Movie Center

ینی تصویرش خوبه؟

_______

دوستان لیکوریش پیتزا یه نسخه Web DL داده evo الان دانلود کردم شش و نیم گیگ بود، کیفیتش خوبه ولی در حد بلوری نیست.
اره

خب بستگی به سورس بلوری و اینا داره ولی معلومه وب دی ال در حد بلوری نیست :دی

بالاخره بعد از مدتها فیلم مدعی اسکار برادر کربلایی اندرسون هم منتشر شد
اسکار متریال نیست فقط کاندیدش کردن که کرده باشن.
البته شایدم شد و همه تعجب کردیم

(فلش بک های دردمندانه به شکسپیر این لاو:(()

• Like
Reactions: TheGodfather
View attachment 245405

Good Shot, Bad Movie
Texas Chainsaw Massacre 2022
فیلمی که لازم بود فردی مثل وندینگ رفن پشت دوربین آن قرار گیرد.​
فیلم از دو فاجعه آخر که در این سری ساخته شدن بهتره .اما از نظر روایی مشکلات زیادی داره . حق مطلب رو ادا نمی کنه و نمی تونه مثل هالووین 2018 یا it خون تازه ای به این فرنچایز قدیمی تزریق کنه اما دیدنش خالی از لطف نیست

عشق کردم با فیلم! :x 🍿
کربلایی اندرسون دوسِت دارم! ^:)^

توضیحات و گپ‌وگفت‌های بیشتر برای بعدا و پس از تماشای مجدد؛ که باقی هم‌قطارا هم دیده باشند.

فیلم غیر متعارفی بود نسبتا، انتظار دارم بعضیا خیلی بدشون بیاد بعضیا خیلی خوششون بیاد
من خوشم اومد اما جزء سه چار تا فیلم اولش نیومد برام
ولی منم میخوام دوباره ببینم

حاج آقا اندرسون یک there will be blood داره برای یک عمر و زندگی کافیه فیلمش :D
هرموقع اون فیلم رو میبینم نمیدونم بزارم به حساب اندرسون یا دنیل دی لوویز
بازی دنیل تو اون فیلم بهترین بازیگری هست که تو تاریخ سینما دیدم من، با فاصله‌ای عجیبی هم نسبت به رقبا!!

منم Licorice pizza رو دیدم و در کل از فیلم راضیم، فیلم نسبتا سر و ساده ای بود و از اون چیزی که فکر میکردم متفاوت تر بود :-"
در مورد شانس فیلم توی فصل جوایز و اسکار هم، یکی از دوستان خوب حرفی زد، به نظر منم فیلم اسکار متریال نیست و با وجود امتیاز های خیلی بالا از طرف منتقد ها، امسال یه سری فیلم دیگه بودن که به نظر میاد شانس بالاتری توی بردن جوایز رشته های اصلی داشته باشن.
+
پرونده فیلم های 2021 هم با دیدن این فیلم برای من بسته شد و تقریبا اکثر فیلم های مهم 2021 رو دیدم.
برای سینما سال خیلی خیلی خوبی بود، هم از نظر فیلم های صرفا سرگرم کننده و هم از نظر وجود فیلم های یه مقدار جدی تر، هنری تر و ... :-"
و در کل اگه بخوام انتخاب کنم، این 5 تا برای من بهترین فیلم های 2021 بودن:

Spencer - بخاطر بازی عالی کریتسن استوارت، موسیقی متن فوق العاده و طراحی صحنه و لباس خیلی خوب فیلم
Cmon Cmon - بخاطر سر و سادگیش، توی وصف فیلم فقط میشه گفت "wholesome" :x
Pig - بخاطر سورپرایز کننده بودنش، جدا از نیکولاس کیج که نمیدونستم قراره بازیش چطور باشه، داستان اولیه فیلم هم یجورایی غیر عادی بود و ادم نمیدونست باید چه انتظاری از فیلم داشته باشه
Green Knight - دوباره بخاطر اون سادگی کلی فیلم، در عین عجیب و غریب بودنش، پیام کلی فیلم خیلی خیلی سادست، و با اینکه میدونم خیلی ها از فیلم خوششون نیومد و فیلم در کل کندی بود، بازم از دیدنش خیلی لذت بردم.
Drive my car - و اخرین فیلم لیست من، این فیلم رو باید توی شرایط خاصی دید به نظرم :-" (اینو در مورد گرین نایت هم میشه گفت البته)، فیلم 3 ساعته و به شدت دیالوگ محور، اونم طوری که ادم مدام با خودش میگه این لعنتیا که انقدر حرف میزنن، حرفاشون اصلا مهم هست و توی داستان تغییری ایجاد میکنه؟! :-" خلاصه اون 3 ساعت زمان خیلی کند میگزره ولی با این وجود فیلم یه جذابیت خاصی داره که ادمو مجبور میکنه تا اخر پای فیلم بشینه. منو یاد فیلم burning انداخت که 3-4 سال پیش منتشر شد و اونم حال و هوای عجیب و خاصی داشت (و البته هر 2 فیلم اقتباس از داستان های موراکامی هستن)

البته فیلم خوب زیاد بود امسال، dune, french dispatch, macbeth, titane, coda, evangelion هم واقعا عالی بودن.

در کل الان که نگاه میکنم، نمیدونم بخاطر بالا رفتن سن هست یا شاید بخاطر این 2 سال اخیر و کرونا، قرنطینه، کار و درس خوندن از خونه و ...، ولی برای من اینطور فیلم های ارومتر واقعا با ارزش تر و لذت بخش تر بودن. بریم ببینیم 2022 چه فیلم های منتشر میشن 8->

+

overrated ترین فیلم سال هم به نظرم با اختلاف power of the dog بود و اینطور که بوش میاد قراره کل فصل جوایز رو درو کنه :-" برای من بازی benedict cumberbatch، فیملم برداری فیلم و موسیقی متنش توی سطح خیلی خیلی بالایی بودن و 100% ارزش دارن که توی رشته های خودشون مورد تحسین قرار بگیرن ولی بصورت کلی و مخصوصا از نظر داستان و سناریونویسی فیلم واقعا معمولی بود.

آخرین ویرایش:
فیلم آنچارتد سونی با بازی تام هالند و مارک والبرگ در هفته اول 139 میلیون دلار فروش داشته!

بعد میگید چرا تام هالند تو همه فیلم های سونی بازی میکنه :) این بابا هر جا بره ملت میرن میبینن فیلماشو، دو روز دیگه زندیا رو هم میارن تو بقیه فیلم ها که بیشتر بفروشه.

آخرین ویرایش:
می خوام ارباب حلقه ها 4k دانلود کنم.. تقریبا 30 یا 40 گیگ چی پیشنهاد میدید؟
اگه تو کار تورنتی، توی تورنت وضعیت مناسبی داره از لحاظ Seed

Untitled.jpg

توی Rarbg سرچ بزن The Lord of The Rings 2160p بعد روی گزینه سمت راست size یک کلیک کن تا بر اساس سیدرها لیست رو بچینه...

فیلم آنچارتد سونی با بازی تام هالند و مارک والبرگ در هفته اول 139 میلیون دلار فروش داشته!

بعد میگید چرا تام هالند تو همه فیلم های سونی بازی میکنه :) این بابا هر جا بره ملت میرن میبینن فیلماشو، دو روز دیگه زندیا رو هم میارن تو بقیه فیلم ها که بیشتر بفروشه.
View attachment Untitled.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or