Movie Center

۳. اصغر فرهادی هم در مورد مسائلی مثل گورخواب‌ها صحبت کرد، هم در مورد اتفاقات ۹۶ بیانیه داد. راجع به اتفاقات ۹۸ هم سکوت نکرد و بعدش هم راجع به فاجعه هواپیما گفت. به حد کافی هم از جاهای مختلف مثل اینجا فحش خورد که چرا داره اعتراض می‌کنه و چه اهداف شومی داره.
صحبت کردن در مورد این مسائل تا زمانی که یک خط قرمز مشخص شده رو رد نکنی پشیزی ارزش نداره و با چند تا جمله چند پهلو که مشخص کننده افکار شخص نیست نمیتونه خودش رو به مردم بچسبونه !!! هی توییت احساسی بزنه
"با مردم چه می‌کنید؟ کدام روزنه را برای شنیدن صدای مردم باز گذاشته‌اید؟و ..... " خب ؟؟؟؟ به کی میگی اینارو ؟ هدف کیه ؟ مردم که اینارو میدونن !! میری جشنواره فجر اونجا بگو ببینیم حرف حسابت چیه !!
مهران مدیری هم در مورد خیلی از مشکلات طنز تلخ ساخته و اتفاقا برای سرگرم کردن مردم خیلی هم مورد احترام حکومت هست !!! چه راهی بهتر از فروکش احساسات مردم با استفاده از سلبریتی های به ظاهر منتقد !!!!!!!

سینمای ایران از سر تا پاش مشخصه که چیه و فرهادی هم تافته جدا بافته نیست.

