Movie Center

میان کلامتان شکر
ولی ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل اونقدر ها هم خوب نبودا من حس می کنم بس که سینما از وسترن اسپاگتی های بی هدف و داغون پر شده بود این فیلم که نسبتا یه وسترن درست و حسابی بود خوب به چشم اومد وگرنه در اون حد هم عالی نبود فقط خوب بود
اگه اسم ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل رو بزاریم وسترن عالی پس به جویندگان و ریو براوو و مردی که لیبرتی والانس رو کشت و جانی گیتار و ... چی باید بگیم ؟
ببینید بحث اینه که انتظارمون از وسترن چی باشه . جویندگان و ریو براوو و اکثر شاهکار هایی که نام بردید وسترن خالص هستن . اما ما واقعا در سینمای مدرن دیگه وسترن کلاسیک نداریم شاید واقعا بشه فقط بازسازی 3:10 به یوما و شجاعت واقعی رو به عنوان یک وسترن مدرن موفق با شمایل کلاسیک حساب کرد . ترور جسی جیمز قطعا در چهارچوب وسترن های کلاسیک قرار نمی گیره و با دید وسترن های کلاسیک قطعا می خوره تو ذوق آدم . یک جورایی اتفاق به نظرم ترور جسی جیمز یک ضد وسترنه . فیلم مرثیه ای آرام و شاعرانه بر ارزش هاییه که تو اون آثار کلاسیک مطرح میشه . انگار داره میگه که دوران غرب وحشی در واقع این طوریه و چیزی به نام قهرمان توش نیست .

ترور جسی جیمز یک شاهکار بود چجوری دوستان میگن خوابشون برده وسط فیلم :| چه فیلم هایی واقعا نگاه میکنید که این به چشمتون نیامد. این فیلم بیشتر یک درام بود تا وسترن و اکشن. پیامش هم بیشتر در نقد قهرمان سازی و تلاش برای سلبریتی شدن بود .

ببینید بحث اینه که انتظارمون از وسترن چی باشه . جویندگان و ریو براوو و اکثر شاهکار هایی که نام بردید وسترن خالص هستن . اما ما واقعا در سینمای مدرن دیگه وسترن کلاسیک نداریم شاید واقعا بشه فقط بازسازی 3:10 به یوما و شجاعت واقعی رو به عنوان یک وسترن مدرن موفق با شمایل کلاسیک حساب کرد . ترور جسی جیمز قطعا در چهارچوب وسترن های کلاسیک قرار نمی گیره و با دید وسترن های کلاسیک قطعا می خوره تو ذوق آدم . یک جورایی اتفاق به نظرم ترور جسی جیمز یک ضد وسترنه . فیلم مرثیه ای آرام و شاعرانه بر ارزش هاییه که تو اون آثار کلاسیک مطرح میشه . انگار داره میگه که دوران غرب وحشی در واقع این طوریه و چیزی به نام قهرمان توش نیست .
کاملا متوجهم منظور شما چیه و درست هم هست کلا بحث وسترن خیلی طولانیه و هر کشوری هم می تونه وسترن خودش رو داشته باشه اما حرف من اینه که ترور جسی جیمز چون یه فیلم درست و خوب تو ژانری بود که سالها پر شده بود از وسترن اسپاگتی های بی هدف و داغون اینطور عالی جلوه می کنه(خوبه ولی شاهکار نیست) وگرنه مشخصه که تو دسته وسترن کلاسیک و فیلم های فورد و هاکس قرار نمیگیره

• Like
Reactions: barneysawyer
ایوان رایتمن کارگردان مشهور و سازنده آثار موفق و به یادماندنی مثل دو قسمت اول گوست باسترز درگذشت . روحش شاد . جالبه که به فاصله چند ماه پس از این که سومین قسمت این سری به کارگردانی پسرش جیسون رایتمن که یکی از کارگردان های موفق این سال هاست اکران شد و نسبتا هم موفق بود فوت کرد . گویا عجل منتظر بود میراث اش با این قسمت سوم به سرانجام برسه :(

واقعا درک نمیکنم چرا فیلم Batman VS Dracula و Batman Court of Owls رو نمیسازن، چیز فوق خفنی درمیاد.
Batman VS Dracula رو اگه ندیدین حتما برین سراغش، یکی از بهترین کارتون های دوران کودکی منه که واقعا اتمسفر خارق العاده ای داره.
vw04khc6Z1qagwwio1_500.jpg

دوستان سایتی که کیفیت فول اچ دی بزاره و رایگان باشه هست؟

چجور انکودی مد نظرت هست؟ معمولا سایت آوا مووی وقتی که فیلم های معروف کیفیت webdl منتشر میشن میاد تا CMRG که 10 گیگ داره رو هم میزاره یا بلوری Remux رو هم میزاره، منتهی وقتی من دقت کردم همیشه اینجوری نمیمونه و چند روز بعد با لینک های حجم پایین تر جایگزین میشن و قبلی ها رو حذف میکنه! مثلا CMRG یا TEPES رو بر میداره و جاش چیزای دیگه میزاره. قدیمی تر ها رو هم اگر آپدیت کرده باشه Tigole میزاره که قابل قبوله.

خداییش ما با چه شخصیتایی بزرگ شدیم! امثال آرنولد ترمیناتور، استالونه رامبو و راکی، استیون سیگال آندر سیج، فرانکی سایبورگ، مل گیبسون پی‌بک، هریسون فورد ایندیانا جونز، بروس ویلیس دای هارد، نیکلاس کیج فیس آف، وزلی اسنایپز بلید و چندتا دیگه که یادم نمیاد ولی همشون عزیز دل بودن و هستن. جای خالی اینا دیگه پر نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or