Movie Center

چجور انکودی مد نظرت هست؟ معمولا سایت آوا مووی وقتی که فیلم های معروف کیفیت webdl منتشر میشن میاد تا CMRG که 10 گیگ داره رو هم میزاره یا بلوری Remux رو هم میزاره، منتهی وقتی من دقت کردم همیشه اینجوری نمیمونه و چند روز بعد با لینک های حجم پایین تر جایگزین میشن و قبلی ها رو حذف میکنه! مثلا CMRG یا TEPES رو بر میداره و جاش چیزای دیگه میزاره. قدیمی تر ها رو هم اگر آپدیت کرده باشه Tigole میزاره که قابل قبوله.
نسخه های ده تا 15 یا بیست گیگی مد نظرمه الان دنبال فول اچ دی warcraft هستم هیچ سایتی نداره !

واقعا درک نمیکنم چرا فیلم Batman VS Dracula و Batman Court of Owls رو نمیسازن، چیز فوق خفنی درمیاد.
Batman VS Dracula رو اگه ندیدین حتما برین سراغش، یکی از بهترین کارتون های دوران کودکی منه که واقعا اتمسفر خارق العاده ای داره.
View attachment 244515
کلا وارنر اگه می رفت سراغ لایو اکشن ساختن از رو انیمیشن هاش وضعش بهتر بود . انیمیشن هاش به مراتب داستان خفن تر و بهتری نسبت به فیلم هاش دارن . اگه به جای داستان قیمه ها رو ماستایی bvs می اومدن همون world's finest رو فیلم می کردن خیلی داستان چفت و بست دار تری داشت و تجربه سینمایی جذابی از حضور دو قهرمان قدیمی میشد . یا همون assualt on arkham که البته تا حدی توی فیلم suicide squad تاثیرگذار بود اما اگه همون رو فیلم می کردن خیلی بهتر بود

• Like
Reactions: OceanSky
View attachment 244711

مجری های مراسم اسکار امسال.
خدا بده برکت :))
خانم های عزیز از انواع رنگ ها و نژادها :))
.
پ. ن: من نمی دونم این هالیوود کی بالاخره میخواد بگه که ما دیگه رسالتمون رو انجام دادیم و دیییگه از این بحث ها میخوایم بکشیم بیرون :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or