پایتخت؟ مقصد نهایی؟!
چی زدی امروز حاجی؟!
مقصد نهایی که ژانرش Supernatural Horror هست و Scream ژانرش Slasher Horror. جیغ میراث دار آن چیزی که در دهه 70 و 80 هالووین، کشتار با اره برقی با تگزاس و وحشت در خیابان الم به نمایش گذاشتند. اگر از منظر سطح کیفی است؛ مقصد نهایی به مراتب فاجعه تر از عمل میکنه در قسمت های بعدی (2 که گیلتی پلشر شد سر همون سکانس تصادف و اتوبان، 3 و 4 که کلا Panned هستند، 5 حالا کمی قابل تحمل تره) شاید چون فن ژانر اسلشر باشم، به جیغ بیش از پوین مثبت میدم ولی خداییش دنباله هاش هرگز به حد فاجعه نرسیدند. حتی جیغ 3!
پایتخت یعنی منظورم این بود داستان به هم ربط داره مثلا نقی و ارسطو به هم گیر میدن نسبت به گذشته
گزینه دیگه ی به ذهنم نیومد
در مورد مقصد نهایی هم منظورم داستانی نبود یعنی سطح فیلم تو اون سطحه یه حالت تینیجری داره فیلم و این که طی جریانات فیلم برای بقیه اتفاقاتی میفته
در مورد 2 گزینه بالا منظورم ژانرش نبود . نمیدونم چطور بگم یه حالت تینیجری داره فیلم
الان پایان 3 اومد تو ذهنم آره در حد فاجعه نبود به نظرم حدود نمره 5-6 مناسبشه
البته سلیقه تا سلیقه فرق میکنه به نظر من scream یه فیلمیه که باید چندتا جون 18-23 ساله بغل هم ببینند برای سن بالاتر جذابیت نداره
تنها جذابیتش همون که بالاتر گفتی شخصیت پشت ماسکه که آخر فیلم انتظارشو نداریم کی بوده دقیقا
یعنی شخصیت پشت ماسک کسیه که باید داستان ربطش بده به نسخه قبل و پیچیدگیش مثله روابط سریال ترکیه
من از کاراکتر دختره اصلا خوشم نمیاد خیلی تو مخه
تنها نکته مثبت فیلم خوده ماسکه
البته خود منم داشتم فکر میکردم برم 4-5 ببینم چند روز پیش یکی از بچه ها پست گذاشته بود در مورد نسخه 5
به نظرم فارغ از قسمت اول قسمت 2-3 سری فیلم متوسطیه که همون 5-6 برازندشه از اون فیلم پاپ کورنیاست که من بیشتر فقط به خاطر courteney cox میبینم
سریالش هم 1 قسمت دیدم حال کردم