در مورد اصغر فرهادی:
۱. زمانی که فضای مجازی مثل امروز نبود که هر هفته کمپین «نه به اعدام» راه بیفته و در مورد این قضیه صحبت بشه، اصغر فرهادی فیلم «شهر زیبا» رو ساخت. در مورد یه نوجوون که مرتکب قتل شده و به خاطر سن کم، نمی‌شه اعدامش کرد ولی انداختنش توی زندان تا به سن قانونی برسه و بره اون دنیا. فرهادی توی این فیلم، حرف‌هایی رو زد که سال‌ها بعد یه عده تازه دارن می‌زنن.
شهر زیبا مال زمانی هست که ملت می‌رفتن به لوده‌بازی‌های یه عده توی «توکیو بدون توقف» و «کما» می‌خندیدن تا تبدیل به پرفروش‌ترین فیلم‌های سال بشن. دورانی که یه مدت بعد، «اخراجی‌ها» اثر فاخر مسعود ده‌نمکی، چماق به دست سابق از راه رسید و با استقبال پرشور مردم، اسمش در کتاب رکوردهای سینمای ایران ثبت شد. حالا خیلی از همون مردم که با فیلم ده‌نمکی (دقت کنین، ده‌نمکی!) قهقهه زدن، فرهادی رو می‌کوبن.
نمی‌دونم چرا اصلاً سراغ ۲۰ سال پیش رفتم! همین امسال، زمانی که اصغر فرهادی توی فیلم «قهرمان» سراغ انتقاد از سیستم زندان‌ها می‌ره و هم شرایط بد زندان‌ها (ماجرای خودکشی یک زندانی) رو مطرح می‌کنه و هم اخلاق مسئولین زندان رو مورد نقد قرار می‌ده، مردم عزیز می‌رن فیلم «دینامیت» رو می‌بینن و موقع خروج از سالن سینما هم وارد توئیتر می‌شن و یه فحشی به فرهادی می‌دن، چون لایک داره.
۲. شاید تا یک سال پیش، خیلی‌ها نمی‌دونستن محمد رسول‌اف دقیقاً کیه. احتمالاً همین الآن هم خیلی‌ها خبر ندارن که سال ۹۸ وقتی رسول‌اف به خاطر حکمش به دادگاه انقلاب رفت، اصغر فرهادی یکی از افرادی بود که برای حمایت ازش رفت اونجا.
رسول‌اف یکی از افرادی بود که باعث شد حمله به فرهادی شدت بگیره. چطوری؟ با طرح این مسأله که چرا از امیر جدیدی به عنوان بازیگر فیلم «روز صفر»، محصول وزارت اطلاعات توی فیلمش استفاده کرده. طنز روزگار اینه که رسول‌اف، همین آدم به ظاهر شاکی و سلبریتی یک‌شبه، خودش قبل از فرهادی سراغ این کار رفته بوده. ولی خب ۹۰٪‌ مردم از این قضیه خبر ندارن و فقط هر چیزی رو که بشنون، به‌به و چه‌چه می‌کنن و امثال رسول‌اف هم خوب بلد هستن از این موج‌های احساسی سوءاستفاده کنن و یه دفعه از یه فرد نه‌چندان سرشناس، تبدیل بشن به ستاره فضای مجازی.
رسول‌اف کسی هست که توی فیلم «لِرد» از سودابه بیضایی استفاده کرده بود. سودابه بیضایی کیه؟ بازیگر سریال «آسمان من». سریال آسمان من چیه؟ یکی از تولیدات موسسه «اوج»، وابسته به سپاه که از شبکه وزین «افق» پخش می‌شد! یعنی طرف خودش از بازیگری استفاده کرده بوده که توی سریال اوج، اون هم برای شبکه افق کار می‌کرده و بعد حمله کرده به فرهادی بابت استفاده از امیر جدیدی. ایول، بریم زیر توئیتش لایک بزنیم و بگیم چقدر تو حقیقت‌گو هستی!
۳. اصغر فرهادی هم در مورد مسائلی مثل گورخواب‌ها صحبت کرد، هم در مورد اتفاقات ۹۶ بیانیه داد. راجع به اتفاقات ۹۸ هم سکوت نکرد و بعدش هم راجع به فاجعه هواپیما گفت. به حد کافی هم از جاهای مختلف مثل اینجا فحش خورد که چرا داره اعتراض می‌کنه و چه اهداف شومی داره.
ملت شریف ایران همه اینا رو فراموش کردن و به این نتیجه رسیدن که چون فرهادی به فاصله چند ساعت بعد از کشته شدن مردم خوزستان توی جشنواره کن چیزی نگفته، مزدور هست. فرهادی یه دفعه تبدیل شد به یه هدف قشنگ که هر کی از راه می‌رسه، یه چیزی سمتش پرتاب کنه. این جور موج‌ها هم که راه می‌افته، همه باید سوار بشن و مسابقه بذارن برای کوبیدن طرف، چون لایک داره و باعث محبوبیت می‌شه و به قول معروف «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو».
می‌دونم الآن جَو جوری هست که باید فقط به فرهادی حمله کرد و اگه کسی چیز دیگه‌ای بگیره، ماله‌کش و وابسته و... هست. ولی عیبی نداره، ترجیح می‌دم نظر واقعی خودم رو بگم به جای اینکه از ترس قضاوت‌های بقیه سکوت کنم و هر موجی راه می‌افته، سوارش بشم که از بقیه عقب نمونم؛ موجی که بعید نیست دو روز دیگه به اینجا برسه که یکی بیاد بگه فرهادی ۱۰ سال پیش به من تجاوز کرده و همه هم دنبالش بگن «بله، بله، ما مطمئن بودیم که فرهادی اهل تجاوز هم هست.»
---------------------
من از فیلم قهرمان به اندازه کارهای قبلی فرهادی خوشم نیومد و به نظرم ضعیف‌تر از اون‌ها بود (به جز «همه می‌دانند» که ضعیف‌ترین کارش هست از دید من)، ولی تشابه ماجراهای فیلم و اتفاقات این چند ماه واقعاً برام جالب بود. یعنی رسماً شبیه یه پیش‌گویی بود و از این نظر فیلم برام جایگاه خاصی داره.
داداش اینا هیچی نیست
نظرت درمورد مهران مدیری چیه؟
بخوای اثار و حرفای انتقادیشو بنویسی تو چند صفحه تاپیک جا نمیشه.
کل محبوبیت خودش و اثارش بخاطر همین انتقاداتش به سیستم بود ولی اخرش معلوم شد خودش با تاریک ترین بخش های همون سیستم در ارتباطه.
چیزی که کاملا مشخص شده اینه تا از خودشون نباشی نمیتونی حرف بزنی فیلم بسازی اکران کنی بفرستی برا اسکار.

گند سینمای ایران که خیلی وقته درومده نمیدونم چطور شما ندیدی یا نمیخوای ببینی
این جماعت نونشون رو تو خون من و شما میزنن ارزش همین بحث کردن هم نداره چه برسه بخوای ازشون دفاع کنی.

