Movie Center

دوستان لطفا پست های مربوط با آثار دی سی و مارول رو تو تاپیک های مربوط به خودشون ارسال کنید.

من از بعضی از دوستان تعجب میکنم، پست رو انتقال میدم و بازهم نوتفیکشن از تاپیک مربوطه براش میاد، اما بازهم برمیگردن به تاپیک مووی سنتر! :|

اون ۲ تاپیک رو راه اندازی کردیم که به خیالت راحت و بدون هیچ گونه اسپویل (البته اسپویل تا آخرین اثر پخش شده آزاده) در مورد فیلم و سریال های ابرقهرمانی و حتی کامیک هاشون صحبت کنید.

لطفا رعایت کنید.

فیلم نمره زیر ۶ نمی بینم اونم فقط کیفیت وب دی ال به بالا

خود من که نمرات برام مهم نیست، اما کیفیت WEB-DL می بینم و اگر از فیلم خوشم اومد و واقعا ارزششو داشت، بلوری رو آرشیو میکنم.

فیلم نمره زیر ۶ نمی بینم اونم فقط کیفیت وب دی ال به بالا ( در جهت تکمیل نظرسنجی)
حالا ایشون میگن فیلم زیر 6 نمی بینه گفتم این تجربه شخصی رو بگم که اگر صرفا بر اساس نمرات IMDb فیلمیو برای دیدن یا ندیدن انتخاب می کنید (البته که کار غلطیه :p)، علاوه بر نمره کلی فیلم یه فیلتر دیگه هم بهش اعمال کنید، اونم اینکه برید بخش User Reviews و نظراتو بر اساس Helpfulness مرتب کنید، ده بیست تا نظر اولو بخونید (اگه انگلیسی تون خوب نیست یا حوصله ندارید لااقل امتیازایی که دادنو یه میانگین بگیرید!!) مطمئن باشید که خیلی خیلی بهتر دستتون میاد که فیلم خوبه یا نه. چرا؟ چون افرادی که میان بخش یوزر ریویو وقت میذارن نقد می نویسن یا نظرشونو میگن به نظر من فیلم بین های حرفه ای تری هستن تا کسی که فقط یه ایمیل ساخته یه امتیاز خشک و خالی به فیلم داده و رفته، از طرف دیگه ام چون بر اساس Helpfulness مرتب شده خیلیای دیگه هم نظر این فردو تایید کردن (یا به عبارت فرومی لایک زدن پای نظرش!)
مثالای زیادی هستن که امتیاز کلی فیلم بالاست اما وقتی نظراتو افراد به همون ترتیبی که گفتم بخونید می بینید که فیلم کاملا اور ریت هست و بر عکس.
مسلما هیچوقت نمیشه ندید پرونده یه فیلمو پیچید و بالاخره سلیقه و انتظارات افراد زمین تا کره ماه با هم فرق می کنه اما این روش برای حداقل من خیــلی جواب داده :D

آخرین ویرایش:
کره جنوبی استاد ساخت فیلم های اکشن جنایی انتقامی هست . سال ۲۰۲۱ فیلم خوبی عرضه کرده ؟؟؟
مثل Yellow sea . I saw the devil . Man from Nowhere . Chaser . No Tears for the Dead . Suspect
بهترین فیلم 2021 کره Midnight بود.

امتیازات IMDB معیار بدی برای دیدن فیلم نیست به نظرم از 5.5 به بالا رو از نظر محبوبیت و گیشه باید دید و خود شخص نظر اخر بده اما و اما اگر دیدید فیلمی ساخت فرانسه هست با امتیاز بالای 9 و متای بالا 8 و هشت نخ طلای کن برده و توی ژانرش هر چیزی غیر از اکشن زده به هیچ عنوان سمتش نرید :)) چون اون عنوان یک عنوان کاملا از دماغ فیل افتاده و چرت هست و مردم هم بخاطر کلاس کار بهش امتیاز بالا دادن :))

UN: آن هایی که به گزینه سوم رای دادند، متاپرست و تومیتوپرست هستند!
خب درسته همیشه قابل اطمینان نیست اما جایگزین این کار چیه؟
اگه به متا و اینا اعتنا نکنیم ینی باید هر فیلم مضخرفی رو دانلود کنیم اونم با این اینترنت گرون
بعد هر کدوم رو نیم ساعت نگاه کنیم تا بفهمیم مضخرفه و پاکش کنیم؟
من ترجیح میدم به همون متا و کاندیدای جوایز و ... نگا کنم که حداقل 90 درصد مواقع کلاه سرم نره:)
در حالت عادی بعید میدونم فیلمی که متای 40-50 گرفته قابل تحمل باشه، مگر موارد استثنایی و کمیاب

خب درسته همیشه قابل اطمینان نیست اما جایگزین این کار چیه؟
اگه به متا و اینا اعتنا نکنیم ینی باید هر فیلم مضخرفی رو دانلود کنیم اونم با این اینترنت گرون
بعد هر کدوم رو نیم ساعت نگاه کنیم تا بفهمیم مضخرفه و پاکش کنیم؟
من ترجیح میدم به همون متا و کاندیدای جوایز و ... نگا کنم که حداقل 90 درصد مواقع کلاه سرم نره:)
در حالت عادی بعید میدونم فیلمی که متای 40-50 گرفته قابل تحمل باشه، مگر موارد استثنایی و کمیاب

