Movie Center

دیگه گند feminine و sjw اینا رو دراوردن با 355 ...!!! خیلی ابزرد بود خداییش...!!! همون تهش به درد عصر جمعه میخورد اونم بزور...!!! چندماه پیش تریلرشو دیدم گفتم شاید جالب باشه ولی زهی خیال باطل...!!! شخصیت پردازی که دیوار ... کاراکترای مرد هم ایضا تو دیوار ...!!! یه سری سکانسا و لوکیشن منو یاد هیتمن انداخت...!!!! :D اون کراش رو هم که دوستمون بالا گفت راست میگه من خودم واسه دایان کروگر و جسیکا چستین دیدم :D:D:D:D

این فیلم لیکوریش پیتزای کربلایی اندرسون کی میاد، ما بتونیم ببینیم؟

متاسفانه و هنوز بعد از ماه ها که گذشته، هیچ خبری از زمان عرضه اش بر روی VOD نیست!

The Lighthouse رو دیدم
به جرئت می تونم بگم بازی ویلیام دفو توی این فیلم یکی از بهترین بازی هایی بود که توی چند سال اخیر دیده بودم
از بازی فوق العاده رابرت پتینسون هم نمیشه گذشت. میشه گفت زیباتر از خود فیلم بازی دو تا کرکتر فیلم بود!

۱.jpg

نبرد اصلی خونین ترین نظرسنجی قرن به پایان رسید؛ اما کارمون هنوز تموم نشده! :D

همان طور که قبلا بهتون گفته بودم، بعد از به پایان رسیدن ۱۰ راند پر از خین خین ریزی، میریم سراغ انتخابی برای مقام دومی!:D

۴ روز برای مقام دومی و ۴ روز برای انتخاب مقام اول وقت دارید!:D

View attachment animation.mp4

درسته من و استکبار نبایو رای هامون یکی میشد...
ولی خوشحالم که به هر حال استکبار اینجا تو جبهه ی حق هست:دی
پرهامم دمش گرم..‌ و همینطور دو دوست دیگر:دی

• Like
Reactions: m.a.t and Katsura
درسته من و استکبار نبایو رای هامون یکی میشد...
ولی خوشحالم که به هر حال استکبار اینجا تو جبهه ی حق هست:D
پرهامم دمش گرم..‌ و همینطور دو دوست دیگر:D
همیشه شعبون، یه بار هم رمضون (یا برعکس):دی
دوستان کمک کنید. بین Interstellar و Robocop گیر کردم :D
به Star wars رای بده
-----------------
دور اول این رو گفتم، اما جنگ ستارگان علمی تخیلی نیست. بیشتر فانتزی و افسانه پریانه. کل کاراکترهای کلیشه‌ قصه‌های پریان هم توش هست. از Damsel in distress (درست نوشتم؟) تا عیار و شاه غاصب و ...
هیچ چیز علمی هم توش نیست. فورس هم همون جادوئه.
اما نسبت به بقیه فیلم‌های لیست ازش بیشتر خوشم میاد. و چون توی نظرسنجی هست، بهش رای میدم:>
ولی شاید بهترین علمی تخیلی لیست، بلید رانر باشه. نه این که بهترین فیلم باشه، بلکه بهترین علمی تخیلی لیست.

img_20220202_191341_050_osxi.jpg

عجب شیت شویی!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or