داداش اینا هیچی نیست
نظرت درمورد مهران مدیری چیه؟
بخوای اثار و حرفای انتقادیشو بنویسی تو چند صفحه تاپیک جا نمیشه.
کل محبوبیت خودش و اثارش بخاطر همین انتقاداتش به سیستم بود ولی اخرش معلوم شد خودش با تاریک ترین بخش های همون سیستم در ارتباطه.
چیزی که کاملا مشخص شده اینه تا از خودشون نباشی نمیتونی حرف بزنی فیلم بسازی اکران کنی بفرستی برا اسکار.

گند سینمای ایران که خیلی وقته درومده نمیدونم چطور شما ندیدی یا نمیخوای ببینی
این جماعت نونشون رو تو خون من و شما میزنن ارزش همین بحث کردن هم نداره چه برسه بخوای ازشون دفاع کنی.
ممنون که شما و یکی دیگه از دوستان به این نکات اشاره کردید.
اما گویا دوستانی هستند در این تاپیک که از لابی‌ها و کثافت سینمای نفتی ایران خبر ندارن و دقیقا مثل اصلاح طلب‌ها دلخوشن به اصلاح سیستم و به به همه چی گل و بلبله!!!!
اگه من و شما هم در این تاپیک داریم در مورد این فساد سیستماتیک حرف میزنیم شک نکن میگنن تاثیر گرفته از توئیتریم!!(هرچند من اصلا توئیتر و اینستاگرام ندارم) یا ممکنه بهمون بگن برانداز و هزار چرت و پرت دیگه!
اما اگه بقیه‌ی عزیزان اون نقاب امید واهی و بهشت گونه رو برای دقایقی از روی صورت بردارن و یه نگاهی به گذشته بندازن متوجه میشن همون استاد فقید(به کنایه نگفتم) کیارستمی هم با همکاری این و اون فیلماش رفتن به جشنواره‌ها!
هرچند کیارستمی لااقل یه هنر داشت...

