Movie Center

photo-2022-03-19-21-24-40.jpg

پر سلبریتی ترین دادگاه تاریخ برگزار می شود!

دادگاه جانی دپ و امبر هرد بزودی برگزار میشود که در این دادگاه ایلان ماسک، جیسون موموآ، پل بتانی و جیمز فرانکو حضور دارند، طبق گزارشات، شواهد جانی دپ به شدت دسته اول و محکم هستند.

پ.ن: امیدوارم هر چه سریع تر به نفع استاد تموم بشه و بازگشتش رو تمام و کمال به دنیای سینما شاهد باشیم.

photo-2022-03-19-21-24-40.jpg

پر سلبریتی ترین دادگاه تاریخ برگزار می شود!

دادگاه جانی دپ و امبر هرد بزودی برگزار میشود که در این دادگاه ایلان ماسک، جیسون موموآ، پل بتانی و جیمز فرانکو حضور دارند، طبق گزارشات، شواهد جانی دپ به شدت دسته اول و محکم هستند.

پ.ن: امیدوارم هر چه سریع تر به نفع استاد تموم بشه و بازگشتش رو تمام و کمال به دنیای سینما شاهد باشیم.
این پل بتانی مگه کاری کرده با امبر هرد؟

• Like
Reactions: TheGodfather
این پل بتانی مگه کاری کرده با امبر هرد؟
شک دارم حضور تو این دادگاه لزوما به معنی ارتباط بین امبر با فرد باشه .این طوری باشه نصف هالییود اعم از زن و مرد و دوگانه سوز و ... باید بیان :)) . حالا جدا از شوخی اگه هر کدوم قرار بود بیان کارا دلیوین باید باشه . رابطه اش با امبر خوبه و یک دوره شایعاتی درباره رابطشون بوده .جیسون موموآ هم شک دارم داستان داشته باشه .

collection_4901_1082.png

سال نو همگی مبارک.<:-P

امیدوارم خودتون، خانواده گرامیتون عمری طولانی همراه با سلامتی داشته باشید و در کنارش، فیلم و سریال فراموش نشه! :D:x:-bd

و منم از این بعد سعی میکنم که نظرسنجی های پر از «خین خین ریزی» براتون آماده کنم!:D

نسخه ۲۰۱۱؛ شاید اگر فیلم ۲۰۱۱ را ابتدا دیده باشید و بعد به سراع نسخه ۱۹۸۲ بروید، متوجه می‌شوید که پریکوئل سال ۲۰۱۱ آن چنان بد نیست! کارگردان نروژی به خوبی توانسته است جزئیات حوادث پیش از فیلم ۱۹۸۲ را خلق و به تصویر کشاند. پروتاگونیست قصه زن اما نزدیک‌ترین قهرمان به الن ریپلی بیگانه است. حتی اثر مذکور بخش‌های مجهولات فیلم کارپنتر را حل می‌نماید. فیلم در دوره‌ای ساخته شده است که سینمای ابرقهرمانی و سینمای علمی تخیلی، بالاترین سطح از جلوه‌های ویژه را به کار می‌بردند. پس کمی جلوه ویژه می‌تواند در ذوق بیننده بزند. پایان فیلم که اتصالی به فیلم کارپنتر است، به خوبی ترسیم شده است. یک اثر متوسط که حداقل یک پایان عالی دارد!

جز فیلم های هست که بشدت در حقش اجحاف شده بود؛ گوتی نبود، اما لایقتش هم این نبود که اون زمان بشدت کوبیده بشه!

• Like
Reactions: Origami 2008

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or