این بحث میتوان از چند نکته بررسی کرد:

نخست املای صحیح واژه «مضخرف»، «مزخرف» است. :D
پیرامون نظر شما، بیننده، بهترین منتقد سینما است و کسی که عاشق ذات و اصالت سینما باشد، به تماشای هر فیلم درحال جریان (Mainstream) رضایت می دهد و پس از پایان، احساس نمی کند که وقتش را هدر داده است. از نظر من، آن هایی که بلیط خریداری می کنند و می روند تمام فیلم های جشنواره های مختلف (به عنوان مثال جشنواره فجر) را می بینند، از آن دسته افرادی هستند که از تماشای فیلم تا پایان احساس رضایت پیدا می کنند و پس از پایان، نظرات خود را پیرامون آن چیزی که دیده اند، ابلاغ می کنند. در حالی که نصف آثار جشنواره های مختلف ضعیف هستند. کاری که چند سالی است @Dinosaur انجام می دهد و من شیفته علاقه او نسبت به پیگیری جشنواره فجر و با لذت وقت گذاشتنش برای تماشای تمامی آثار و سپس نگارش یادداشت های طویل او در تاپیک «ارزیابی فیلم ها» هستم (کاری که ای کاش من می توانستم انجام دهم). کاری که حتی @.::PUИK::. هم انجام می دهد - در روزهایی که اکثرا به دنبال فیلم های جدید و Oscar Bait هستیم، ایشان می رود فیلم های عتیقه و ناشناخته را تماشا می کند و یادداشت هم درموردشان می نویسد. کاری ایشان از نظر من جالب است. از سوی دیگر، بحث علاقه به یک ژانر و یک بازیگر مطرح می شود. می دانیم که بروس ویلیس سالی نزدیک به 15 فیلم بازی می کند و همه از همان نگاه به پوستر اثر، از تماشای فیلم های وی سرباز می زنند. از نظر من، کسی که عاشق بروس ویلیس است، نگاهی به حتی گذرا به امتیازهای فیلم نمی کند. من هم از تماشای فیلم های اسلشر سیر نمی شوم، به امتیازها کاری ندارم، می بینم و پس از پایان درموردشان قضاوت می کنم. (تمامی دنباله های کلاسیک اره برقی در تگزاس بد هستند اما دانلود کردم، تماشا کردم و بعد به نکوهش آن ها پرداختم).

مبحث دیگر که فرموده اید، گرانی اینترنت بود. نمی دانم که از طرح ویژه همراه اول اطلاع دارید یا خیر. زیاد از جزئیات طرح آگاهی ندارم ولی از آن طرحی صحبت می کنم که از ساعت 1 شب الی 11 صبح، اینترنت رایگان دارد. قیمت هم فکر کنم 20 هزار تومان است. به تقریب یک سالی است که از این طرح استفاده می کنم و از نظر کیفیت رضایت کافی دارم. خرید طرح مذکور، کمی هزینه اینترنت منزل از بعد دانلود محتوا را کاهش داده است.

چهارمین مبحث این است که نگاه به امتیازات و نظرات مثبت و منفی منتقدان در سایت هایی نظیر «راتن»، «متاکریتیک» و حتی «لترباکس» (لترباکس تنها برای آرشیوسازی خوب است، هرگز به امتیازاتی که کاربران می دهند علاقه نشان نداده ام) پیش از تماشای فیلم، یک تاثیر (حس خوش بینی یا بدبینی کاذب) در ذهن شما نقش می بندد. یک متای بالای 90 و سبز رنگ، دید شما را حتی در حین تماشای فیلم، مخدوش می کند. مانند فیلم Memoria که امسال اکران شد و فیلم Elephant گاس ون سنت که نخل طلای کن سال 2003 را برنده شد.

کسی که عاشق ذات و اصالت سینما باشد، به تماشای هر فیلم درحال جریان (Mainstream) رضایت می دهد و پس از پایان، احساس نمی کند که وقتش را هدر داده است.
من این کارو درک نمیکنم میشه گفت ترجیحات شخصی هست بعضی ها میتونن فیلم بیخود رو تحمل کنن تا آخر بعضی ها نمیتونن، چون آدم این آپشن رو داره که بلند شه بره بیرون از سینما یا از فیلم خارج شه :D . این که مثلا همه فیلمای ایرانی جشنواره فلان یا هر فیلم مین استریم که میاد ببینیم برام عجیبه.
شاید بقول شما علاقه بیش از حدی به سینما میخواد.
لدر باکسدم آره امتیازات خیلی بیخوده معمولا (مث imdb زیاد فرقی ندارن ازین نظر) ولی لیستاش عالیه برا معرفی فیلم و همچنین پیشنهادات دوستان که آدم اونجا میبینه.

پیش از تماشای فیلم، یک تاثیر (حس خوش بینی یا بدبینی کاذب) در ذهن شما نقش می بندد.
منم به این اثر توجه کردم ولی فقط همون نیم ساعت اوله این خوش بینی یا بدبینی (گرچه برای من همونم نیست مگر کارگردان مورد علاقه ای باشه)، بعدش دیگه تجربه شخصی آدم واضح میشه و نظر خودت شکل میگیره.

• Like
Reactions: Syamak88088

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or