Movie Center

قصه تکراری است و جستجوی شخصیت ها پیرامون یافتن علت مرگ های خشن و گاهی «طبیعی» کاملا در تمامی قسمت ها به پوچی و تهی ختم میشه. تنها چیزی که مخاطب را وادار میکنه که فیلم های مقصد نهایی رو ببینند، همان چشم دوختن به مرگ های فجیع کاراکترهاست که شما می توانید همه این مرگها را به صورت کلیپ در یوتیوب تماشا کنید!
من هیچوقت فاز این سری فیلم ها رو نفهمیدم.

حالا قسمت های اول میگفتی ترس از مرگ رو نشون میده و حس داستان همون Suspense یا حتی Supernatural بودن قضیه رو منتقل کنه.

بعدیا به کل همه Suffering و Gore پو*رن هستند.

• Like
Reactions: Origami 2008
میگم کسی تا حالا آخر این صحنه شیر شاه که موسافا پرت میشه رو به صورت انیمیشن تغییر داده؟
مثلا جای MUSAFA با SCAR عوض شه
یا عکس مانند

یا فیلمی که نشون بده یکی مثلا رفیقش یا برادرشو فریب بده بعد لحظه آخری حالش گرفته شه مثلا مثله کارتون شیر شاه یهو موسافا SCAR رو پرت کنه پایین در حالی که اینا نقشه خودش بوده
دنبال همچین سکانسی تو یه فیلمی هستم

• Like
Reactions: riden.17
برای کسایی که نمی دونن بعضی از فیلم هایی که از انیمه ها و مانگاهای ژاپنی دزدی کردن .
بعضی از سازندگان این فیلم ها هیچ اشاره ای بهشون نکردن پس نمیشه گفت ایده گرفتن.

View attachment Popular-Movies-That-Ripped-Anime-Off.mp4

آخرین ویرایش:
من وقتی blade runner اومد زیاد باهاش حال نکردم.
ولی پارسال tvجدید گرفتم نشستم خیلی از فیلم ها رو دوباره با کیفیت بهتر دیدم مخصوصا فیلم های راجر دیکینز.در کل نظرم درمورد فیلم عوض شد واقعا فیلم خوبیه حتی میشه گفت از نسخه اول بهتر بود برام.

• Like
Reactions: AmirPXP
براساس این نظر سنجی، پیش بینی میکنم که آینده تاپیک مووی سنتر به دستان طرفداران نولان و ویلنوو میفته و بس!

View attachment IMG_8217.mp4

مرسی. :D

ایده خوبیه برا نظرسنجی های بعدی!

nolan vs villeneuve: Who can win

:D

هرچند که طرفداران نولان رو خودم و بصورت پنهانی حذفشون میکنم!:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or