kourooshkabir25
کاربر سایت
Primal Fearدوستان لطفا یه چندتا فیلم معرفی کنید که پیچش داستانی خفن یا چندین پیچش داستانی داشته باشه مثل Buried ...یا شبیه فیلم های آنیش چاگانتی.
عزیزان کسی کمکی از دستش بر نمیاد؟سلام
دوستان کسی لینک تماشا یا دانلود فیلم جاده خاکی ۲۰۲۱ (Hit The Road) از پناه پناهی رو داره؟
من خیلی سرچ زدم، فقط یه لینک از یه سایت خارجی پیدا کردم که تماشای آنلاین داشت اما بعد از چند ثانیه متوقف میشد و وارد یه صفحه دیگه میشد. با چندتا مرورگر امتحان کردم اما همین مشکل رو داشتم و نتونستم چیزی ازش ببینم. ممنونتون میشم اگه کمک کنید![]()
یک لینک Hit the Road | 26th Annual Festival of Films from Iran هست که از تاریخ 14 ژانویه تا تاریخ 31 ژانویه فعال بوده که البته همونم ویپی*عن مخصوص مناطق Maryland و Virginia و District of Columbia میخواسته تا کار کنه.عزیزان کسی کمکی از دستش بر نمیاد؟![]()
یه دنیا ممنونمیک لینک Hit the Road | 26th Annual Festival of Films from Iran هست که از تاریخ 14 ژانویه تا تاریخ 31 ژانویه فعال بوده که البته همونم ویپی*عن مخصوص مناطق Maryland و Virginia و District of Columbia میخواسته تا کار کنه.
توی ptp هم درخواست داده شده ولی کسی از اون فرصت 2 هفته ای استفاده نکرده بوده تا یه کیفیت وب ریپ تهیه کنه و اونجا آپلود کنه.
فعلا بنظر میرسه هیچ کاریش نمیشه کرد.
آقا من داشتم سری فیلم های کیگزمن رو مرور کردم به یه نکته ظریفی برخوردم :
آقا مگه نشون دادن دم و دستگاه مختص NC-17 نیست؟
پس چرا ما با دم و دستگاه اون پرنسس سوئدی روبرو شدیم؟
آقا من داشتم سری فیلم های کیگزمن رو مرور کردم به یه نکته ظریفی برخوردم :
آقا مگه نشون دادن دم و دستگاه مختص NC-17 نیست؟
پس چرا ما با دم و دستگاه اون پرنسس سوئدی روبرو شدیم؟
نه، معمولا کیفیت صدای خوبی ندارن چون سورس متفاوت دارن.WEB rip همیشه کیفیت پایینی هست درسته؟
ینی تصویرش خوبه؟نه، معمولا کیفیت صدای خوبی ندارن چون سورس متفاوت دارن.
ارهینی تصویرش خوبه؟
_______
دوستان لیکوریش پیتزا یه نسخه Web DL داده evo الان دانلود کردم شش و نیم گیگ بود، کیفیتش خوبه ولی در حد بلوری نیست.
اسکار متریال نیست فقط کاندیدش کردن که کرده باشن.بالاخره بعد از مدتها فیلم مدعی اسکار برادر کربلایی اندرسون هم منتشر شد
عجب شات خوبیView attachment 245405
Good Shot, Bad Movie
Texas Chainsaw Massacre 2022
فیلمی که لازم بود فردی مثل وندینگ رفن پشت دوربین آن قرار گیرد.