در مورد اصغر فرهادی:
۱. زمانی که فضای مجازی مثل امروز نبود که هر هفته کمپین «نه به اعدام» راه بیفته و در مورد این قضیه صحبت بشه، اصغر فرهادی فیلم «شهر زیبا» رو ساخت. در مورد یه نوجوون که مرتکب قتل شده و به خاطر سن کم، نمی‌شه اعدامش کرد ولی انداختنش توی زندان تا به سن قانونی برسه و بره اون دنیا. فرهادی توی این فیلم، حرف‌هایی رو زد که سال‌ها بعد یه عده تازه دارن می‌زنن.
شهر زیبا مال زمانی هست که ملت می‌رفتن به لوده‌بازی‌های یه عده توی «توکیو بدون توقف» و «کما» می‌خندیدن تا تبدیل به پرفروش‌ترین فیلم‌های سال بشن. دورانی که یه مدت بعد، «اخراجی‌ها» اثر فاخر مسعود ده‌نمکی، چماق به دست سابق از راه رسید و با استقبال پرشور مردم، اسمش در کتاب رکوردهای سینمای ایران ثبت شد. حالا خیلی از همون مردم که با فیلم ده‌نمکی (دقت کنین، ده‌نمکی!) قهقهه زدن، فرهادی رو می‌کوبن.
نمی‌دونم چرا اصلاً سراغ ۲۰ سال پیش رفتم! همین امسال، زمانی که اصغر فرهادی توی فیلم «قهرمان» سراغ انتقاد از سیستم زندان‌ها می‌ره و هم شرایط بد زندان‌ها (ماجرای خودکشی یک زندانی) رو مطرح می‌کنه و هم اخلاق مسئولین زندان رو مورد نقد قرار می‌ده، مردم عزیز می‌رن فیلم «دینامیت» رو می‌بینن و موقع خروج از سالن سینما هم وارد توئیتر می‌شن و یه فحشی به فرهادی می‌دن، چون لایک داره.
۲. شاید تا یک سال پیش، خیلی‌ها نمی‌دونستن محمد رسول‌اف دقیقاً کیه. احتمالاً همین الآن هم خیلی‌ها خبر ندارن که سال ۹۸ وقتی رسول‌اف به خاطر حکمش به دادگاه انقلاب رفت، اصغر فرهادی یکی از افرادی بود که برای حمایت ازش رفت اونجا.
رسول‌اف یکی از افرادی بود که باعث شد حمله به فرهادی شدت بگیره. چطوری؟ با طرح این مسأله که چرا از امیر جدیدی به عنوان بازیگر فیلم «روز صفر»، محصول وزارت اطلاعات توی فیلمش استفاده کرده. طنز روزگار اینه که رسول‌اف، همین آدم به ظاهر شاکی و سلبریتی یک‌شبه، خودش قبل از فرهادی سراغ این کار رفته بوده. ولی خب ۹۰٪‌ مردم از این قضیه خبر ندارن و فقط هر چیزی رو که بشنون، به‌به و چه‌چه می‌کنن و امثال رسول‌اف هم خوب بلد هستن از این موج‌های احساسی سوءاستفاده کنن و یه دفعه از یه فرد نه‌چندان سرشناس، تبدیل بشن به ستاره فضای مجازی.
رسول‌اف کسی هست که توی فیلم «لِرد» از سودابه بیضایی استفاده کرده بود. سودابه بیضایی کیه؟ بازیگر سریال «آسمان من». سریال آسمان من چیه؟ یکی از تولیدات موسسه «اوج»، وابسته به سپاه که از شبکه وزین «افق» پخش می‌شد! یعنی طرف خودش از بازیگری استفاده کرده بوده که توی سریال اوج، اون هم برای شبکه افق کار می‌کرده و بعد حمله کرده به فرهادی بابت استفاده از امیر جدیدی. ایول، بریم زیر توئیتش لایک بزنیم و بگیم چقدر تو حقیقت‌گو هستی!
ملت شریف ایران همه اینا رو فراموش کردن و به این نتیجه رسیدن که چون فرهادی به فاصله چند ساعت بعد از کشته شدن مردم خوزستان توی جشنواره کن چیزی نگفته، مزدور هست. فرهادی یه دفعه تبدیل شد به یه هدف قشنگ که هر کی از راه می‌رسه، یه چیزی سمتش پرتاب کنه. این جور موج‌ها هم که راه می‌افته، همه باید سوار بشن و مسابقه بذارن برای کوبیدن طرف، چون لایک داره و باعث محبوبیت می‌شه و به قول معروف «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو».
می‌دونم الآن جَو جوری هست که باید فقط به فرهادی حمله کرد و اگه کسی چیز دیگه‌ای بگیره، ماله‌کش و وابسته و... هست. ولی عیبی نداره، ترجیح می‌دم نظر واقعی خودم رو بگم به جای اینکه از ترس قضاوت‌های بقیه سکوت کنم و هر موجی راه می‌افته، سوارش بشم که از بقیه عقب نمونم؛ موجی که بعید نیست دو روز دیگه به اینجا برسه که یکی بیاد بگه فرهادی ۱۰ سال پیش به من تجاوز کرده و همه هم دنبالش بگن «بله، بله، ما مطمئن بودیم که فرهادی اهل تجاوز هم هست.»
---------------------
من از فیلم قهرمان به اندازه کارهای قبلی فرهادی خوشم نیومد و به نظرم ضعیف‌تر از اون‌ها بود (به جز «همه می‌دانند» که ضعیف‌ترین کارش هست از دید من)، ولی تشابه ماجراهای فیلم و اتفاقات این چند ماه واقعاً برام جالب بود. یعنی رسماً شبیه یه پیش‌گویی بود و از این نظر فیلم برام جایگاه خاصی داره.
اریا اول اینکه مرسی حرف خودت رو میزنی
در مورد رسول اف هم خیلی خوب گفتی، ایشون قبل از لرد، فیلم هایی ساخته که واقعا خنده داره اگه فکر کنیم سازنده این فیلم ها بدون پشتیبانی از نهاد های خاص، میتونه چنین فیلم هایی بسازه و بعدش نه تنها به "زندگی" در این کشور ادامه بده، دوباره فیلم هم بسازه.. بره جشنواره.. برگرده.. بعدش تازه نهاد های موازی بسیار کم اثر تر روش زوم کنن و بهش یه گیری بدن (گیری که اگه (مهم* اگه) بدبین نگاه کنیم، تازه براش حکم ارتقا درجه هم داشته، ضمنا ایشون در یکی از فیلم هاش (من همه ی فیلم هاش که تو اینترنت موجود هستند رو دیدم) از یک سری عواملی استفاده کرده که امیر جدیدی و سابقه اش در مقابلشون جوک به حساب میاد، یک چهره موازی از این جنس هم تازگی ها تولید کردند که خارج از این بحثه.. به نظرم هدف اصلی از این کار میشه کنترل رو مردم ناراضی. چی بهتر از کنترل توسط ادمایی شبیه این مردم؟

