Movie Center

NC-17 😕 لابد برای غنای فرهنگی فیلم هم هست این ریتینگ و نبودش به داستان لطمه می‌زنه

کلا هر کارگردانی این دی‌آرما رو cast می‌کنه به یک بهانه‌ای میخواد لباسش رو از تنش دربیاره
خب دمشون گرم :))
حالا شاید بیچاره لباسشو درنیاورد فقط بخاطر فحش اینا باشه

بله خب این موارد رو در جریانم اما صرف وجود نودیتی و یا حتی سشس باعث نمیشه یه فیلم این درجه رو بگیره
ینی کارگردان بولد تر از اینها عمل کرده که عجیبه، فیلم آنچنان خوبی هم تو کارنامش نداره که بگیم واقعا میدونه داره چکار میکنه
دامینیک فیلم خوبی نداره؟ :D
یه وسترن ساخت شد بت همه :D
دامینیک فیلم متوسط هم نداره حتی ، همشون خوب به بالا بودن اما مشکلش فقط اینه که به شدت کم کاره.
همیشه رو موضوعاتی که دست گذاشته رو دوست داشتم ، اگر واقعا این فیلمش خراب کنه تعجب میکنم

اندرو دامینیک کم کاره اما کار بلده!
آثارش رو ببینید و از اون همه وسواس لذت ببرید!
مستندهایی هم که ساخته حرفی برای گفتن نمیزارن...
خبر باحال‌تر برای طرفداران nick cave هم اینه که بعد از مستندی که سال ۲۰۱۶ توسط دامینیک درست شده بود، یه مستند دیگه توی راه دارن...
.
چطور میشه ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل رو فراموش کرد؟!
#-o

همون سکانس ترور خودش یه دنیا سینماست..

نمیدونم والا ترور جسی جیمز رو چند سال پیش دیدم زیاد جالب نبود برام شاید چون سنم کم بوده.
اگه درست یادم باشه اینجوری بود که استایل خاصی داشت ینی هنری بود اما محتوای خاصی نداشت.
ترنس مالیک اگه اونجور استایلی داره تو فیلم سازی خب در کنارش محتوا هم داره.
چون خیلی ها تعریف کردن شاید یبار دیگه ببینم.

میان کلامتان شکر
ولی ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل اونقدر ها هم خوب نبودا من حس می کنم بس که سینما از وسترن اسپاگتی های بی هدف و داغون پر شده بود این فیلم که نسبتا یه وسترن درست و حسابی بود خوب به چشم اومد وگرنه در اون حد هم عالی نبود فقط خوب بود
اگه اسم ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل رو بزاریم وسترن عالی پس به جویندگان و ریو براوو و مردی که لیبرتی والانس رو کشت و جانی گیتار و ... چی باید بگیم ؟

نه به خاطر فحاشی زیاد و نه خشونت، فیلم خیلی صریح درجه سنی NC-17 دریافت نمی کند؛ مثال فیلم Shame زده شد، نخست این که قصه فیلم «شرم» پیرامون فردی که اعتیاد جنسی بسیار شدیدی دارد و مک کویین در پی تمجید از ریسک بزرگش، چاره ای بر نمایش عریان این اعتیاد نداشت. شاید تنها گزینه استثنا در زمینه آثار قابل قبول NC-17 باشد. حتی سری فیلم های غیرقابل تحمل Fifty Shades of Grey درجه سنی مذکور را دریافت نکرد.

پ.ن: خبر NC-17 فیلم بلوند دامینیک، تنها در حد یک گمان باقی مانده است؛ این فیلم دست MPAA برسد، با تغییرات بسیار زیادی مواجه خواهد شد.

متاسفانه تعداد افراد ۷۰ سال به بالا توی این تاپیک کمه. در نتیجه کسی متوجه عدم حضور گیوم‌تل نشد.

در نبود جهان پهلوان گیوم‌تل، محض لودگی به پهلوان جومونگ دلاور رای دادم.

نظر واقعیم اما رابین توی کماندار نوجوان بود که عملاً همون رابین‌هوده. اما هیچ وقت مستقیم اشاره نشد که این رابین هوده (یا من یادم نیست).
بعد از اون رابین هود فک ناجور در سریال رابین هود تولید شده در شبکه آلت دست ملکه الیزابت پلید
هرچند توی اون سریال خود رابین‌هود بعد از لید ماریان کراشیان و کاراکتر ریچارد آرمیتاژ، در جایگاه سوم بود.

منم جزییات کمی از سریال گیوم تل رو هنوز بخاطر میارم.

ای کاش " آرش کمانگیر " هم توی گزینه های نظرسنجی @Jill-Valntine بود که هم برای ما ایرانی ها اهمیت زیادی داره و هم این شخصیت در انیمه معروف Fate حضور داره.
Arash

به هر حال در نبود ایشون به " رابین هود " رای دادم چون با ایشون هم خاطره های خوبی دارم:

The Adventures of Robin Hood [1938]
Robin Hood [1973]

رابین هود یه نقش کوتاه کمدی توی Shrek [2001] هم داره که مطمئنم کسی فراموش نکرده. (اونجایی که مزاحم پرنسس " فیونا " میشه :D)
دوبله فارسی اون انیمیشن (نسخه ای که هومن حاجی عبداللهی جای شخصیت شرک صحبت کرده) عالیه.

• Like
Reactions: AmirPXP and m.a.t
این گیوم تلو من 3 بار دیدم
اقا نسخه تلویزیون کامل نبود بود ؟
قسمت اخر پادشاه بده تو زندانه گفگتو فلسفی میکنه باخودش
اصلا نتیجه جنگ معلوم نشد، سرنوشت گیوم تل معلوم نشد
بعد در زندان باز شد رف بیرون:-?
الان که فک میکنم معلومه دیگه، شکست خورده میخوان اعدامش کنن:D
10 ساله فک میکردم ناقص بود
:D

این اسپین آفه درسته؟ حتما باید اون yellowstone رو دید؟ قابل تحمل هست؟
راستش نمیدونم دوست عزیز . من بصورت اتفاقی با این سریال اشنا شدم . از اونجایی هم که عاشق رد دد و جان مارستون هستم با این سریال خیلی حال میکنم .

• Like
Reactions: SiminSecret
نمیدونم والا ترور جسی جیمز رو چند سال پیش دیدم زیاد جالب نبود برام شاید چون سنم کم بوده.
اگه درست یادم باشه اینجوری بود که استایل خاصی داشت ینی هنری بود اما محتوای خاصی نداشت.
ترنس مالیک اگه اونجور استایلی داره تو فیلم سازی خب در کنارش محتوا هم داره.
چون خیلی ها تعریف کردن شاید یبار دیگه ببینم.
جالبه چون من بر عکس شم فکر می کنم فیلم های ترنس مالیک البته ترنس مالیک بعد درخت زندگی فرم و استایل داشتن ولی از نظر محتوا خیلی کمبود داشتن. ترور جسی جیمز اتفاقا محتوا کم نداشت . فقط باید انتظارمون از فیلم رو مشخص می کردیم . اگه به چشم یک اثر مثل 3:10 دقیقه به یوما یا جنگو به دیدنش بنشینیم قطعا تو ذوقمون میخوره . پیشنهاد می کنم حتما در لیست اتون قرار بدید و بعدا مجددا ببینیدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or