Movie Center

خب من از دوستان در مورد اسپایدر من ها به جهت ترتیب تماشا راهنمای خواستم و دوستان هم راهنمایی کردن. اما دیدم خیلی قسمت باید ببینم و گفتم پس ولش کن :D
برای همین میرم سراغ سبک مورد علاقه ام:Thumbup:
توی ژانر روانشناختی یا فیلم های مثل identity , glass , Split , 1408 یا سریال mindhunter و... اگر دوستان هر چیزی که میدونن معرفی کنن لطفا:D

• Like
Reactions: hitman68
تعریف جوکر خیلی شنیدم و رفتم قسمت اول از فصل اول دیدم
.واقعا خیلی بیمزه و مسخره بود
حتی یه لبخند نزدم
کلا اینطوریه یا این قسمت داغون بود؟
به نظر من فقط فصل ۱ خوب بود اونم یه بخش هاییش . بقیه ش زباله...

• Like
Reactions: hitman68
سلام دوستان دنبال یه فیلمی هستم نمیتونم اسمش رو پیدا کنم چون ایناج حرفه ای زیاده گفتم شاید کسی اسمش رو بدنه
داستان از این قراره
*یک دختر بچه 10 ساله میره اداره پلیس یه cd میده به یه خانوم که نشون میده مادرش پرستارش رو کشته
مادر دختره مافیایی هست و بعد از فهمیدن این جریان قصد کشتن بچه رو میکنه
صحنه معروفش توی یه متل هست که درگیری میشه و پدر دختره میاد میذارش توی وان و خودش یه تنه همه رو شتک میکنه
ته فیلم هم به ریو برزیل ختم میشه
رفقا اسم فیلم حیثیتی هست برام اگرکسی دیدش میشه اسمش رو بگه
ممنونم

b374340_.jpg

خانوم فلورنس پیو به تیموتی شالامی و زندیا در فیلم Dune: Part 2 پیوست. اکران 28 مهر 1402 😶

تحریم روسیه فکرکنم!
روزگار جالبی داریم . یک سری افراد به یک دلیل انسان دوستانه یعنی دفاع از حقوق مردم یک کشور فعالیت های نژادپرستانه می کنن و دست به اقداماتی میزنن که بوی نسل کشی داره . کلا هرچی که روسی باشه رو دارن پاک می کنن . لابود بعدش می خوان کل کتاب های امثال داستایوفسکی و ... رو هم جمع کنن . حالا تحریم هایی که تاثیرش رو روی اقتصاد و ابعاد دیگه ی این کشور داره منطقیه . ولی آخه فیلم های یک کارگردان فقید که سال ها پیش از این ماجراها فوت کرده و یکی از بزرگان سینماست رو پاک کنید چه تاثیری داره ؟ خوبه طرف فیلم هاش هم سفارشی نبوده . این سایت امسال سوژه خنده است فقط

روزگار جالبی داریم . یک سری افراد به یک دلیل انسان دوستانه یعنی دفاع از حقوق مردم یک کشور فعالیت های نژادپرستانه می کنن و دست به اقداماتی میزنن که بوی نسل کشی داره . کلا هرچی که روسی باشه رو دارن پاک می کنن . لابود بعدش می خوان کل کتاب های امثال داستایوفسکی و ... رو هم جمع کنن . حالا تحریم هایی که تاثیرش رو روی اقتصاد و ابعاد دیگه ی این کشور داره منطقیه . ولی آخه فیلم های یک کارگردان فقید که سال ها پیش از این ماجراها فوت کرده و یکی از بزرگان سینماست رو پاک کنید چه تاثیری داره ؟ خوبه طرف فیلم هاش هم سفارشی نبوده . این سایت امسال سوژه خنده است فقط
قضیه تحریم نیست جدیدا یه تغییراتی تو الگوریتم و این داستاناش داده که باعث شده ده پونزده تا فیلم جدید بیان تو لیست و ده پونزده تا خارج بشن، یکیشونم استاکر بوده.
وگرنه چندتا برگمن و فیلم کره ای هم حذف شده، از طرف دیگه فیلم روسی Come and see هنوز هست.
در کل لیست مهمی نبود هیچوقت که بخواد اهمیت داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or