در مورد فرهادی، من فکر میکنم بزرگ ترین مشکلی که ملت با فرهادی و فرهادی ها دارند، انگشت بنفششونه، میدونی چی میگم دیگه؟ بقیه اش به نظرم بیشتر برای اثبات همین قضیه مطرح میشه، حالا تصور کن، فرهادی میومد به عنوان یک پابلیک فیگور و جریان دار، شجاعانه "عذرخواهی میکرد" ... چیزی ازش کم نمیشد، وبهت قول میدم از سمت توده مردم هم یک اعتبار بسیار بزرگ به دست میاورد، حالا اگه مستقیم هم عذرخواهی نمیکرد به عنوان حق شهروندی حق خودش میدونست اون کار رو (من به عنوان یک شهروند عادی با سواد و تجربه عادی نه 96 نه 92 در اون جریانی که به انگشت بنفش ختم میشد شرکت نکردم، چون مطمئن بودم کار درستی نیست، همین فقط برداشت کلیم بود که اشتباهه، از بیخ اشتباهه، چقدرم از همه طرف مسخره شدم اون موقع) میتونست با بیان کردن یک سری از نکات کلیدی و کریتیکال این پیام رو به جامعه بده که "متوجه ناراحتیاتون هستم"

اما فرهادی چیکار کرد؟ قبل و بعد این جریان فقط و فقط از یک بخشی از ظلم (داستان های ترامپ و واقعیت های خاورمیانه) انتقاد مستقیم با بازتاب جهانی کرد، که تصادفا (خوشبین) منافع مشترک زیادی در این انتقادات با دستگاه هم داشت، حرفت درسته فرهادی یک زمانی از جامعه جلوتر بود، اون موقعی که من های هم سن الان من، نهایت بینش سیاسیشون میشد (از اینا خوشمون نمیاد) و در عین حال فریب یک جریان از همینا رو میخوردن، فرهادی به محتوای این جریانات میپرداخت (البته حمایت هم میکرد، مثل اکثر مردم)، درسته، اما باید قبول کنیم فرهادی ها از جامعه عقب افتادند، حداقل بعد از فراگیری شبکه های اجتماعی و بالا رفتن اگاهی های عمومی، وقتی مردم از جونشون مایه گذاشتند، یک بیانیه اینستگرامی کفایت نمیکنه، ما تو همین کشور جعفر پناهی داشتیم که خیلی فراتر از فرهادی پیش رفت در انتقاد کردن، چوبشم خورد، در عین حال اعتبارشم بین مردم حفظ کرد، تازه همین اقای پناهی خودش به نوعی طرفدار یک جریان داخل دستگاهی محسوب میشه و به نظر من در سمت درست ولی گوشه اشتباه وایساده، اما چرا مثل فرهادی مورد تنفر نیست؟ چون از خییییلی از امکاناتش به خاطر وجدان و باور هاش گذشت، من حقیقتا مدافع تز "ایثار" نیستم، خودمم این کار رو نمیکنم، ولی یک نکته مهم اینه که من نوبادی هستم.. فرهادی فیگور... شجریان بزرگ ترین درس رو در این زمینه به سلبریتی های ایرانی داده. برای یک هنرمند چی بالاتر و بهتر از پشتیبانی توده؟ من به عنوان شهروند عادی دود میشم کسی هم یادش نمیاد، اما شجریان تو تاریخ این کشور باقی میمونه...

