Movie Center

سلام
دوستان کسی لینک تماشا یا دانلود فیلم جاده خاکی ۲۰۲۱ (Hit The Road) از پناه پناهی رو داره؟
من خیلی سرچ زدم، فقط یه لینک از یه سایت خارجی پیدا کردم که تماشای آنلاین داشت اما بعد از چند ثانیه متوقف میشد و وارد یه صفحه دیگه میشد. با چندتا مرورگر امتحان کردم اما همین مشکل رو داشتم و نتونستم چیزی ازش ببینم. ممنونتون میشم اگه کمک کنید^:)^

جالب بید:D
(ترجیحا با هندزفری پلی کنید)

View attachment 244906
این رو قبلا دیدم.
این فیلم با اون موسیقی سنگرشکن هاوارد شور، اثر خفن انگیز پیتر جکسون و شاهکار بی بدیل سینما است.
قرمساق ها میخوان با این سریال جدیدشون گند بزنن بهش ...من که تحریمش کردم!
ببخشید اگه جوگیر شدم :D
هر وقت این موسیقی رو می شنوم، سیم های مغزم اتصالی می کنن :D

دوستان لطفا یه چندتا فیلم معرفی کنید که پیچش داستانی خفن یا چندین پیچش داستانی داشته باشه مثل Buried ...یا شبیه فیلم های آنیش چاگانتی.
البته این پیچش داستانی نداشت خیلی. ولی این فیلما بدنیستن
The Double
Mr. Nobody
Déjà Vu
Secret Window

دوستان لطفا یه چندتا فیلم معرفی کنید که پیچش داستانی خفن یا چندین پیچش داستانی داشته باشه مثل Buried ...یا شبیه فیلم های آنیش چاگانتی.
Primal Fear
Identity
The Usual Suspect
Mulholland Drive
Invisible Guest
The Body
Edmond
Blackhat
Who Am I
The Conversation

سلام
دوستان کسی لینک تماشا یا دانلود فیلم جاده خاکی ۲۰۲۱ (Hit The Road) از پناه پناهی رو داره؟
من خیلی سرچ زدم، فقط یه لینک از یه سایت خارجی پیدا کردم که تماشای آنلاین داشت اما بعد از چند ثانیه متوقف میشد و وارد یه صفحه دیگه میشد. با چندتا مرورگر امتحان کردم اما همین مشکل رو داشتم و نتونستم چیزی ازش ببینم. ممنونتون میشم اگه کمک کنید^:)^
عزیزان کسی کمکی از دستش بر نمیاد؟:-s

عزیزان کسی کمکی از دستش بر نمیاد؟:-s
یک لینک Hit the Road | 26th Annual Festival of Films from Iran هست که از تاریخ 14 ژانویه تا تاریخ 31 ژانویه فعال بوده که البته همونم ویپی*عن مخصوص مناطق Maryland و Virginia و District of Columbia میخواسته تا کار کنه.
توی ptp هم درخواست داده شده ولی کسی از اون فرصت 2 هفته ای استفاده نکرده بوده تا یه کیفیت وب ریپ تهیه کنه و اونجا آپلود کنه.
فعلا بنظر میرسه هیچ کاریش نمیشه کرد.

یک لینک Hit the Road | 26th Annual Festival of Films from Iran هست که از تاریخ 14 ژانویه تا تاریخ 31 ژانویه فعال بوده که البته همونم ویپی*عن مخصوص مناطق Maryland و Virginia و District of Columbia میخواسته تا کار کنه.
توی ptp هم درخواست داده شده ولی کسی از اون فرصت 2 هفته ای استفاده نکرده بوده تا یه کیفیت وب ریپ تهیه کنه و اونجا آپلود کنه.
فعلا بنظر میرسه هیچ کاریش نمیشه کرد.
یه دنیا ممنونم🙏

• Like
Reactions: Tidus & Shayne
آقا من داشتم سری فیلم های کیگزمن رو مرور کردم به یه نکته ظریفی برخوردم :
آقا مگه نشون دادن دم و دستگاه مختص NC-17 نیست؟
پس چرا ما با دم و دستگاه اون پرنسس سوئدی روبرو شدیم؟

• Like
Reactions: barneysawyer
البته تا جایی که یادمه خود فیلم زیاد وارد جزئیات دم و دستگاه نشد . اما این طور که من متوجه شدم اگه به جای پرنسس ما با دم و دستگاه یک پرنس طرف بودیم قطعا درجه بندی که فرمودید رو می گرفت . مشکل نشون دادن دم و دستگاه ذکوره

این فیلم دو نسخه داره، یکی نشون میده و یکی نشون نمیده
یعنی تنها تفاوتش همون صحنه اس
مثلا نسخه ای که خودم دارم اصلا نشون نمیده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or