Movie Center

وسط بحث‌های سطح بالا و چیریکی‌تون اومدم عرض کنم بین فیلم‌های بالا، بی‌کلاس‌ترین، شل و کورترین و شفتالو‌ترین‌شون MIB ـه
اما در عین حال، مفرح‌ترین و باحال‌ترین‌شون هم هست.

در نتیجه بهش رای دادم:>

مزاحم نمی‌شم. به لیبراسیون و مبارزه‌تون ادامه بدید.
سینه‌تون رو هم جلوی گلوله سپر نکنید. گفتن به پا می‌زنیم. جای نگرانی نیست.

.

اتفاقا جکی چان هم مخالف سرسخت حزب کمونیست چینه و تو فیلماش دائم باهاش در حال مبارزس اما چون حکومت چین ذاتا دموکراسی خواه هست مجبوره فیلماشو تحمل کنه.
مهران مدیری تو فیلما و برنامه های صدا سیماش با تیکه های سنگینش, سیستم رو به زانو در اورده و موندن باهاش چیکار کنن!
یا علی درستکار با خوندن این نامه بصورت زنده از صدا سیما معیار روشنفکری رو از دست اصغر فرهادی ربود!
البته این نکته رو در نظر نگرفتید که مهران مدیری تو همه تمام آثاری اش که تیکه سنگین انداخته یک تیم نویسنده داشته ها . یک جورایی فقط اون هارو از رو خونده . اگه کسی هم تونسته به زانو در بیاره نویسنده هاش هستن :D

حقیقتا منم تو کتم نمیره کسی که فیلماش آن‌تایم تو سینما‌های «جمهوری اسلامی ایران» داره اکران میشه و از یکی سازمانی‌ترین نهاد‌های همین حکومت برای جشنواره‌ها انتخاب میشه و فیلماش هم معمولا بدون سانسور خاصی هستن بزرگترین منتقد همین حکومت و فدایی مردم و ملت باشه! حقیقتا یکم نمیخونه معادلات این قضیه!
همون اخراجی‌ها هم بیستا تیکه کلفت داشت داخلش، اصلا سر همین ملت براش غش و ضعف میرفتن! یادمون نره واقعا.
کلا سینما و تلویزیون و بصورت کلی صدا و سیما آخرین سنگر هر حکومتی هست و ورود داخلشون بدون رد شدن از یه سری فیلتر‌ها غیر ممکنه.
کسی که پاش رو تو تلویزیون بذاره(حالا مدت طولانی که اصلا بحثش جداست!) و فیلماش براحتی و بدون مشکل تو کل سینما های کشور اکران بشه قطعا یجای کارش میلنگه و وظیفه و اداش به حکومت رو یجور دیگه و پشت پرده یا حتی مقابل پرده داره انجام میده و واقعا غیر این نیست. این پاراگراف برای هر دو دسته بود، هم اصغر و هم مهران.

ممنون که شما و یکی دیگه از دوستان به این نکات اشاره کردید.
اما گویا دوستانی هستند در این تاپیک که از لابی‌ها و کثافت سینمای نفتی ایران خبر ندارن و دقیقا مثل اصلاح طلب‌ها دلخوشن به اصلاح سیستم و به به همه چی گل و بلبله!!!!
اگه من و شما هم در این تاپیک داریم در مورد این فساد سیستماتیک حرف میزنیم شک نکن میگنن تاثیر گرفته از توئیتریم!!(هرچند من اصلا توئیتر و اینستاگرام ندارم) یا ممکنه بهمون بگن برانداز و هزار چرت و پرت دیگه!
اما اگه بقیه‌ی عزیزان اون نقاب امید واهی و بهشت گونه رو برای دقایقی از روی صورت بردارن و یه نگاهی به گذشته بندازن متوجه میشن همون استاد فقید(به کنایه نگفتم) کیارستمی هم با همکاری این و اون فیلماش رفتن به جشنواره‌ها!
هرچند کیارستمی لااقل یه هنر داشت...
خب راهکار شما چیست ؟ اخ اخ پیف پیف کردن و نهی وجودیت این سینما ؟ درباره بخش های دیگه چی ؟ چون این شرایط تو همه سیستم ها هست فقط در سینما نیست . پس اون هارو هم کلا نفی کنیم ؟ از تمام دست اندرکارانش متنفر باشیم و خودمون رو ازشون جدا کنیم ؟ خیلی از مردم تو همین سیستم ها کار می کنند پس اون ها هم اخ اخ و برن گمشن ما از اونا نیستیم ؟

• Like
Reactions: Origami 2008
از این صحبت های حاشیه ای بگذریم اتفاقی یک سر به صفحه ویکیپدیا ی کریستفر لی فقید زدم. لامصب همین اطلاعات داخل پیجش فیلم نامه یک بیوگرافی جذاب میشه البته دیره و 7 سال پیش فوت کرده ولی روحش شاد عجب نقش های ماندگاری از خودش به جا گذاشت

• Like
Reactions: TheGodfather
اینطور که متوجه شدم، نزدیک به ۴۰ دقیقه از فیلم The 355 اضافی هست! :| :D

چنان سکانس های رو کش دار کردن که با خودت میگی حاجی خودتون رو مسخره کردید!:D

این فیلم حتی بدرد بعدازظهر های خسته کننده جمعه هم نمیخوره!:D

مگر اینکه روی یکی از این همه ستاره های زن کراش زده باشید!:D

View attachment 1_95932670.mp4

screenshot_2022-01-28-05-10-22-183_com.instagram.android_jt43.jpg
screenshot_2022-01-28-05-10-25-442_com.instagram.android_ukz6.jpg
screenshot_2022-01-28-05-10-28-098_com.instagram.android_qdhe.jpg
screenshot_2022-01-28-05-10-30-710_com.instagram.android_z7ed.jpg

در راستای قهرمان آقای اصغر فرهادی از دید آقای مهدی رستم پور...