یک بخش دیگر مشکل مردم با فرهادی، که فرهادی یک جز از کل این مشکل به حساب میاد، اینه که موفقیت فرهادی چه به دلیل فضای سیاسی پیرامون اسکار و داخل امریکا چه به دلیل تلاش و استعداد خودش، یک پیام مهم برای دنیا داره، اونم این که ایران کارگردان جهانی داره، تو ایران میشه زندگی و کار کرد، تو ایران میشه فرهادی شد و دور دنیا هم سفر کرد و اعتبار خرید، تو ایران الیت داریم.. تو ایران زندگی نرمال هم داریم.. و و و..
من حقیقتا این بخش از ناراحتی مردم رو میفهمم، فایده اش برای دستگاه هم میفهمم، اما وقتی خودم به عنوان یک شهروند عادی، خیلی ساده با پروفایل پی اس انم (حالا من اینستا اینا هم ندارم) به دنیا این پیام هارو در حد خودم (حالا من قطره اب فرهادی ها دریا) میفرستم، حقیقتا به خودم اجازه نمیدم خیلی بیش از حد به فرهادی ها گیر بدم، نهایت استدلالم میشه این که از شجریان استفاده کنم، یا خیلی ساده بگم از فرهادی خوشم نمیاد(قطعا اگه فرهادی از خودش بگذره(!) من هم حمایت میکنم، همونطور که از شحریان کردم)

خلاصه واقعا پیچیده است و جواب یک کلمه ای نداره، به نظرم هم باید به مردم حق داد، (کامل 100%)
هم باید وقتی از فرهادی انتقاد میکنیم و انتظاراتی داریم خودمونم یک حرکتی انجام بدیم، نه اینکه صبح و شب زندگی لاکچری تو اینستا با دنیا شیر کنیم تو سایت های تخصصی مثل بازیسنتر از "اگاهی" خودمون در یک کشور عقب افتاده بگیم، بعد بگیم فرهادی چرا از خودش نمیگذره، درسته که فرهادی فیگور هست ما نیستیم، اما فرهادی ورژن با دسترسی به فرصت تقریبا عمده ایرانی ها محسوب میشه، من به نظرم بهترین کار، انتقاد همراه با ادب و منطقه، این بزرگ ترین و بهترین راه برای کپچر کردن امثال فرهادی توسط مردمه، با فحش و این حرفا، بنزین در باک دستگاهی میریزیم که با قدرت بسیار زیادش رو تک تک این مسائل و بروکراسی این کشور حساب باز کرده و به نفع خودش پیش میبره، این فضا توسط اونا طراحی شده، افتادن مردم به جون هم (+ به جون فرهادی ها) بیشترین نفع رو برای سیستم داره، این بحث رو نمیشه بیشتر از این باز کرد. من تو همین پست اسم نهاد هارو نیاوردم و اشاره کردم فقط. پس نمیتونم به فرهادی بیشتر از این که (ازش خوشم نمیاد) گیر بدم. فرهادی هرچی باشه با امثال جوان و ژوله فرق داره.

موفق باشیم.

سلام خدمت دوستان عزیز
دنبال اسم دوتا فیلم میگردم که احتمالا قبل از سال 2000 تولید شدن، بنده خیلی وقت پیش اینا رو از تلوزیون دیدم ولی اسمشون یادم نمیاد.

اولی در مورد یک موجود (احتمالا فضایی) که وارد بدن انسان ها میشه و در اخر فیلم بدن رییس جمهور رو تصاحب میکنه و یک نفر با شعله افکن اون موجود رو میسوزونه.

دومی در مورد یک مرد و زن هست که یه وسیله مثل تبلت پیدا میکنن و توی اون میگه (وسیله ماله اینده است و یک مسافر زمان اونو یا جا گذاشته یا ازش گرفتن) قراره یه استادیوم ورزشی منفجر بشه اونم برای تفریح انسان های اینده این کار صورت میگیره و این دو نفر می خوان از وقوع این حوادث جلوگیری کنن.

ممنون

وسط بحث‌های سطح بالا و چیریکی‌تون اومدم عرض کنم بین فیلم‌های بالا، بی‌کلاس‌ترین، شل و کورترین و شفتالو‌ترین‌شون MIB ـه
اما در عین حال، مفرح‌ترین و باحال‌ترین‌شون هم هست.

در نتیجه بهش رای دادم:>

مزاحم نمی‌شم. به لیبراسیون و مبارزه‌تون ادامه بدید.
سینه‌تون رو هم جلوی گلوله سپر نکنید. گفتن به پا می‌زنیم. جای نگرانی نیست.

.

