Movie Center

در فیلم راننده تاکسی اسکورسیزی چه چیزی وجود دارد که همه اهالی سینما شیفته آن هستند؟ چرا من آن هسته جذاب راننده تاکسی را کشف نکردم و احساس می کنم فیلم تاریخ مصرف دارد و اکنون گذشته است؟
حالا دقیقا نمی دونم این نکته توسط همه اهالی سینما دیده شده و باعث شده که فیلم همه رو شیفته کنه. اما شخصا به نظرم راننده تاکسی به همون دلیل نزد خیلی ها محبوبه که برکینگ بد در دنیای سریال ها محبوب بود . چون نشون میداد که فردی در دل دنیای امروزی علیه چیزی که خشمگین اش میکنه عصیان می کنه و این عصیان به شکلی رئالیستیک اتفاق می افته نشون میداد یک فرد مدت ها با ملال و روزمرگی که ازش ناراضیه کنار میاد ولی دیگه کاسه صبرش لبریز میشه . بر خلاف شما من فکر نمی کنم تاریخ مصرفش گذشته باشه . کماکان که دیدیم همین چند سال پیش اومدن هسته اصلی اش رو در جوکر پیاده کردن و فیلم موفقی هم در اومد .از اون طرف در کشور خودمون هم اون فیلم خیلی دیده شد چون درونمایه اش با شرایط روز جامعه قرابت داشت . خیلی افراد درونشون یک تراویس بیکل / والتر وایت / جوکر هست و دوست دارن شرایطی پیش بیاد که منفجر بشن .این قضیه زمان و مکان خاصی نداره . با این موافقم که نمونه های بهتری با این مضمون بعد راننده تاکسی ساخته شدن که شاید کمی کیفیت فیلم رو پایین بیارن ولی خب همچنان جایگاه این فیلم پابرجاست . کماکان که الان هم هر فیلمی این موضوع رو پیاده کنه همه ناخوداگاه میگن راننده تاکسی رو کپی کردن

آخرین ویرایش:
استیون نایت خالق سریال پیکی بلایندرز اعلام کرد برای قسمت پایانی این مجموعه که با یک فیلم به اتمام میرسه، تام هالند رو هم به لیست بازیگر ها اضافه کرده. تام هالند قبلا هم برای این سریال تست بازیگری داده بود.
بسه دیگه . حالا لابد فردا میاد میگه من کار گنگستری بازی کردم اسکورسیزی گنگستری ساز خوبی هم نیست

در فیلم راننده تاکسی اسکورسیزی چه چیزی وجود دارد که همه اهالی سینما شیفته آن هستند؟ چرا من آن هسته جذاب راننده تاکسی را کشف نکردم و احساس می کنم فیلم تاریخ مصرف دارد و اکنون گذشته است؟
آقا حست کاملا درسته ... پارسال با کلی ذوق نشستم نگاه کردم تموم که شد همون حالت سیامک انصاری رو داشتم که با ناامیدی تو دوربین نگاه میکنه

• Like
Reactions: Origami 2008
دوستان برای دیدن scream باید قدیمیا رو هم دید؟
البته من دیدمشون ولی هیچی یادم نیس
به نظر من همون شماره 1 روببینی کافی هستش چون بیشتر ارتباط نسخه جدید با شماره اول هست البته نبینیش هم به اون صورت مشکلی پیش نمیاد

• Like
Reactions: hitman68
دوستان برای دیدن scream باید قدیمیا رو هم دید؟
البته من دیدمشون ولی هیچی یادم نیس
اگه دیدی و یادت نیست که همین آخریو ببینی جوابه
اگه ندیدی قسمت 1
نهایت 2 قسمتو ببینی کافیه
باقی کپی پیسته
قسمت آخر بیشتر برگشت به سمت نسخه 1

• Like
Reactions: hitman68
تریلر فیلم دیدم فر خوردم انصافا حق فیلم 11 از 10 ه نه 10 از 10 که این دوستمون داده 🤣

فیلمش خیلی با حاله
اگه یذره تخیلی میرسه به خاطر اینکه مثل ماتریکس 4
کل فیلم یه بازیه
در کل سرگرم شدم وخیلی حال کردم با فیلم

خیلی فیلم درجه سه چهاری میخوره
خصوصا جلوهای ویژش و اکت بازیگرا تو افسایده
مهم اینکه ادم بتونه با فیلم ارتباط بگیره
انصافا با دیدن این بیشتر از خیلی فیلم ها حال کردم
من اینو چند بار نصفه دیدم (چون توی tv دیدم و فایل شو نداشتم )تا این که بالاخره کامل دیدمش هر دفعه که نصفه دیدم جذابیت خودش رو حفظ کرده بود .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or