Movie Center

چرا برای من نتایجش کمتره؟:((
تقریبا ۹۰ درصد رو دیدم، البته مال اون موقع هست که فیلم زیاد میدیدم:D جالبه همه هم مال قبل از ۲۰۱۷ هستن، یعنی دیگه فیلمی که به سلیقه من بخوره نمیسازن؟:D

View attachment 240020

پ.ن: حدس بزنین کدوم رو سرچ کرده بودم:D

• Like
Reactions: ce7en44
چرا برای من نتایجش کمتره؟:((
تقریبا ۹۰ درصد رو دیدم، البته مال اون موقع هست که فیلم زیاد میدیدم:D جالبه همه هم مال قبل از ۲۰۱۷ هستن، یعنی دیگه فیلمی که به سلیقه من بخوره نمیسازن؟:D

View attachment 240020

پ.ن: حدس بزنین کدوم رو سرچ کرده بودم:D

بزار حدس بزنم Se7en .

پ.ن:اصلانم اون بالا رو ندیدم :D

• Smile
Reactions: ce7en44
درود ،
میگن فیلم جیغ از سری دنباله دار اون که دهه 90 میلادی ساخته شد به تازگی ( همزمان با اسپایدرمن ) روی پرده رفته و با هزینه ساخت 23 میلیون دلار تونسته نزدیک به 30 میلیون دلار درآمد کسب کنه و تو هفته های اول تونسته اسپایدرمن رو از تاپ 10 پایین بکشه ! درسته ؟ و ایا کسی فیلم رو دیده ؟

• Like
Reactions: TheGodfather
درود ،
میگن فیلم جیغ از سری دنباله دار اون که دهه 90 میلادی ساخته شد به تازگی ( همزمان با اسپایدرمن ) روی پرده رفته و با هزینه ساخت 23 میلیون دلار تونسته نزدیک به 30 میلیون دلار درآمد کسب کنه و تو هفته های اول تونسته اسپایدرمن رو از تاپ 10 پایین بکشه ! درسته ؟ و ایا کسی فیلم رو دیده ؟
اره من خبرشو خوندم مقام اولی باکس افیس رو از اسپایدی گرفته الان خودش اوله و اسپایدی دوم ولی چنان چیزه عجیب غریبی نیست اسپایدی خیلی وقته که صدر بوده خب وقتی هفته ها اکران بشی مخاطبا کمتر میشن دیگه ولی از اون طرف scream تازه هفته اولش هست که اکران شده و مخاطبای زیادی به واسطه شماره های قبلیش و سبکش داره در مورد اینکه فیلم خوبه یا نه نظری ندارم چون ایرانم و فیلمو ندیدم و حتی ندیدم کسی اینجا امتیازاتشو قرار بده

Scream از معدود اسلشرهای سینمای هالیوود است که دنباله هایش آن قدر با افت کیفی فاحشی پیدا نکردند. فیلم امتیازات بسیار خوبی هم از سوی منتقدان گرفته بود. قبلا هم وجه تمایز Scream با سایر اسلشرها را گفته بودم که این مجموعه، مخاطب را به کشف هویت پنهان Ghostface وا دار می دارد و خوشبختانه تمام ویلن های فیلم (به جز شماره دو)، غیرقابل حدس بودند.

نمی دونم پارامونت در این همه گیری ویروس کرونا، نسخه WEB-Dl رو مثل آثار یونیورسال بعد 14 روز میده بیرون یا نه!

هنوز نوبت Men in Black نشده یا این که دستی دستی دوستان حذفش کردند؟!

فیلم دو دهه از زمان خودش جلوتر هست؛ به طوری که دنباله هایش در مقابل فیلم اصلی یک جوک محسوب می شوند. موسیقی متن دنی الفمن، دوبله صدا و سیما، شبکه دو و یکی از بهترین ویلن های تاریخ سینما... مردان سیاهپوش همان مصداق استاندارد سینمای پاپ کورنی هالیوود است

men-in-black-edgar-the-bug.jpg

نمی دونم پارامونت در این همه گیری ویروس کرونا، نسخه WEB-Dl رو مثل آثار یونیورسال بعد 14 روز میده بیرون یا نه!

۴۵ روز بعد! :D

===============================================
نسخه سک/سی (دیجیتالی) عنوان The King's Man در روز ۱۸ ماه فوریه منتشر میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or