Movie Center

Licorice Pizza عالی بود. در حد The Master و There Will Be Blood نبود، ولی از Inherent Vice و Phantom Thread بهتر بود.
در مجموع امسال فیلم خوب و به یاد موندنی کم نداشتیم، از Green Knight گرفته تا The Worst Person in the World و Spencer، یکی از یکی بهتر و تاثیرگذارتر بودن. حالا باز بیان بگن تر خورده تو سینما :-"
خیلی ضدحاله Green Knight نامزد چیزی نشده.

در مجموع امسال فیلم خوب و به یاد موندنی کم نداشتیم، The Worst Person in the World
من این فیلمو کلا یادم رفته بود...
بعد از دیدن پست شما رفتم سراغش و اینکه چقدر خوب بود! نکته جالبش برای من به شدت قابل درک بودن شخصیت اصلی و مشکلاتش بود، حتما برای همه پیش اومده که بالاخره یه وقتی توی زندگی ندونید میخواید چیکار کنید، چه مسیری رو پیش برید و ... حالا این میتونه تو سن پایینتر باشه و مثلا انتخاب رشته تا سن های بالاتر و فرصت های شغلی و انتخاب های دیگه.

فوق العاده بود فیلم و ممنون که بهش اشاره شد :x

در فیلم راننده تاکسی اسکورسیزی چه چیزی وجود دارد که همه اهالی سینما شیفته آن هستند؟ چرا من آن هسته جذاب راننده تاکسی را کشف نکردم و احساس می کنم فیلم تاریخ مصرف دارد و اکنون گذشته است؟
قیصر سینمای آمریکا میشه گفت تا حدی. ارتش تک نفره. نسخه رئالیستی ابرقهرمان‌های کتاب‌های مصور که یک نفره علیه پلیدی و فساد دست به شورش میزنند.
برای من هم اونقدر جذاب نیست دیگه.
امروز داشتم فهرست فیلمای مورد علاقه ام رو تو لترباکس میچیدیم، راننده تاکسی رو نداشتم. خشونت فیلم برام خیلی بالاست؛ خیلی جدی و تاریکه فیلم.
و ایده اش هم الان برام جذابیتی که 7-8 سال پیش فیلم رو توی دبیرستان دیدم، نداره.
یه سری از دیالوگهاش موندگار شه فقط.

استیون نایت خالق سریال پیکی بلایندرز اعلام کرد برای قسمت پایانی این مجموعه که با یک فیلم به اتمام میرسه، تام هالند رو هم به لیست بازیگر ها اضافه کرده. تام هالند قبلا هم برای این سریال تست بازیگری داده بود.

• Like
Reactions: Evil and hitman68
استیون نایت خالق سریال پیکی بلایندرز اعلام کرد برای قسمت پایانی این مجموعه که با یک فیلم به اتمام میرسه، تام هالند رو هم به لیست بازیگر ها اضافه کرده. تام هالند قبلا هم برای این سریال تست بازیگری داده بود.
لا الا الله
ولمون نمیکنه این تام هالند
در فیلم راننده تاکسی اسکورسیزی چه چیزی وجود دارد که همه اهالی سینما شیفته آن هستند؟ چرا من آن هسته جذاب راننده تاکسی را کشف نکردم و احساس می کنم فیلم تاریخ مصرف دارد و اکنون گذشته است؟
دقیقا من همین حسو نسبت به تاکسی درایور داشتم ولی خوب نسبت به زمان خودش خوب و تازه بوده
ولی برای الان شاید جذابیت نداره
ولی گفتن این جور چیزا در مورد بعضی فیلم ها باعث جبهه گرفتن خیلیا نسبت به نظر آدم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or