Movie Center

img_20220205_154949_221_mmsx.jpg

خانم رزمند پایک که ایشون رو با فیلم های Gone Girl و I Care a Lot میشناسیم، به فیلم جدید گالدر گازتلو-اوروتیا، کارگردان The ‌Platform با نام آنفولانزای ثروتمندان (Rich Flu) پیوست.

داستان فیلم شیوع یک ویروس ناشناخته س که اول یقه ـی میلیارد ها و بعد میلیونر ها و بلاخره هرکسی که اندک ثروتی رو داشته باشه میگیره و میکشتشون!

آخرین ویرایش:
IMDB زده پهلوانان رو از 250 اثر برتر حذف کرده بعد عزیزانی که کمپین راه انداخته بودن بهشون بر خورده رفتن شبکه های اجتماعی IMDB دارن حماسه می آفرینن.
به هر حال این ملت یه جایی باید داشته باشن که تخلیه بشن یا نه؟! :D مبال دیگه پاسخگو نیست!:Whistling:

• Like
Reactions: AmirPXP
img_20220205_154949_221_mmsx.jpg

خانم رزمند پایک که ایشون رو با فیلم های Gone Girl و I Care a Lot میشناسیم، به فیلم جدید گالدر گازتلو-اوروتیا، کارگردان The ‌Platform با نام آنفولانزای ثروتمندان (Rich Flu) پیوست.

داستان فیلم شیوع یک ویروس ناشناخته س که اول یقه ـی میلیارد ها و بعد میلیونر ها و بلاخره هرکسی که اندک ثروتی رو داشته باشه میگیره و میکشتشون!
هرطور فکر میکنم ایده اش احمقانست!

هرطور فکر میکنم ایده اش احمقانست!
من برعکس، فکر میکنم چیز باحالی میشه. بلاخره پلتفرم هم در نگاه اول با خوندن داستانش یه چیز معمولی بود ولی خود فیلم دیوانه وارترین اثری بود که تو این سال ها دیدم. شاید نبوغ کارگردان اینجا هم یه چیز متفاوت خلق کنه که باورمون نشه

متاسفانه فیلم Interstellar در نبردی ناجوانمردانه به شاهکار کربلایی ویلنوو یعنی Blade Runner 2049، توانست غلبه کنه و مقام دوم رو بدست بیاره! :| :(( :D

آخرین راند

ترسناکترین راند

مهمترین راند

و خونین ترین راند ۵۰ فیلم برتر علمی و تخیلی شروع شد!:D

:DChoose carefully

یه قانون تو سینما هست ... که درست مثل باقی قانون ها ممکنه یه سری ها بهش عمل نکنن :D
که میگه توی هر لیستی که A Space Odyssey باشه بقیه خود به خود شبیه به شوخی میشن
حالا اینجا که ژانر اصلی خودش هم هست و علمی تخیلی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or