Movie Center

متاسفانه خبر رسید ویلیام هرت بازیگر مطرح و قدیمی سینما فوت کرد . روحش شاد . یکی از بازیگران توانا در نقش شخصیت های منفی و مشکل دار بود
چند فیلم مطرح مرحوم که نقش آفرینی موفقی در اون ها داشت :
body heat
a history of violence
vantage point
dark city
mr brooks
big chill
broadcast news

متاسفانه خبر رسید ویلیام هرت بازیگر مطرح و قدیمی سینما فوت کرد . روحش شاد . یکی از بازیگران توانا در نقش شخصیت های منفی و مشکل دار بود
چند فیلم مطرح مرحوم که نقش آفرینی موفقی در اون ها داشت :
body heat
a history of violence
vantage point
dark city
mr brooks
big chill
broadcast news
اخرين فيلمي كه ازش ديدم توي نقش مربي واليبال و پدر دختره توي فيلم miracel season بود كه خيلي خوب ايفا كرده بود .

309110_front.jpg

نسخه 4K قسمت اول پدرخوانده هم ریلیز شد (یعنی در واقع وارد شبکه پایرسی شد!) قسمتای بعدی هم همین روزا میاد
زحمت خیلی زیادی برای بازسازی و اصلاح تصویر این سه گانه شده (بیش از هزاران ساعت!)
به نقل از سایت بلوری:
  • Over 300 cartons of film were scrutinized to find the best possible resolution for every frame of all three films.​
  • Over 4,000 hours were spent repairing film stains, tears, and other anomalies in the negatives.​
  • Over 1,000 hours were spent on rigorous color correction to ensure the high dynamic range tools were respectful of the original vision of Coppola and cinematographer Gordon Willis.​
  • In addition to the 5.1 audio approved by Walter Murch in 2007, the original mono tracks on The Godfather and The Godfather: Part II have been restored.​
لینک مقایسه تصویر

نسخه 4K فیلم پیشنهادیه که نمی تونید ردش کنید :D

واقعا فلسفه دیدن فیلم با کیفیت پرده رو نفهمیدم
واقعا یه دنیا فرقه بینشون
مثال بارزش تریلر این فیلم
آدم اصلا رغبت نمیکنه ببینه فیلمو وقتی تریلرو میبینه

حالا همون فیلم کاملش با کیفیت 1080 (دقیقه 2:43 بزنید با ثانیه 1 تریلر زمین تا اسمون فرقشه ) (یا دقیقه 40:40 فیلم با تریلر 0:33 ثانیه قیاس کنی تاثیرش زمین تا آسمونه)

من یه نسخه پرده ای دیدم کاملا واضح بودش هیچ مشکلی نداشت:D اتفاقا فیلم صحنه های روز کم نداره
45 روز وایمیستادی دیگه، مثل No way home هم اسپویل محور نیست، مثل برق و باد زمان میره کیفیت خوبش میاد. آخه یکی از خفن ترین نکته های فیلم، فیلمبرداری محشرشه. حیفه واقعا.:D

45 روز وایمیستادی دیگه، مثل No way home هم اسپویل محور نیست، مثل برق و باد زمان میره کیفیت خوبش میاد. آخه یکی از خفن ترین نکته های فیلم، فیلمبرداری محشرشه. حیفه واقعا.:D
من کلا این عادت کثیف رو دارم و کاریش نمیشه کرد:دی البته میگم این نسخه ای که من دیدم حداقل قابل دیدن بود و اتفاقا از فضا سازی و فیلم برداریش هم لذت بردم، ولی محتوای فیلم اونقد برام جذاب نبود متاسفانه و یه جاهایی هم حوصله سر بر بود:(

من کلا این عادت کثیف رو دارم و کاریش نمیشه کرد:D البته میگم این نسخه ای که من دیدم حداقل قابل دیدن بود و اتفاقا از فضا سازی و فیلم برداریش هم لذت بردم، ولی محتوای فیلم اونقد برام جذاب نبود متاسفانه و یه جاهایی هم حوصله سر بر بود:(
از یکی دیگه از بچه ها هم شنیدم انتظارات رو پایین بیارم، در حد اون هایپ اولیه امون نیست.:(

کسی ‌After Yang رو ندیده؟ هیچ‌جا هیچ حرفی ازش نیست :دی یکی از بهترین فیلم‌های چند سال اخیر بود. بااین‌که به‌ظاهر با Columbus متفاوت بود، اما در باطن مثل همون عمیق و دوست‌داشتنی. Kogonada یه مینی‌سریال هم در راه داره به اسم Pachinko که اقتباسی از کتابی با همین نامه؛ خیلی منتظرم ببینم باز هم شگفت‌زده می‌شم یا نه :دی

• Like
Reactions: ShahryR and Anakin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or