اتفاقا جکی چان هم مخالف سرسخت حزب کمونیست چینه و تو فیلماش دائم باهاش در حال مبارزس اما چون حکومت چین ذاتا دموکراسی خواه هست مجبوره فیلماشو تحمل کنه.
مهران مدیری تو فیلما و برنامه های صدا سیماش با تیکه های سنگینش, سیستم رو به زانو در اورده و موندن باهاش چیکار کنن!
یا علی درستکار با خوندن این نامه بصورت زنده از صدا سیما معیار روشنفکری رو از دست اصغر فرهادی ربود!
البته این نکته رو در نظر نگرفتید که مهران مدیری تو همه تمام آثاری اش که تیکه سنگین انداخته یک تیم نویسنده داشته ها . یک جورایی فقط اون هارو از رو خونده . اگه کسی هم تونسته به زانو در بیاره نویسنده هاش هستن :D

حقیقتا منم تو کتم نمیره کسی که فیلماش آن‌تایم تو سینما‌های «جمهوری اسلامی ایران» داره اکران میشه و از یکی سازمانی‌ترین نهاد‌های همین حکومت برای جشنواره‌ها انتخاب میشه و فیلماش هم معمولا بدون سانسور خاصی هستن بزرگترین منتقد همین حکومت و فدایی مردم و ملت باشه! حقیقتا یکم نمیخونه معادلات این قضیه!
همون اخراجی‌ها هم بیستا تیکه کلفت داشت داخلش، اصلا سر همین ملت براش غش و ضعف میرفتن! یادمون نره واقعا.
کلا سینما و تلویزیون و بصورت کلی صدا و سیما آخرین سنگر هر حکومتی هست و ورود داخلشون بدون رد شدن از یه سری فیلتر‌ها غیر ممکنه.
کسی که پاش رو تو تلویزیون بذاره(حالا مدت طولانی که اصلا بحثش جداست!) و فیلماش براحتی و بدون مشکل تو کل سینما های کشور اکران بشه قطعا یجای کارش میلنگه و وظیفه و اداش به حکومت رو یجور دیگه و پشت پرده یا حتی مقابل پرده داره انجام میده و واقعا غیر این نیست. این پاراگراف برای هر دو دسته بود، هم اصغر و هم مهران.

ممنون که شما و یکی دیگه از دوستان به این نکات اشاره کردید.
اما گویا دوستانی هستند در این تاپیک که از لابی‌ها و کثافت سینمای نفتی ایران خبر ندارن و دقیقا مثل اصلاح طلب‌ها دلخوشن به اصلاح سیستم و به به همه چی گل و بلبله!!!!
اگه من و شما هم در این تاپیک داریم در مورد این فساد سیستماتیک حرف میزنیم شک نکن میگنن تاثیر گرفته از توئیتریم!!(هرچند من اصلا توئیتر و اینستاگرام ندارم) یا ممکنه بهمون بگن برانداز و هزار چرت و پرت دیگه!
اما اگه بقیه‌ی عزیزان اون نقاب امید واهی و بهشت گونه رو برای دقایقی از روی صورت بردارن و یه نگاهی به گذشته بندازن متوجه میشن همون استاد فقید(به کنایه نگفتم) کیارستمی هم با همکاری این و اون فیلماش رفتن به جشنواره‌ها!
هرچند کیارستمی لااقل یه هنر داشت...
خب راهکار شما چیست ؟ اخ اخ پیف پیف کردن و نهی وجودیت این سینما ؟ درباره بخش های دیگه چی ؟ چون این شرایط تو همه سیستم ها هست فقط در سینما نیست . پس اون هارو هم کلا نفی کنیم ؟ از تمام دست اندرکارانش متنفر باشیم و خودمون رو ازشون جدا کنیم ؟ خیلی از مردم تو همین سیستم ها کار می کنند پس اون ها هم اخ اخ و برن گمشن ما از اونا نیستیم ؟

• Like
Reactions: Origami 2008
از این صحبت های حاشیه ای بگذریم اتفاقی یک سر به صفحه ویکیپدیا ی کریستفر لی فقید زدم. لامصب همین اطلاعات داخل پیجش فیلم نامه یک بیوگرافی جذاب میشه البته دیره و 7 سال پیش فوت کرده ولی روحش شاد عجب نقش های ماندگاری از خودش به جا گذاشت

• Like
Reactions: TheGodfather
اینطور که متوجه شدم، نزدیک به ۴۰ دقیقه از فیلم The 355 اضافی هست! :| :D

