فعلا تنها خبر ازش اینه که در زمانی در 6 ماه آینده سر Starz استریم می شهببخشید میون ریتینگ بازیتون
اسپایدر من نمیخاد بیاد؟
مگ نگفتن نسخه بلوری این هفته میادفعلا تنها خبر ازش اینه که در زمانی در 6 ماه آینده سر Starz استریم می شه![]()
ببینید بحث اینه که انتظارمون از وسترن چی باشه . جویندگان و ریو براوو و اکثر شاهکار هایی که نام بردید وسترن خالص هستن . اما ما واقعا در سینمای مدرن دیگه وسترن کلاسیک نداریم شاید واقعا بشه فقط بازسازی 3:10 به یوما و شجاعت واقعی رو به عنوان یک وسترن مدرن موفق با شمایل کلاسیک حساب کرد . ترور جسی جیمز قطعا در چهارچوب وسترن های کلاسیک قرار نمی گیره و با دید وسترن های کلاسیک قطعا می خوره تو ذوق آدم . یک جورایی اتفاق به نظرم ترور جسی جیمز یک ضد وسترنه . فیلم مرثیه ای آرام و شاعرانه بر ارزش هاییه که تو اون آثار کلاسیک مطرح میشه . انگار داره میگه که دوران غرب وحشی در واقع این طوریه و چیزی به نام قهرمان توش نیست .میان کلامتان شکر
ولی ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل اونقدر ها هم خوب نبودا من حس می کنم بس که سینما از وسترن اسپاگتی های بی هدف و داغون پر شده بود این فیلم که نسبتا یه وسترن درست و حسابی بود خوب به چشم اومد وگرنه در اون حد هم عالی نبود فقط خوب بود
اگه اسم ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل رو بزاریم وسترن عالی پس به جویندگان و ریو براوو و مردی که لیبرتی والانس رو کشت و جانی گیتار و ... چی باید بگیم ؟
نه!!!مگ نگفتن نسخه بلوری این هفته میاد![]()
9 اسفند میاد کیفیت web-dlببخشید میون ریتینگ بازیتون
اسپایدر من نمیخاد بیاد؟
کاملا متوجهم منظور شما چیه و درست هم هست کلا بحث وسترن خیلی طولانیه و هر کشوری هم می تونه وسترن خودش رو داشته باشه اما حرف من اینه که ترور جسی جیمز چون یه فیلم درست و خوب تو ژانری بود که سالها پر شده بود از وسترن اسپاگتی های بی هدف و داغون اینطور عالی جلوه می کنه(خوبه ولی شاهکار نیست) وگرنه مشخصه که تو دسته وسترن کلاسیک و فیلم های فورد و هاکس قرار نمیگیرهببینید بحث اینه که انتظارمون از وسترن چی باشه . جویندگان و ریو براوو و اکثر شاهکار هایی که نام بردید وسترن خالص هستن . اما ما واقعا در سینمای مدرن دیگه وسترن کلاسیک نداریم شاید واقعا بشه فقط بازسازی 3:10 به یوما و شجاعت واقعی رو به عنوان یک وسترن مدرن موفق با شمایل کلاسیک حساب کرد . ترور جسی جیمز قطعا در چهارچوب وسترن های کلاسیک قرار نمی گیره و با دید وسترن های کلاسیک قطعا می خوره تو ذوق آدم . یک جورایی اتفاق به نظرم ترور جسی جیمز یک ضد وسترنه . فیلم مرثیه ای آرام و شاعرانه بر ارزش هاییه که تو اون آثار کلاسیک مطرح میشه . انگار داره میگه که دوران غرب وحشی در واقع این طوریه و چیزی به نام قهرمان توش نیست .
دوستان سایتی که کیفیت فول اچ دی بزاره و رایگان باشه هست؟