Movie Center

Shotgun Flip.gif
فارغ از اکشن خفن، Terminator 2 یه چیز دیگه است.

Movie-Map - Find Similar Movies
Movie-Map

سایتی است که با استفاده از هوش مصنوعی، علایق شما را ارزیابی می کند و نام فیلم ها و برنامه های تلویزیونی را ارائه می دهد که قطعا شما را جذب می کند.

برای جستجو به سایت مراجعه کنید و نام فیلم مورد علاقه خود را در نوار جستجو وارد کنید. (به زبان انگلیسی ) . هر چه عنوان فیلم به شما نزدیکتر باشد، احتمال دوست داشتن آن بیشتر است.

خیلی جالبه، مرسی...

Capture23.PNG

آخرین ویرایش:
ترمیناتور 2 ترکیبی از اکشن بی نظیر ، جلوه ویژه استثنایی ، داستان معرکه، ویلن خفن،شخصیت های بیاد موندنی و از همه مهم تر فرم سینمایی کامل و بی نقصه یکی از بهترین فیلم هایی هست که تو تقریبا 30 سال اخیر ساخته شده و احتمالا یکی از گزینه های اصلی بهترین فیلم علمی تخیلی بازیسنترم هست ترمیناتور 2 یکی از اون فیلم هایی هست که برای کریر کاری یه بازیگر یا کارگردان کافیه

ترمیناتور وinterstellar بهترین هان- Arrival بخاطر استاد احترام میزارم ولی بورینگ بود - war of the worlds یکی از بدترین فیلم های تاریخ سینماست و بدترین کار اسپیلبرگ چطوری در لیست بهترین sci fi ها قرار میگیره خدا میدونه- annihilation بیشتر لاوکرافتی است .ولی باز اثر خوش ساختی بود.

اینتراستلار یکی از بهترین فیلم های سای فای چند سال اخیره . ولی خب وقتی پای ترمیناتور 2 وسط باشه حقیقتا نمیشه گل روی t-800 رو زمین انداخت. لامصب از اون فیلم هاییه که هر بار بشینی پاش با این که ریز و بم اش رو می دونی باز تا آخر خیره میشی و دنبالش می کنی .

شده از یه قسمت اول یه فیلمی مثل terminator 1984 بترسی و بعد دیوانه وار عاشق قسمت دومش بشی که یکی از بهترین فیلهای تمام عمرت بشه این جادوی سینمای کامرون بود.
ممکنه فیلم نقص هایی هم داشته باشه ولی مگر همه فیلها پرفکت هستند من شک ندارم همه این فیلم هایی که توی لیست و قبلا بعدا بیاد عالی باشند اکشن یا علمی تخیلی باشند درام داشته باشن ولی هیچ کدومشون به اندازه ترمیناتور 2 برای بنده جذاب نیستند.

Movie-Map

سایتی است که با استفاده از هوش مصنوعی، علایق شما را ارزیابی می کند و نام فیلم ها و برنامه های تلویزیونی را ارائه می دهد که قطعا شما را جذب می کند.

برای جستجو به سایت مراجعه کنید و نام فیلم مورد علاقه خود را در نوار جستجو وارد کنید. (به زبان انگلیسی ) . هر چه عنوان فیلم به شما نزدیکتر باشد، احتمال دوست داشتن آن بیشتر است.

چرا برای من نتایجش کمتره؟:((
تقریبا ۹۰ درصد رو دیدم، البته مال اون موقع هست که فیلم زیاد میدیدم:D جالبه همه هم مال قبل از ۲۰۱۷ هستن، یعنی دیگه فیلمی که به سلیقه من بخوره نمیسازن؟:D

Screenshot_۲۰۲۲۰۱۱۷-۱۸۲۳۱۹.png

پ.ن: حدس بزنین کدوم رو سرچ کرده بودم:D

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or