چنان سکانس های رو کش دار کردن که با خودت میگی حاجی خودتون رو مسخره کردید!:D

این فیلم حتی بدرد بعدازظهر های خسته کننده جمعه هم نمیخوره!:D

مگر اینکه روی یکی از این همه ستاره های زن کراش زده باشید!:D

View attachment 1_95932670.mp4

screenshot_2022-01-28-05-10-22-183_com.instagram.android_jt43.jpg
screenshot_2022-01-28-05-10-25-442_com.instagram.android_ukz6.jpg
screenshot_2022-01-28-05-10-28-098_com.instagram.android_qdhe.jpg
screenshot_2022-01-28-05-10-30-710_com.instagram.android_z7ed.jpg

در راستای قهرمان آقای اصغر فرهادی از دید آقای مهدی رستم پور...

موافقم باهاش.

بله درسته. اصغر فرهادی و مهران مدیری جفتشون با مجوز اینا کار میکنن, بنر فیلما و سریالاشون تو در دیوار شهرها زده میشه و فیلمای فرهادی رو بعنوان نمایندشون میفرستن جشنواره های خارجی, اونوقت مهران مدیری رفیق گرمابه ایناست اما اصغر فرهادی مخالفشونه!
----------------------------------------------
در راستای خطوط قرمزی که طرفداراش ادعا میکنن ایشون بهشون پرداخته و داره به مردم آگاهی میده, این گفته کمک میکنه متوجه بشیم منظور از خطوط قرمز اصغر فرهادی چیه.
من درباره مخالف بودن یا نبودن فرهادی حرفی نزدم . چون اصولا به نظرم کسی که مخالف واقعی باشه نمی تونه کاری کنه و هرکی که داره کاری می کنه به یکجا وصله فقط ادای رمبو بودن رو در میاره. اون بخش به زانو در امدن و بت ساختنه مد نظرم بود . خواستم این نکته رو اشاره کنم که مدیری هرچی شده از تیم نویسنده هاش بوده . اون هم صرفا برادران قاسم خانی در دوران اوجشون و خشایار الوند در زمان حیاتش . وقتی خواست تیم رو عوض کنه کارهای بی بخاری مثل ویلای من و شوخی کردم و .... نتیجه اش شد .

هیچ وقت کاراکتر مهران مدیری رو به عنوان بازیگر اونم طنز نتونستم درک کنم
تمامه کاراکترهای که بوده:
1- نقش اول رو به خودش داده
2- نقش طنزی در سریال نداشته
3- همیشه هم سیامک انصاری نقش عقل کلو تو سریال داره
خارج از نویسنده ها و عوامل پشت صحنه اگر بازیگرای مثله جواد رضویان , هادی کاظمی , جواد عزتی , رضا شفعیی جم و.... نبودن هیچ وقت به معروفیت الان نمیرسید
عملا مهران مدیری بیشتر به خاطر تیمش معروف شد نه خودش
حتی در ساعت خوش هم کی فکرشو میکرد بین اون همه تلنت مهران مدیری پولساز ترین و معروف ترینشون بشه؟
کلا مدیا یکی از قوی ترین سلاح های دولت هاست با فیلم و سریال فرهنگ و نگرششونو به مخاطب قالب میکنند یه جا مثله امریکا کاملا زیرپوستی یه جای مثله ایران اینقدر تابلو که آدم از فیلم زده میشه نمونش زنی با چادر همیشه عقل کله و تمامه مشکلات آخر فیلم با معجزه حل خواهد شد , شخصیت بد فیلم هم در آخر توبهَ میکنه
بعضی وقتی لازم به مخالفا پر بال بدی تا مردم حس انزجارشونو به شما نشون بدن و با پیروی از فردی که نقش مخالف (که خود عَلم کردی) عملا باعث تخلیه بار روانی مخالفان بشی به صورتی که فرد فکر میکنه وظیفه ش را انجام داده
شما به عنوان یک رسانه آزاد و شخصی دوربین مخفی هم بخوای برای شبکه های اجتماعی بسازی باید مجوز بگیری مثله جناب اهویاااااااا که گرفتنش
بعد امثال عطاران و مدیری و فرهادی و باران کوثری و......... بدون مجوز فیلم بسازن یا بازی کنند
بعضی وقتی لازمه دید مردمو عوض کنی چه چیزی بهتر از مدیا و حضور افرادی به ظاهر مردمی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or