Movie Center

دیزاین سایت افتضاحه. روی اسم فیلم میزنی نه پوستری نه سال ساختی، هیچی. باید خودت جستجو کنی ببینی چی اورده
اقا این خیلی خوبه! :D
تا حالا اسم دو تا از فیلمای مورد علاقه ام رو توش زدم، لبوسکی بزرگ و خداحافظی طولانی.
کلی کارای جالب و خوب معرفی کرده که اصلا نمیشناختمشون. :D
خدا شاهده من این سایتو نساختم 🤣
ولی دیدم چیز جالبیه
حداقل چند موردی معرفی میکنه
درسته نه دیزاین داره نه سرچ ولی خوب اسمه فیلمو سلکت کنی گزینه سرچ میاد تو گوگل راحت پیدا میکنه
البته اشکالاتی هم داره مثلا الان من زدم برزیل 1985
اون قرمزارو نمیدونم چه ربطی به برزیل داره
نمیدونم الگوریتمش چیه اسمه کارگردان سازنده نویسنده بازیگر ژانر استیدیو سازنده یا....
ولی خوب بالاخره بهتره از هیچیه
مثلا Scarface ش بد نبود فیلمای که معرفی کرد اکثرا که دیده بودم درست بودن
image_2022-01-15_215505.png

• Like
Reactions: saeed_sg
آخه این چه کاریه... چرا Interstellar رو با ترمیناتور یه جا انداختی. من Interstellar رو خیلی دوست داشتم. حالا چه کنم :|
چه عجب!:D
برای اولین باره میبینم یکی اینتراستلار رو دوست داره.
پیش هرکی اسم این فیلمو میاری سریع میگه ضعیف ترین کاره نولانه :D

به جز war of the worlds، بقیه فیلم های نظرسنجی رو دوست میداریم و انتخاب سخت بود واقعا :-"
ولی خوب معموله که ترمیناتور رای هارو جارو میکنه و interstellar هم عنوان محبوب تری هست،
مونده بودم بین arrival و annihilation و اخر با شیر یا خط رای ما رسید به arrival :-"

Movie-Map - Find Similar Movies
Movie-Map

سایتی است که با استفاده از هوش مصنوعی، علایق شما را ارزیابی می کند و نام فیلم ها و برنامه های تلویزیونی را ارائه می دهد که قطعا شما را جذب می کند.

برای جستجو به سایت مراجعه کنید و نام فیلم مورد علاقه خود را در نوار جستجو وارد کنید. (به زبان انگلیسی ) . هر چه عنوان فیلم به شما نزدیکتر باشد، احتمال دوست داشتن آن بیشتر است.

Movie-Map - Find Similar Movies
این که برای Wall-E میاد و Jackass: the movie رو پیشنهاد میده یه کم نگران کننده است

1642277471678.png

به جز war of the worlds، بقیه فیلم های نظرسنجی رو دوست میداریم و انتخاب سخت بود واقعا :-"
ولی خوب معموله که ترمیناتور رای هارو جارو میکنه و interstellar هم عنوان محبوب تری هست،
مونده بودم بین arrival و annihilation و اخر با شیر یا خط رای ما رسید به arrival :-"
دقیقا منم گفتم ترمیناتور و اینترستلار رای هارو جارو میکنن.
بخاطر گل روی الکس گارلند، رای رو دادیم به فیلم فوق العاده annihilation :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or