Origami 2008
عضو تحریریه
به نظر من فقط فصل ۱ خوب بود اونم یه بخش هاییش . بقیه ش زباله...تعریف جوکر خیلی شنیدم و رفتم قسمت اول از فصل اول دیدم
.واقعا خیلی بیمزه و مسخره بود
حتی یه لبخند نزدم
کلا اینطوریه یا این قسمت داغون بود؟
فصل اول کامل دیدم و فصل سوم یه قسمتبه نظر من فقط فصل ۱ خوب بود اونم یه بخش هاییش . بقیه ش زباله...
چرا؟مثل اینکه IMDB فیلم های تارکوفسکی رو از 250 فیلم برتر حذف کرده!
روزگار جالبی داریم . یک سری افراد به یک دلیل انسان دوستانه یعنی دفاع از حقوق مردم یک کشور فعالیت های نژادپرستانه می کنن و دست به اقداماتی میزنن که بوی نسل کشی داره . کلا هرچی که روسی باشه رو دارن پاک می کنن . لابود بعدش می خوان کل کتاب های امثال داستایوفسکی و ... رو هم جمع کنن . حالا تحریم هایی که تاثیرش رو روی اقتصاد و ابعاد دیگه ی این کشور داره منطقیه . ولی آخه فیلم های یک کارگردان فقید که سال ها پیش از این ماجراها فوت کرده و یکی از بزرگان سینماست رو پاک کنید چه تاثیری داره ؟ خوبه طرف فیلم هاش هم سفارشی نبوده . این سایت امسال سوژه خنده است فقطتحریم روسیه فکرکنم!
قضیه تحریم نیست جدیدا یه تغییراتی تو الگوریتم و این داستاناش داده که باعث شده ده پونزده تا فیلم جدید بیان تو لیست و ده پونزده تا خارج بشن، یکیشونم استاکر بوده.روزگار جالبی داریم . یک سری افراد به یک دلیل انسان دوستانه یعنی دفاع از حقوق مردم یک کشور فعالیت های نژادپرستانه می کنن و دست به اقداماتی میزنن که بوی نسل کشی داره . کلا هرچی که روسی باشه رو دارن پاک می کنن . لابود بعدش می خوان کل کتاب های امثال داستایوفسکی و ... رو هم جمع کنن . حالا تحریم هایی که تاثیرش رو روی اقتصاد و ابعاد دیگه ی این کشور داره منطقیه . ولی آخه فیلم های یک کارگردان فقید که سال ها پیش از این ماجراها فوت کرده و یکی از بزرگان سینماست رو پاک کنید چه تاثیری داره ؟ خوبه طرف فیلم هاش هم سفارشی نبوده . این سایت امسال سوژه خنده است فقط