موافقم باهاش.

بله درسته. اصغر فرهادی و مهران مدیری جفتشون با مجوز اینا کار میکنن, بنر فیلما و سریالاشون تو در دیوار شهرها زده میشه و فیلمای فرهادی رو بعنوان نمایندشون میفرستن جشنواره های خارجی, اونوقت مهران مدیری رفیق گرمابه ایناست اما اصغر فرهادی مخالفشونه!
----------------------------------------------
در راستای خطوط قرمزی که طرفداراش ادعا میکنن ایشون بهشون پرداخته و داره به مردم آگاهی میده, این گفته کمک میکنه متوجه بشیم منظور از خطوط قرمز اصغر فرهادی چیه.
من درباره مخالف بودن یا نبودن فرهادی حرفی نزدم . چون اصولا به نظرم کسی که مخالف واقعی باشه نمی تونه کاری کنه و هرکی که داره کاری می کنه به یکجا وصله فقط ادای رمبو بودن رو در میاره. اون بخش به زانو در امدن و بت ساختنه مد نظرم بود . خواستم این نکته رو اشاره کنم که مدیری هرچی شده از تیم نویسنده هاش بوده . اون هم صرفا برادران قاسم خانی در دوران اوجشون و خشایار الوند در زمان حیاتش . وقتی خواست تیم رو عوض کنه کارهای بی بخاری مثل ویلای من و شوخی کردم و .... نتیجه اش شد .

هیچ وقت کاراکتر مهران مدیری رو به عنوان بازیگر اونم طنز نتونستم درک کنم
تمامه کاراکترهای که بوده:
1- نقش اول رو به خودش داده
2- نقش طنزی در سریال نداشته
3- همیشه هم سیامک انصاری نقش عقل کلو تو سریال داره
خارج از نویسنده ها و عوامل پشت صحنه اگر بازیگرای مثله جواد رضویان , هادی کاظمی , جواد عزتی , رضا شفعیی جم و.... نبودن هیچ وقت به معروفیت الان نمیرسید
عملا مهران مدیری بیشتر به خاطر تیمش معروف شد نه خودش
حتی در ساعت خوش هم کی فکرشو میکرد بین اون همه تلنت مهران مدیری پولساز ترین و معروف ترینشون بشه؟
کلا مدیا یکی از قوی ترین سلاح های دولت هاست با فیلم و سریال فرهنگ و نگرششونو به مخاطب قالب میکنند یه جا مثله امریکا کاملا زیرپوستی یه جای مثله ایران اینقدر تابلو که آدم از فیلم زده میشه نمونش زنی با چادر همیشه عقل کله و تمامه مشکلات آخر فیلم با معجزه حل خواهد شد , شخصیت بد فیلم هم در آخر توبهَ میکنه
بعضی وقتی لازم به مخالفا پر بال بدی تا مردم حس انزجارشونو به شما نشون بدن و با پیروی از فردی که نقش مخالف (که خود عَلم کردی) عملا باعث تخلیه بار روانی مخالفان بشی به صورتی که فرد فکر میکنه وظیفه ش را انجام داده
شما به عنوان یک رسانه آزاد و شخصی دوربین مخفی هم بخوای برای شبکه های اجتماعی بسازی باید مجوز بگیری مثله جناب اهویاااااااا که گرفتنش
بعد امثال عطاران و مدیری و فرهادی و باران کوثری و......... بدون مجوز فیلم بسازن یا بازی کنند
بعضی وقتی لازمه دید مردمو عوض کنی چه چیزی بهتر از مدیا و حضور افرادی به ظاهر مردمی؟

دیگه گند feminine و sjw اینا رو دراوردن با 355 ...!!! خیلی ابزرد بود خداییش...!!! همون تهش به درد عصر جمعه میخورد اونم بزور...!!! چندماه پیش تریلرشو دیدم گفتم شاید جالب باشه ولی زهی خیال باطل...!!! شخصیت پردازی که دیوار ... کاراکترای مرد هم ایضا تو دیوار ...!!! یه سری سکانسا و لوکیشن منو یاد هیتمن انداخت...!!!! :D اون کراش رو هم که دوستمون بالا گفت راست میگه من خودم واسه دایان کروگر و جسیکا چستین دیدم :D:D:D:D

این فیلم لیکوریش پیتزای کربلایی اندرسون کی میاد، ما بتونیم ببینیم؟

متاسفانه و هنوز بعد از ماه ها که گذشته، هیچ خبری از زمان عرضه اش بر روی VOD نیست!

The Lighthouse رو دیدم
به جرئت می تونم بگم بازی ویلیام دفو توی این فیلم یکی از بهترین بازی هایی بود که توی چند سال اخیر دیده بودم
از بازی فوق العاده رابرت پتینسون هم نمیشه گذشت. میشه گفت زیباتر از خود فیلم بازی دو تا کرکتر فیلم بود!

۱.jpg

نبرد اصلی خونین ترین نظرسنجی قرن به پایان رسید؛ اما کارمون هنوز تموم نشده! :D

همان طور که قبلا بهتون گفته بودم، بعد از به پایان رسیدن ۱۰ راند پر از خین خین ریزی، میریم سراغ انتخابی برای مقام دومی!:D

۴ روز برای مقام دومی و ۴ روز برای انتخاب مقام اول وقت دارید!:D

View attachment animation.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or