به فیلم شاخص سال دارن.
من مطمئنم اگه ارباب حلقه ها ۳ یا تایتانیک هم تو این دوره های اخیر تو اسکار بودن جایزه بهترین فیلم رو بهشون نمیدادن شک ندارم. چون معیار این جایزه ها کلا عوض شده واسه حواشی جایزه میدن نه خود فیلمها.
حتی ریویوهای فیلمها هم اکثرا ارزش فنی ندارن و اونا هم بیشتر به حواشی و این مسخره بازیایی که همه میدونیم نمره میدن نه توان فنی فیلم.
واسه من که تو دنیای سینما و سریال فعلا بهترین معیار بعد از سلیقه خودمیوزر اسکورها تو پلتفرمهای مختلف هست.
ای بابا.Bruce Willis’ family has announced the actor is retiring from the profession after being diagnosed with aphasia, a language disorder caused by brain damage that affects a person’s ability to communicate
بروس ویلیس از دنیای بازیگری کنارگیری خواهد کرد.
خانواده این بازیگر اعلام کردند که ویلیس مبتلا به اختلال «آفازی» شده است؛ فرد مبتلا به اختلال آفازی قدرت بیان و درک زبان خود به دلیل آسیب مغزی از دست میدهد و به همین دلیل توانایی برقراری با دیگر افراد را از دست میدهد.
خیلی تیکههای فجیعی به این ماجرای روابط ویل اسمیت و بانو میندازن!ریکی جارویس عزیز دل تو استند آپ اخیرش در مورد ماجرای اسمیت/راک صحبت کرده و گفته:
"What has it got to do with me? People were going ‘What would have happened if Ricky Gervais had been doing it (hosting Oscars)?’
“Well, nothing as I would not have made a joke about his wife’s hair. I would have made a joke about her boyfriend.”
خبرش رو اولین بار 1-2 روز پیش میرور کار کرده بود و سر همین تا حدودی شک دارم بهش، ولی خب موضوع اینه که به ریکی جارویس می خوره همچین شوخی ای بکنه.![]()
اولین طبعاتش چند برابر شدن بلیط اجرای بعدیش هست، ملت دارن سر و دست میشکنن تا بلیطش رو گیر بیارن!از اون طرف هم کریس راک کلی سود کرد با این قضیه و میتونه تا مدتها به عنوان یه سوژه طنز ازش استفاده کنه و حتی افرادی مثل من که یه بار هم استندآپکمدیهای راک رو ندیدن، الآن صبر و تحمل ندارن که ببینن توی برنامههای بعدی چیکار میکنه.البته فقط ایشون هم نیست و کلاً این صحنه تبدیل میشه به یکی از اون چیزهای موندگاری که تا سالها توی جاهای مختلف ازش استفاده میکنن و نمونههای مشابه و پارودی و... ازش میسازن.